בוקר טוב

בוקר טוב

בוקר טוב הזר הרצוף לצבור השובת ולצבור שסבל מהשביתה, אך ברובו תמך בה. השביתה השביתה הסתיימה העוול עדיין לא תוקן.... פקידי האוצר יודעים להחליט מהר כאשר זה נוגע בלהרגיז... כבר הכריזו כי יום השביתה ינוכה משכר העובדים... משכר השרים ובכירי האוצר הייתי מנכה את הנזק שגרמו וממשיכים לגרום. את עגמת הנפש של האלפים שאינם מקבלים חודשים תמורה לעבודתם, אין להם התבונה לפצות... הזר לנבחרות הספורט שהביאו כבוד וקצת הרגשה טובה לציבור בארץ, כולן נצחו בחו"ל... יישר כוחן.

סחתיין תמיד טוב לשמוע...

על איזו השקעה הנך כותב... שכחתי, איני יודע פירוש המילה...

פועלי כל העולם התאחדו ?

נראה לי שהסלוגן הזה כבר מזמן לא קיים בעולמנו.אתה טועה. האוצר לא צריך לשלם משכורות למועצות איזוריות ועיריות במצב של פשיטת רגל עם נטל חובות של עשרות ואף מאות מיליונים כ"א. הממשלה אינה המדפיס הלאומי למצבים כאילו. מה עוד שברוב המועצות הכושלות יש חריגות שכר דוקא אצל הבכירים. נכון-כל עובד זכאי למשכורת,אבל לדרוש שהממשלה תשלם מכיס כל אזרחיה את אי היעילות והשחיתות של כמה אלפים-באמת יש גבול.

בהחלט לא האוצר קרי אנחנו צריכים...

אבל חובתה למשול ראש עיריה או מועצה כושל יוחלף מיד! בועדה קרואה. ואגלה לך "סוד" ההקצבות חייבות להיות לפי קריטריונים אובייקטיביים ולא לפי כוח ההשפעה או הקשרים. (לא הכישורים!) ידידי, איני יודע במה הנך עוסק או עסקת... אבל גם אם היית מעביד... אינך זכאי לזלזל בציבור עובדים הנאבק על זכויותיו הלגיטמיות. כמה מידידי הטובים היו מראשי המשק הפרטי והאזרחי, הם הסכימו עמי "איש השמאל", אף העסיקו אותי כ 40 שנה! כי ציבור עובדים מאורגן והגון הוא עזר גדול לכל גוף משקי... כל כלכלן מתחיל יודע שה M, אחת מחמש הקובעות הצלחת כל גוף ה M.P. (כוח אדם) הוא המרכיב החשוב להצלחת כל חברה... ולא חברות כח אדם...

למעלה