בוקר טוב!

בוקר טוב!

היום במקרה נתקלתי בפורום זה, אל דאגה, לא נרשמו פגיעות חמורות, רק זעזוע מח קל....סתאאאאאאם, אני צוחקת... בכל אופן, אני מציגה כאן את רישומי הקטן לראווה, ומקווה לטוב.. אז יום טוב אנשים ובה ביי!!!

DrorCh

New member
רישום מגניב!!!

מזכיר לי את אמנות הקעקועים :) למה אבל מחברת שורות ? יותר נוח לך עם הקווי עזר או שזאת מפלצת השיעמום במהלך שיעור היסטוריה משעמם ?

אני בת 21!!!

אין לי כבר שיעורי היסטוריה וטוב שכך... בכל אופן, זה פשוט רישום שציירתי בפנקס שהיה איתי וזה מה שהיה בנמצא... עדיף ממפית, לא?! ותודה על התגובה...

DrorCh

New member
ואני בן 24 אוטוטו

ובין יתר השיעורים באקדמיה יש גם שיעורי היסטוריה ואת השיעורים אני מעביר בציור קריקטורות של המרצים ושאר התלמידים

DrorCh

New member
כל מיני שירבוטים משיעורים

היי ירוקת עיניים אשמח מאוד לראות עוד ציורים שלך יש לך גם ציורי צבע ? בינתיים החלטתי לעשות סריקות לכמה שירבוטים שלי ממחברות של סמסטר א

DrorCh

New member
שירבוט

הדמויות ברישומי קריקטורות האלה אגב הם אנשים שלומדים איתי או מרצים

DrorCh

New member
שירבוט

ההערה בהודעה הקודמת לא כוללת את הציור בהודעה הקודמת :)

DrorCh

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif שלום ולא להתראות !!!!!

לצערי צינזרו הודעה שלי בפורום אחר. אם דעתי לא מעניינת אתכם אז הדיעות שלכם והביקורות שלכם לא שווים בעיני כקליפת השום!! שלום ולא להתראות!!!

DrorCh

New member
מממ..את צודקת../images/Emo4.gif

הפורום האחר לא שווה התייחסות מצידי אוף סתם יום מגעיל הרסתי ציור מושקע בצבעים היום כי מסתבר שהפורמט שעבדתי עליו לא היה שווה גרוש וכל הסיבים של הנייר התחילו להתפורר כששמתי עליו את השכבה השנייה בלבד של צבע מרוב עיצבון קרעתי את הציור השריד האחרון ממנו זה הסריקה של הרישום מקדים בעפרון שמן שעכשיו מסתבר מחקתי את הקובץ שלו בטעות

DrorCh

New member
בהמשך להודעה הקודמת

בעצם לא מחקתי אותו שיניתי לו את השם אז זה השריד שנשאר לי מציור צבע שהתחלתי לצייר היום וקרעתי לגזרים במו ידי אחרי שהדף שעליו ציירתי פשוט התחיל להתפורר אחרי השכבת צבע השנייה זה לא היה היום שלי התמונה שמצורפת היא הסריקה של הרישום מקדים לציור בעפרון שמן

עטרה ב ט

New member
דרור, פעם הבאה שאתה מצייר, תוכל

לסרוק לנו את כל השכבות ? זה מעניין אותי מאוד ואני חושבת שגם יכול ללמד אותי מאוד, לראות את כל שלבי היצירה
.

דרור אני לא מבינה במה מדובר?../images/Emo12.gif

לכל פורום יש את המנהל שלו ואם אתה מרגיש שעשו לך עוול יש פורום משוב וניתן לפנות להנהלת הפורומים, למה את כועס עלינו שאוהבים ומכבדים אותך? לא פייר כלפינו...

Eran911

New member
שמתי לב שאתה מאוד פרודקטיבי

אתה מצייר כל דבר בכל מקום (לפחות כך זה נראה לי). בכל אופן אני מת על הטכניקה שלך. ואוסף השירבוטים הזה באמת נחמד. אבל סתם שאלה מדובר בשיעור היסטוריה כללית או היסטוריה של האומנות?

DrorCh

New member
היסטוריה כללית!!

ההיסטוריה של האמנות דווקא מאוד מעניינת ידעת למשל שבגלל שלכמה נזירים מטומטמים לא היה שום מושג באמנות יצירת המופת הכי נחשבת של לאונרדו דה וינצ´י שהעלתה אותו לדרגת רב אמן הסעודה האחרונה נהפכה לדלת ?! זה היה ציור קיר שצוייר על קיר במנזר באיטליה ומשום מה הנזירים החליטו שדווקא בקיר הזה על הציור ישברו את הקיר כדי לשים שם דלת

pomelit

New member
לא יודעת אם הם מטומטמים או לא

וזה גם לא כל כך חשוב לדעתי. ציורי הסעודה האחרונה היו נפוצים מאוד בחדרי אוכל של מנזרים ומוסדות דתיים, וזה גם מה שהיה במנטובה - שם מופיע הציור. מעניין שדווקא לאונרדו אשם במצבו המאוד רעוע של הציור שלו, משום שהתעקש להתשמש בצבעי שמן לציור על קיר, ואלה, מה לעשותך, פחות עמידים מטכניקת הפרסקו. כשחושבים על מטבח בן 400 שנה, שגם מבשלים בו, והכל לאור נירות, אפשר להבין מדוע הציור לא החזיק יותר מידי זמן מעמד.

למעלה