בוקר טוב

בוקר בוקר../images/Emo42.gif

מצפה לי שבוע עמוס ומתיש
שיהיה לכולם יום נפלא

Barvazoom

New member
../images/Emo42.gifבוקר אור../images/Emo42.gif

בוקר עם כזו שמש לא יכול להיות רע!! :)

סופה10

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo42.gifמבלבל....

הנה הנה קמתי.... בוקר טוב.... שיהיה לכם יום טוב עבודה נעימה.... ואני לא משווה בחורה למחשב
הסיבות למה מחשב עדיף על חברה: 1.אף אחד לא יטרח לשחק פוקר על ערום כל הלילה עם החברה בניגוד לאותו המשחק עם מחשב. 2.אף חברה לא יכולה לתת לך תשומת לב במשך 30 שעות ברציפות. 3.המחשב שלך לעולם לא יציק לך כדי שתיקח אותו למסעדה יקרה בערב. 4.למחשב לא משנה עם אתה לא מגולח, לא התקלחת שבוע או שאתה יושב לידו בתחתונים. 5.אם המחשב מקבל וירוס, אפשר לטפל בזה מייד מבלי שיציק לך ובלי הצורך לשרת אותו כמו מלך. 6.לא משנה כמה מכוער המחשב שלך, אתה תמיד תוכל להראות אותו לחברים שלך. 7.המחשב אתה יכול לגעת הכל החלקים שלו מתי שתרצה ובלי שיהיה לו אכפת. 8.למחשב לא משנה אם אתה משחק גם עם מחשבים אחרים. 9.אתה לעולם לא תמצא את המחשב שלך במיטה של החבר הכי טוב שלך. 10.בין גבר ואישה לא משנה מי עשה את הטעות, אתה תהיה אשם. 11.לנשים כמו למחשבים יש זיכרון טוב מאוד והן ישמשהו אותו נגדך. אבל לפעמים גם הן שוכחות דברים - הבעיה היא שהן שוכחות מה שהן רוצות כשהן רוצות. 12.למחשבים לעולם, אבל לעולם אין מחזור

מר קו23

New member
בוקר טוב....

אוף אני לא רוצה ללכת לעבודה היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ש חף

New member
בוקר

עכשיו קמים?? מצטרפת אליכם בהזדמנות זו אחרי בוקר של שקט,קפה וסיגריה צריך ללכת ללימודים בעעעע

Barvazoom

New member
ברוכה הבאה שחף! ../images/Emo140.gif

השם שלך יפה!! תהני בלימודים... וכמובן שאת חוזרת היום בערב בבקשה נא לספר: * מה את לומדת? * היכן? * איזו עוגה את מכינה הכי טוב? (מה חשבת? שלא יהיה פה כיבוד?...
) ביי בינתיים ויום נעים!

ש חף

New member
אההה כמה שאלות

אז קודם כל וידוי - לא באמת קוראים לי שחף,אני פשוט נורא אוהבת את השם (אולי את הפנטזיה אני יממש על הבת שתהיה לי,אם תהיה אבל לא מדברים על זה עכשיו :) אני לומדת תקשורת חזותית ואני מתמחה בכמה עוגות,נראה לי שהמטורפת ביותר היא "עוגת שוקולד שחיתות" בוקר זה אומר שהתעוררתי מצילצול טלפון של חבר טוב מהלימודים (הוא מפחד שאני לא יקום...) ושקט זה אומר בלי טלפונים מהעבודה כל חמש דקות לשם שינוי... כן,אני מאנשי הנס קפה - עם הרבה חלב :) וסיגריה (לצערי) תמיד באה עם הקפה ביחד. ועכשיו יש לי כמה עבודות לחשוב עליהם (קודם חושבים אחרכך סקיצות ובסוף הדבר האמיתי) אולי תעזרו לי? מישהו יצירתי בפורום הזה?

ש חף

New member
מאיפה קפצת? ../images/Emo9.gif

תודה על קבלת הפנים! אני מתחילה במשימה קלה :) אני צריכה לצלם צילום בנושא ישראליות אני מחפשת משהו שהוא לא ישיר (כמו דגל ישראל,חומוס וכו) אני רוצה משהו עם קצת תיחכום בנתיים יש לי כמה דברים,אני עוד מחכה למשהו שידליק אותי יותר... יאללה לזרוק רעיונות...

Barvazoom

New member
סקיצות של מה? מה את צריכה להכין?

וברור שאנחנו יצירתיים, נסי אותנו. לא תהני יש החזר מלא עד חודש מהצטרפותך. נהנית? ספרי לחברייך! :)

העכביש2

New member
בוקר טוב שחף

ברוכה הבאה לפורומינו המתקדם בעולם תפוז. ועכשיו, ניתוח קטן של המצב: 1. שחף זה שם מאוד יפה
סחתיין על הורייך 2. יש פה אנשים שקמים בשעות לא קונבנצינאליות 3. "אחרי בוקר של שקט". בוקר של שקט אומר שלא התעוררת לרעשי אוטובוסים/קטנועים/בולדוזרים/מכסחות דשא? 4. "קפה". קפה???? אני מקווה שגם נס קפה
!!!!!!!!!!!! רוצה להיות חברה שלי? 5. "וסיגריה"
אוי ואבוי!!!
את לא רוצה להיות חברה שלי....ף-( 6. "צריך ללכת ללימודים"......מה לומדת? 7. "בעעע"...
ברוכה הבאה

ש חף

New member
אני עם הקפה

אני פה בגללך ואת מוכרת לי מפורומים אחרים אני לא אגלה איזה :)

בוקר רע ונורא!!

אחי הגדול והאהוב עשה תאונת דרכים בבוקר!!! אוף! אני יוצאת עכשיו לבית חולים. בשורות טובות.

Barvazoom

New member
../images/Emo57.gifמותק מקווה שיהיה טוב!!

טפו טפו שלא קרה משהו רציני!

למעלה