בוקר טוב

בוקר טוב

אני לא מאמינה על עצמי שהבוקר אני היא זו שפותחת את השער של הפורום. קמתי היום יותר מוקדם מהרגיל, כי יש לי כל מיני התרוצצויות שמתחילות מוקדם. אתמול לא כתבתי לכם כלום, רק הצצתי כמו שאומרת יעל'י. נהניתי מכל המצגות והעצות למיניהן. אז בקיצור, לפני שמישהו יקדים אותי בזמן שאני מקלידה את הודעתי, שיהיה לכולנו יום נעים וגשום.

sitvaniyot

New member
בוקר טוב ושבוע טוב לכולם

אתמול יצאתי לטיול בהרי ירושלים. מזג האויר היה מצויין, הרוח היתה נעימה והנופים יפהפיים. בתחילת הבוקר שוטטנו בנחל יתלה שעובר בין בית חורון לאבו גוש ומהצהריים עברנו לנחל כסלון בקטע שבין שואבה לצומת אשתאול. רובו של קטע זה עביר לכל כלי הרכב וחבל שהמטיילים כאן מתרכזים בטיולי ערים ולא יוצאים קצת לטבע האמיתי. תמונות אשלח במשך השבוע. מאחלת לכולם שבוע נעים ומלא פעילות.

עמליה3

New member
בוקר לשבוע גשום

כל הלילה הרוחות סערו ולא נתנו לישון ועכשיו שככה הסופה. אתמול אחרי העצרת לזכר רבין עברתי לערוץ ישראלי לסידרה יפה חדשה עם טובי הקומקיאים שלנו- "כל אחד יכול" בכל מוצאי שבת. טוב לסיים יום עם חיוך. והבוקר שמעתי עצה בגלי צ"הל: כל בוקר כשקמים צריך לחבק מישהוא או משהוא. וכך עשיתי. ובאמת זו הרגשה נהדרת. שיהיה לכולם יום ושבוע נהדר. חיבוקים לכולם.

לפעמים קדי לבדוק לפני שקונים מציאה

שימעו סיפור : זוג נשוי כבר 15 שנה ,אבל מה, בקושי עובד, פרנסה על הפנים. כל החברים שלו מהצבא התעשרו, פתחו עסקים, קנו ג'יפים, מטיילים ולו אין מכונית אפילו. המשכורת שלו דלה. הוא ואשתו ככה חיים. כל יום ששי הוא פותח את העתון ומחפש מכונית. הוא רואה את המחירים של המכוניות והג'יפים והלב שלו נופל. יום ששי אחד הוא פותח את העיתון ורואה מודעה: "למכירה ג'יפ מרצדס חדש ב-1000$. בלבד ". זה נשמע הזוי. הוא אמר, אני לא מאמין אבל אני אצלצל. הוא מתקשר, עונה לו גברת מסביון והוא שואל אותה: "גברת, זה אמיתי "? היא אומרת לו: "כן. הראשון זוכה ". הוא לא מאמין אבל אומר לעצמו, בוא נראה. הוציא מהמגירה 1000$ אחרונים שהיו לו, הכניס למעטפה שם בכיס ונסע לשם. הוא מגיע לסביון ,פותחת לו את הדלת איזו ליידי ..... אישה בת שמונים וכמה, הוא ישר שואל אותה: "זה אמיתי "? היא אומרת לו: "כן ". הוא אומר: "אני רוצה לראות". היא פותחת לו את המוסך והוא רואה אוטו חדש לחלוטין. הוא אומר לה, "גברת אני בחור ישר והגון , או שבגיל שלך את לא מבינה במכוניות,או שמישהו עובד עליך או שאת עובדת עלי. יש פה משהו. האוטו הזה שווה לפחות 400, 500 אלף שקל. למה את מוכרת את זה ב-1000$ " ? היא אומרת לו: "בחורצ'יק, בגלל זה שאתה הגון אני אגיד לך את האמת. אני אספר לך את הסיפור שלי, הייתי נשואה 60 שנה, לפני חודש וחצי בעלי נפטר, השבוע פתחנו את הצוואה, בסעיף ראשון רשום שהבית בשבילי, בלי עין הרע תראה איזה בית יפה. בסעיף שני רשום שהכסף בשבילי ובלי עין הרע יש מלא. בסעיף שלישי רשום שהיתה לו מאהבת. הוא מצווה עלי למכור את האוטו ולשלוח את הכסף למאהבת. אני שונאת את הבת...ואני רוצה לנקום בה. כתוב בצוואה למכור את האוטו לא לתת את האוטו. שאלתי את עוה"ד והוא אמר לי שגם בדולר אחד מותר לי למכור את האוטו אבל, היא היתה איתו 5 שנים, כפרה 5 שנים. אמר לי: "חמודה שלי, שתהיה לך נקמה נהדרת. הוציא מהכיס ונתן לה את ה-1000$. היא אומרת לו: "בחורצ'יק, אתה הגון, תהנה מהאוטו ". לקח הבחור את האוטו למוסך בדקו אותו שעתיים שלש, האוטו נפלא אין איתו שום בעיה. נסע הביתה להשוויץ, עולה במדרגות לבשר לאשתו ורואה שליח מהדאר יוצא מהדלת. "מה אתה עושה פה "? הוא שואל..... הבאתי לאשתך מעטפה עם 1000$.......חחחחחחחחחחח בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לקודמי ולאלו שיבואו בהמשך

