בוקר טוב

בוקר טוב

בשיחה עם חברותיי אתמול בלילה גונבה לאוזניי שמועה שמסתובבות להן כאן נשים שאפשר לקרוא להם גונבות זרע סדרתיות. מאיפה יש להם את החוצפה הזו לגנוב את הגבר שממהם הם נפרדו? והאם יש חוק שאוסר על זה והם חייבות להודיע לנגנב? וביכלל, איך הם יכולות לגדל בטן ולחשוב שלא ידעו והוא לא יגלה את זה מתיי שהוא? אני לא רוצה לחשוב על הנזק שהן ייגרמו בעתיד לילד ולגבר. אתם פחדניות וגנבות. וחבל שאתם חושבות שיש לכם זכות לגדל את התינוק הזה ביכלל.

R a c h e li

New member
האירגון החשאי....

שנוצר כאן....מאמאמיה ....
. לא כדאי לך להתקרב, למה המאפיה שלנו הולכת לחסל אותך שיהייה לך בוקר טוב .......

שום מאפיה ושום חיסול

מה זה האיומים האלה? אני שואלת כי אני מרגישה שליחה וצורך להעיר את הפוסטמות האלה. מי נתן להם רשות להביא ילד לעולם מגניבה של זרע? ואם היו עושים לחבר שלך את זה? ממש חוצפנית.

R a c h e li

New member
אז הנושא

בהחלט רגיש..... אבל כשאומרים לי חוצפנית זה ממש עושה לי את זה על הבוקר....
ישששששששששש סוף סוף רחלי חוצפנית

מחסלת ראשית מתפקדת :))

תגידי.. אתמול היהי ירח מלא???..... ה"הזדיינות" שלה איתו ממש מעניינת לי תאונה האמצעית למטה... אבל שמעתי מאפיה חיסול קרואסונים ממולאים אז באתי.... מה????? הזדהות= הזדיינות היינו הך...לא?

איזה פיחודים על הבוקר ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

למה ככה? למה???
ככה עם הקפה הראשון של הבוקר, לקרוא כזאת האשמה על "נשים מכאן"???? נשבעת לך באמא שלו שלא גנבתי שום זרע מאף אחד, מ ק ס י מ ו ם השגתי לי כמה זרעוני שומשום (הבהיר) מהסופר ואפילו שמרתי קבלה. אללה איסטור, הולכת לשתות מים מההתבהלות שהיתה לי

אא ניר

New member
קארינוש, בקשר לשאלה שלך, אז, ברשותך

אני אשנה אך במעט את ניסוח אחת השאלות ששאלת. את שאלת : "האם יש חוק שאוסר על זה והם חייבות להודיע לנגנב?" ואני, ברשותך, מתקן ל : "האם יש חוק שאוסר על זה והם חייבות לנגב?" סבבה ?

לא הבנתי כל כך את התשובה שלך.

היא יכולה להרשות לעצמה חוקית לגדל את העובר? בכלל איפה הנקיפות מצפון שלה? תודה על התיקון אא ניר. תוכל להסביר לי. איך הם מתעוררות כל בוקר בלי לחשוב בכלל מה הם עשו? יאללה כמה הנשים כאן מיואשות לתפוס את הגבר בכל מחיר.

א ש לי

New member
וואלה, בחיי עצוב לי עלייך

לחשוב שלא ישנת כל הלילה כי בחיית, לא הייתי נירדמת עם מחשבה שכזו להתעורר כך הבוקר ולא יכולה לדמיין איך תסיימי את היום העצוב הזה. תגידי...את באמת לא הבנת את ניר :)?

לא ישנו כי יצאנו לבלות

אני רואה שלך אין את זה. וכן אני לא הבנתי את ניר תאירי לי? אני חושבת שאת מספיק גדולה כדיי להבין את העומק של הבעיה הזו. שמעתי על שלוש נשים שנמאות בהריון גנוב ואחת שאפילו העיזה ללדת מרוב חוצפה ודורשת אבהות ומזונות ממש הפקרות. ואם הוא לא רוצה בילד? ואם הוא לא רוצה את האישה הזו ביכלל וזה היה רק סטוץ?

קטי30

New member
בונבונירה סטוץ שמוץ מהאצבע מצוץ

גם על סטוץ משלמים זה לא היא שגנבה זה שהשפריץ ישר לתוך הרחם שלה זה שלחברה שלך יש חבר שבגד בה והמורה שלו מתה בכיתה ח' או שהוא בדיוק נרדם כשהיא הסבירה והוא לא שמע על אמצעי מניעה
בעיה שלו
כמו שאמרים : "מי שהשפריץ בערב שבת ישלם מזונות כל החיים כמעט" עוד רגע אני מאמינה לך צדיקה תמימה יש כאלו גונבות זרעים ויש כאלו שגונבות שמעות זאת נבלה והשניה טריפה יום טוב לך חמודהל'ה

Rinattt

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ומי שבולעת בערב שבת? תעלה גרה כל השבת?
הרגתותי משוגעת גונבות שמעות? מה זה? והמשפט האחרון שלך סורי לא אהבתי "זאת נבלה וזאת טריפה"

קטי30

New member
../images/Emo132.gif

קלי קלות שתייהן מוקצה מחמת מיאוס
זאת נבלה , וזאת טריפה באייקונים זה ככה :
עכשיו תכפילי
מכירה אותך טוב יפה שלי ליד שתיהן לא היית רוצה לעמוד עכשיו בואי לידי בספה קרוב
בוקר אור

שלי 9

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

"מי שהשפריץ בערב שבת ישלם מזונות כל החיים כמעט" חייבים לעשות מזה סטיקר פשוט חייבים!!

Rinattt

New member
סטוץ?

מקודם כתבת זוגיות תהיי סגור על עצמך בבקשה אנחנו מתבלבלים כאן :) רק על הקווים, רק על הקווים... מותק.

למעלה