בוקר טוב!

ZAHAV2006

New member
בוקר טוב!

מה שלומכם? אני על הפרצוף מרגישה ממש לא טוב!העיניים דומעות לי,הגרון כואב לי וצועק הצילו...והגוף עצמו חלש! משופעת בקיצור... האמת שאני עוברת ימים קשים...של המון מתחים,מחשבות,לבטים...מה לעשות עם חיי?האם לעזוב את העבודה הזו שעושה לי רע על הנשמה או להמשיך?המון בכי נשפך בימים האחרונים...ויש עדיין מאגרים של דמעותלא לדאוג... אבל...החלטתי!אני מתחילה לעשות! לחפש עבודה אחרת! המקום הזה לא טוב לי מכל הבחינות!אפילו התייעצתי עם מתקשרת והיא אמרה לי חד משמעית:לצאת משם! המקום הזה לא טוב לך! בקיצור,החלטתי להפשיל שרוולים ולהתחיל במלאכת חיפוש העבודה-הכל כך מוכרת לי לצערי!אבל אין ברירות...הכל בידיים שלי!אם אני רוצה שחיי יהיו טובים יותר,אז הכל תלוי בי(כמו חוני המעגל)... מה שכן בזמן שאני כותבת לכם,אני המומה מהאנשים המגעילים שיש פה...עוברים ומסתכלים עליי מבלי להגיד אפילו דבר בסיסי כל כך "בוקר טוב" -אני פשוט לא מבינה את זה!ובמיוחד שלא עשיתי להם שום דבר רע! ממש בא לי לפעמים לבוא ולשאול אותם מה הבעיה שלהם לעזעזל???אבל אולי זה מיותר!אולי אני צריכה להתמקד יותר במה שיעשה לי טוב!ולא רע! אני פשוט מחכה לרגע שאני אהיה במציאות טובה יותר...למרות שאני לא משלה את עצמי לרגע,ואני מודעת לזה שבכל מקום יש אנשים מרעילים,אבל כולי תקווה שהפעם זה יהיה מקסימום איש אחד ושהשאר יהיה חומר אנושי טוב!!!כי ממש נמאס לי מהנדידות האלו!אני כל כך רוצה להתיישב כבר!!!כל כך רוצה שיהיה לי טוב בפנים,שהשמש תזרח לי בלבושכל האנשים המרעילים האלו ישרפו... אני מניחה שהתקופה הקרובה לא תהיה קלה לי...ויתכן מאוד שאכתוב הרבה את הרגשותיי הזיפתיות כלפי המצב פה...אז תסלחו לי מראש אם אשמע לא נעימה!פשוט אני מודה לאל שיש לי את האפשרות הזו לשפוך את כל הכאב שמצטבר לי בפנים!כי לא תמיד פנויים אליי הקרובים לי...ואני חייבת להוציא כי אם לא אתפוצץ! בקיצור,אני חייבת להתחיל את היום ולעבוד,אז בתקווה שיעבור על כולנו יום טוב ונפלא,ונשתמע... באהבה

אני שמחה שהחלטת למצוא עבודה

שתרגישי טוב שם
עבודה שמבטאת את היכולות והכישורים שלך
כתבת - "אבל אולי זה מיותר!אולי אני צריכה להתמקד יותר במה שיעשה לי טוב!ולא רע! " אכן יקדם אותך יותר להתמקד במה שיעשה לך טוב, ולא במה שעושה לך רע. בהצלחה! תמשיכי לדעת איזה חיים את רוצה ותעשי את כל מה שיקדם אותך לשם.

זה שאנשים לא אומרים "בוקר טוב"

יכול גם להצביע על דברים אחרים. אולי זו מישהי שאומרת בוקר טוב רק לחברים שלה. והיא מרגישה צבועה אם היא תגיד בוקר טוב לאנשים שלא חברים שלה. תמיד אפשר לראות כל דבר בכמה זוויות ראייה. אנשים לא בנויים כמונו וחושבים כמונו. כל אחד תופס את העולם אחרת ויש לנו ציפייה שאנשים יתנהגו כמו שאנחנו היינו מתנהגים. אבל אנשים הם שונים ופועלים אחרת בעולם ויש להם הרגלים אחרים. אם יש שם בעבודה שלך אנשים שאת והם לא חברים, אולי הם לא רואים טעם להגיד לך בוקר טוב מזוייף. אז המלצתי: תרפי מהצורך שלך לשמוע מהם "בוקר טוב", וכשאת נכנסת לעבודה תגידי לעצמך בלב או בקול: "אני אדם נפלא ואני ראויה לחיים נפלאים". תאחלי את לעצמך את מה שאת רוצה לשמוע
את גם ככה לא רוצה להישאר שם והאווירה השלילית אולי רק עוזרת לך לצאת משם ולא להיתקע שם. אולי אם האווירה השלילית היתה קטנה יותר, היית נתקעת שם, ולא חושבת לעזוב. עוד נקודה למחשבה

ZAHAV2006

New member
זו באמת נקודה חכמה!תודה שהפנית

את תשומת ליבי לכך...
אני בהחלט אנסה להפנים את הדברים שכתבת לי! בוקר טוב ויום של אור!

יופי ../images/Emo13.gif

בהצלחה במציאת עבודה חדשה
אני מסכים עם מה שמיכל כתבה ומוסיף עוד כמה דברים. את יכולה לקחת דף ועט ולרשום לעצמך דברים יפים שיחזקו אותך
כגון : העבודה הכי טובה ומהנה במקום הכי אידיאלי בשבילי נוצרת עבורי עכשיו החיים שלי משתפרים מיום ליום אני יוצרת אותם בצורה הכי אוהבת ובריאה עבורי אלה הם רק משפטי דוגמא את יכולה לכתוב דברים טובים וחיוביים שיעזרו לך ולהמציא בעצמך... עוד דבר לנסות פחות להסתכל על האנשים האחרים ולהתעסק במה שהם עושים או שנראה לך שהם עושים, ולנסות להיות כמה שפחות להיות מושפעת מכך, נסי לא לקחת את זה אישית הרי זה לא מכוון כלפייך. נסי להיות את הפרח שמאיר בתוך האפילה הזו ובשלב מסוים הזריחה שלך תאיר על האחרים ודברים ישתנו. בהצלחה

ZAHAV2006

New member
דברים יפים כתבת! רק שעכשיו...

נשאר לי לעבוד עליהם כדי שהם יקרו...

תסתכלי על זה בפשטות

זה קל ופשוט ובכוחך ליצור דברים נפלאים בצורה קלילה
. את יכולה להיעזר בספרים כמו ארבע ההסכמות, דרך האהבה, של דון מיגל רואיז, כוחו של התת מודע של ד"ר ג'וזף מרפי, אתה יכול לרפא את חייך, או רפא את גופך רפא את חייך של לואיז היי. ספרים שעשויים לעזור לך אם תרצי תציצי בהם ותראי אם תוכלי להסתייע בהם. לא מדובר במשהו מסובך או מורכב כל שדרוש הוא אפילו מס' דק' בלבד פעם או פעמיים ביום לבחירתך או יותר איך שאת בוחרת. מאחל לך בהצלחה ותאמיני אם תרצי בכך הם יקרו תאמיני תהיי נחושה ואל תוותרי תאפשרי לעצמך את הטוב ביותר שמגיע לך.

למעלה