יצאתי מוקדם הבוקר והיה לי קר בררררררררררר לא נורא, נכון? חזרתי מיד ולבשתי מעיל חורפי יותר. אספר לכם הבוקר על הקשר בין המחשב לרפת. יש לנו תוכנת ניהול רפת במחשב. לשם אנחנו מכניסים את כל נתוני הפרות וכל פעולה ואירוע שפרה עוברת החל מלידתה עד יציאתה. זה פשוט וישן. החידוש הוא שלכל פרה מחובר לרגל תג אלקטרוני שמשמש גם כתג זיהוי לפרה וגם כסופר צעדים. במכון החליבה יש אנטנה מיוחדת הקולטת את הנתונים האלה כשהפרה נכנסת למכון. במכון גם יש מד שקילה ששוקל את כמות החלב שהפרה נותנת ואת איכות החלב. מהנתונים שאנחנו מקבלים און ליין מהפרה אנחנו יודעים מיד א. כמה חלב הפרה נתנה והאם הכמות נורמלית. ב. האם החלב תקין או שיש לפרה דלקת עטין. ג. האם הפרה בריאה או שמא היא חולה. ד. האם הפרה נמצאת ביחום וחייבים להזריע אותה. הנתונים האלה עוברים מיד למחשב. ואנחנו כבר במכון החליבה מקבלים התראה על כל שינוי ממצבה הנורמלי של הפרה. בנוסף כמובן ניתן לקבל דוחות שוטפים על כל פרה ועל כלל הרפת. לדוגמא המחשב מכין רשימה של הפרות שצריכות לראות את הוטרינר בביקור השבועי. ומי הפרות שעומדות להמליט ומתי. ועוד המון דוחות נחוצים. אומרים שמזג האויר הקר יסתיים בקרוב תחזיקו מעמד יום טוב ונעים לכולם.

כל הכבוד לטיילנית sitvaniyot ../images/Emo39.gif

באמת חבל שלא כולם יודעים לטייל בחיק הטבע, אבל (לדעתי) עוד יותר חבל שלא מטיילים ברגל כדי שממש ממש בטבע, לחוש את האוייר הצח והנקי,וגם לא לזהם ברכבים את האויר,ולא להחריד את הארנבות ושפני ההרים, למה הליכה של שעה בעיר מתישה אותי ו-6 שעות בטבע לא?---- מהאויר הנקי, נטול הזיהום שבעיר שמכביד על הראש, יום נעים וחמים לכולנו

שי1951

Member
בוקר טוב לכל חברי../images/Emo82.gif הפורום

בןקר טוב לכל החברים הנוכחים - וגם לאלו שיכנסו בהמשך יום גשום היום - ולא כל אחד אוהב להסתובב בגשם - אלא אם חובה עליו לצאת לסידורים דחופים אז לכל אלו שנשארים בבית (ליד המחשב) - וגם לאחרים שכן החליטו לצאת מוקדש הקטע הקלאסי הבא: Schubert-Marche-Millitaire יום טוב לכולנו
שי

