בוקר טוב

טליה321

New member
בוקר טוב

אני הרגשתי צורך הבוקר ליכתוב ולספר לכן סיפור שקרא לי השבוע אני פונדקאית אחרי 10 חודשי לידה ופנה אליי זוג מדהים שהגיע אליי דרך מישפחה הזוג ללא ילדים כלל שחשב על אימוץ אך התחרט והעדיף ילד מישלו סיפורי הגיע אליו דרך מישפחה והם התרשמו לטובה מהתהליך ניפגשנו אתמול והאישה בפגישה שברה את ליבי בכמיהתה לילד ואני בחורה כל כך רגישה ואוהבת שההצלחה היא מלאה פניתי למירבי ולומר את האמת מירב תמיד נעמדת דום ורגישה לנושא והדריכה אותנו ואף הציע להיפגש ללא מחויבות מהזוג כלפיה אנשים יקרים אני מקווה שאוכל להיות פונדקאית בשנית בכדי להחזיר את האור לפניה של אישה זו ולתת מטרה לחיים כולי נירגשת ומפללת לעבור את הוועדה בשנית לא למעני אלא למענם אני את סיפוק הפונדקאות חוויתי עם הזוג המדהים שהיה לי ולדעתי זה השאיר לי דבש על השפתיים אז היית חייבת לשבח ולהלל את מירב הלוואי ויכולתי להיות כמו מירב עם החמימות שלה והכח רצון והעידוד שהיא נותנת לכולם לאלה שבוחרים לצאת למסע איתה ולאלה שלא אז נקווה לטוב והמון הצלחה לכל הזוגות ולפונדקאיות שעושות עבודת קודש אז חיזקו ואימצו

ווואו, טליה, ממש מרגש! ../images/Emo24.gif

כל הכבוד על אומץ הלב ועל הנכונות לעשות את זה בפעם השנייה!!! את גדולה מהחיים!

מירבי*

New member
טליה יקירתי../images/Emo24.gif

את בהחלט שגרירה מצויינת של תהליך הפונדקאות, עברת את התהליך עם תחושת סיפוק אדירה שהעצימה אותך. אני גאה בך! אני מקווה שהכל יסתדר בקרוב. יום נפלא ונשיקות

למעלה