ליבי ליבי........./images/Emo14.gif
גרייסי ליבי איתך..ואולי יישמע פלצני או מלוקק מה שאכתוב כרגע אבל אכתוב זאת בכל אופן<הרי כאן מותר לרשום הכול...> בכל אופן יקירתי אני מבינה לליבך...אכן בימים טרופים אלו ...אין הרבה חשק לקום בבוקר.....ללכת לעבוד...או בקיצור לתפקד ככל האדם.אבל אנו חייבים זאת לעצמנו...כעם ...כאומה מלוכדת ...אם כי מכאן נובעת לדעתי הבעיה <החוסר ליכוד והליכוד בעת צרה או מלחמה> אין לנו אחדות.....אין אחווה כל מגזר שונא את האחר.....חילונים-נגד דתיים...אשכנזים-נגד מזרחים......ליכודניקים-נגד מערכניקים.....והרי זה לא נגמר... לעשות מלחמה אין זו בעיה לעשות שלום זו זו המלחמה האמיתית! בכל אופן מה שאני מנסה לומר שכמה שחשבתי כמוך ולעיתים אף חוטאת ועדיין מתגנבת למוחי מחשבה כזו של לרדת מהארץ .....אני חושבת שעלינו להתלכד ולהראות לעולם כולו ובעיקר לאויבנו שאנו עם אחד- עם מלוכד .......ללא שום הבדלי מין גזע ודת...וכך נעמוד גם אנו אימתנים מולם .....מול בני העוולה הללו שלא בוחלים לפגוע בנשים ילדים וזקנים.....שלא מבינים כי עם אלימותם לא יגיעו לשום דבר...שלא מבינים בעיקר כי הם כורים תחתם את הבור שבו בסופו של דבר הם הם ייפלו...כי לא ניתן לשתוק להם עוד הרבה זמן ..והעולם כולו כרגע שותק.....אבל לא ירחק היום שכולו יירעש לנוכח מעשי התועבה שלהם.ואז......אז.......נראה להם נראה לכולם איזה עם חזק אנחנו מבחינה נפשית...פיזית......רוחנית..... כל זאת יקירה ניתן לעשות אם רק נישאר כאן.ולא נזוז......ולא נראה להם שאנו פוחדים מהם <אם כי בפנים פנימה הפחד משתלט על ליבנו ......מאיים לחנוק אותנו>... שולחת לך חיזוקים ..ואנרגיה חיובית...על מנת לחזק את רוחך. פאני.