בוקר טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
בוקר טוב

לכוווווווווולם מה שלומכם? שיהיה לך יום יפה.
סידי

shir23

New member
בוקר טובבבבבבבבבבבבבב

איזה יום יפה היום. אתמול נטשת אותי הא????? היה לי משעמם בטירוף. פעם הבאה אני לא אתנדב להישאר, אפילו לא דקה מיותרת. בוקר טוב לכל החברים. שיהייה לכם יום יפה. ריקי! אם התעוררת אני רוצה לשמוע מה היה!. מרין! מצטערת אבל ביום חמישי יש לי בעיה חדשה שצצה. ולכל השאר בוקר נהדר.

sidi

New member
שיררר

נטשתי למה? פשוט הלכתי מוקדם. "בוקר טוב לכל החברים" , מה אנחנו בקיבוץ? וחוץ מזה חברים יש רק באגד ובדן, בעצם גם שם כבר אין. על הבוקר, עוד לא פתחת את העיניים וכבר רוצה לשמוע מה היה, מה אכפת לך מה היה. אתן הבנות עם של רכלניות.
אז שיהיה לך בוקר טוב
סידי

@@

New member
בוקר אור ושמח לכולם ../images/Emo6.gif

מה שלומכם???????? מישהו חגג פה אתמול?????? אצלי הכל כרגיל. שיהיה לכם יום משגעעעעעעעע אוהבת ריקי

shir23

New member
מכל התכנונים שלנו

בסוף אני ומרין נשארנו בבית. לצערי זה לא הסתדר. רשמתי לך באישי אז תביני למה.

shir23

New member
אני רואה שכולם עסוקים

ורק אני לא עסוקה. אז שתהיו פנויים תגידו משהו. אי אפשר להמשיך בשתיקה הזאת!!!!

sidi

New member
אמרתי

לך כבר, קחי דף וטושים ותציירי משהו. אנשים פה עובדים ואת מפריעה.
סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם זה היה בצחוק רק שלא תעלבי לי

shir23

New member
אני אומנם רגישה

אבל לא עד כדי כך. חוץ מזה שאין לי פה טושים, אמרתי למנהלת שלי שחסר ציוד ועדיין לא הביאו אותו. זה יקח עוד כמה ימים. אז תמצא לי רעיון יותר מעניין!

sidi

New member
יש לי יש לי

קחי את הדברים ותלכי הביתה. נו איזה רעיון את רוצה שאני אתן לך? את אוהבת מוסיקה? אם כן תורידי לך שירים ב mp3. אותי זה מעסיק. תסדרי את המשרד, תעשי ספונג´ה
, תנגבי אבק
....

shir23

New member
עכשיו עצבנת אותי!

מה זה תעשי ספונג´ה , אבק. מה קרה? מלחמה. בשביל זה יש פה מנקות שמתרוצצות סביבי כל היום. חוץ מה המקום כ"כ מסודר ונקי אז......לא נשאר לי. וללכת הביתה? בכייף........... תאמין לי, יש לי כ"כ הרבה מה לעשות בבית אבל לא נראה לי שיתנו לי ללכת. מתוך 10 אנשים שהיו צריכים להגיע אנחנו רק 3. אז תעשה את החישוב לבד ותבין.

sidi

New member
סליחה

סליחה לא התכוונתי לעצבן אותך
בינינו, מה כבר יש לך לעשות בבית? למה מחזיקים בד"כ 10 אנשים אם ל-3 אין עבודה ומשעמם? איזה חוסר יעילות.

ניקולי

New member
אז זהו ש....

אני התפנתי רק עכשיו.. אבל בטח כבר מאוחר אה??.. טוב בכל מקרה אני מקווה שתראי את ההוגעה הזאת שירוש.. ושיהיה לך אחלה לילה טוב.. ואם אני אכנס לכאן ואת תרשמי לי בשמחה אענה לך... שלך ניקול*

shir23

New member
תגידי לי משהו

דיברת איתה? רוצה מכות על השקט הזה? דרך אגב המנהלת שלי מצאה לי עבודה. רק שהיא לא ידעה שהיא כזאת זריזה וסיימתי אותה. אוףףףףף!!! עוד פעם אין לי מה לעשות, נראה לי שאני יצא להפסקה.

sidi

New member
שלום

אני כבר חזרתי מארוחת צהריים
אז מה חדש?

golem

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

בוקר טוב לכווווללללםםםםםם - גם אני מצטרף לזה..
שיהיה לנו יום שקט ונפלא

mariana

New member
צהריים טובים לכם../images/Emo24.gif

שיהיה לכם יום משגע סידי גם לך. איך בעבודה? שירוש נשמה מרוב שהיתארגנו לצאת אתמול ולא יצאנו אפילו חלמתי חלום עלייך למרות שאני לא יודעת איך את נראת, אבל בחלום שלי היית יפהפיה. ריקושקה חומד יום טוב שיהיה לך, אגב אין לי בעייה להיפגש היום. מה עם שירי היא יכולה להיפגש היום? עזרא נשמה איך עובר החג? חגגת אתמול? חולה עליכם מרין

shir23

New member
בוקר טוב

אני רואה שיש אנשים שמתעוררים עכשיו. בוקר מצויין שיהייה לך! ולי אין בעיה להיפגש היום

mariana

New member
נשמההההההההההה

איזה באסההה שלא ניפגשנו אתמול! אני בחורה שעובדת קשה, את יודעת איזה קשה זה לאתר אנשים. בגלל זה אני צריכה איזה 12 שעות שינה
אז מה נסגר בסוף? מצטערת אבל הטלפונים שיגעו אותי. אני מקווה שריקי תימצא כובע צהוב לשים על הרכב. אז ריקי את צריכה לצאת מהבית בסביבות 3 כדי שתגיעי אלינו ב7 בערב. אז מה חדש אצלך שיר? ההוא היתקשר?

למעלה