בוקר טוב לכל חברי הפורום../images/Emo140.gif

אז ככה, אתמול חזרתי הבית מאוחר והייתי מאד עייפה, פשוט לא החזקתי מעמד .אבל היה יום כייפי. גם אני כמו סיתווניות שסיפרה הבוקר על ביקור בחיק הטבע,עשיתי אתמול טיול מקסים.וכמו שהבטחתי אתמול בלילה, אספר לכם איפה הייתי. יצאתי מוקדם מאד בבוקר{אתמול), עם חברים לטיול באגמון החולה, בקושי פתחתי עיניים בבוקר, (אחרי הכל שבת בבוקר יש הזדמנות קצת להתפנק במיטה) אבל בסיכום זה היה ממש לעניין, הגענו למקום מוקדם ובזמן סביר, לפני שכמעט כל עם ישראל ואשתו הגיעו לשם, ביקרנו באגמון החולה, ראינו עגורים , שקנאים, אגמיות ועוד בעלי כנף שאיני זוכרת כרגע את שמותיהם, וראינו עדר של ג'מוסים,קיבלנו הסברים במקום והתבוננו במשקפת על כל מה שנמצא באגם, ראינו אותם ממש קרוב, בקיצור נהנינו מאד.. נסענו גם לשמורת החולה, וסובבנו את האגם על הגשר העץ, ויכולנו לראות גם שם בעלי כנף, צבי מים ושפמנונים בתוך המים, מצלמה לא היתה לי, כך שלא אוכל להביא לכם תמונות,וחגבל, אבל...... אחר כך נסענו לאכול ארוחת צהרים בקיבוץ גינוסר, במסעדה לבנונית בשם "קצה הנחל", האוכל היה משהו משהו.טעים מאד. חזרתי הבית מאוחר מאד. עייפה אך מרוצה. אז כל זה מה שהיה אתמול, הספקתי גם היום לעבור על כל מה שהביאו החברים, מצגות, שירים סיפורים, יומן אירועים ו......מכל טוב.פשוט נהדר. ועכשיו אני הולכת לבשל לי מרק ירקות טרי ובריא, כי אין כמו צלחת מרק חם בימים כמו היום.מה אתם אומרים? להתראות , שמרו על עצמכם, והיו בריאים חזקים ומאושרים.

erika6

New member
איזה יופי יש הכל מוזיקה סיפורים

ומה לא. תודה שי על הקטע המוזיקאלי ונחמד שאתה פה עליזה - האם גם במציאות זה קורה? כנראה רק בסיפור. העשירים לא יוותרו על אגורה. עגיל - השיר של שלומית ויאבגני נהדר השמעתי לעצמי פעמים והעברתי אותו לתיקיה בסיום השיר יאבני אמר שאצלו חורף הוא 22 מינוס, נו טוב אולי בשבילו לא בשבילי. עגיל - כמה נוח היום עם כל הטכנולוגיה המתקדמת - הכל נשמע יותר קל, יש לכם הרבה פרות? איך הם מסתדרים בחורף, האם יש חמום ברפת? בימים קרים מאוד. יש לי דג בבית ואמרו לי שבימים קרים להדליק מנורה ע"י האקווריום שלא יהיה לו קר. רוקסן עשית טיול יפה, הייתי שם לפני שנה ונהניתי מכל רגע. ניצלתי את ההפוגה ויצאתי לכמה סידורים, קריר אומנם בחוץ אך נעים.

חיניה

New member
ערב טוב לכל החברים

רק עכשיו חזרתי הביתה מיום עמוס כהוגן.בבוקר היה לי שעור ראשון במחשב ואם זו תהיה המגמה גם הלאה זה מקיף יסודי ומעניין.כבר בשעור הראשון היו דברים שלא ידעתי ולשם כך בדיוק הלכתי ללמוד. אחכ היתה לי פגישת הברידג' השבועית במועדון המורים אחכ היה לי תור לקוסמטיקאית אז עכשיו אני יפה ועיפה

yaely2

New member
מנהל
לכל חבריי הפורום../images/Emo82.gif../images/Emo34.gif../images/Emo24.gif

ערב טוב לפורום יקר
אומנם היה לי יום נחמד, גם הרצאות ששמעתי על גנטיקה ושפת הגוף, גם חברה טובה שישבנו לאכול יחד, גם טכנאי המחשב שבא לעשות לי איתחולים וגיבויים. חבל שלא הצלחתי להיכנס מוקדם יותר כך שגם היה לי זמן להגיב. עכשיו אני הולכת להרצאה על מוזיקה, גם אני נהניתי משפע החומר שהובא לפורום על ידי החברים, כל כך שמחה שכול אחד פה מרגיש רצון להתחלק בדברים שהוא יודע קורא ורואה. מה אומר לכם מרגישים את החמימות בין השורות, יכולה לאחל לנו רק שימשיך ככה.

למעלה