בוקר טוב

בוקר טוב

אני רואה פה ישנים מאוחר אה,איזה כיף לפתוח תבוקר שיהיה יום מלא אהבה לכולם............ואוטוטו סופ"ש בפתח,איזה כיף שיהיה סופ"ש של מנוחה והנאות לכולם.

../images/Emo6.gif

אישה נשואה אחת הייתה חובבת סקס, אבל לא סתם סקס - אורגיות יום אחד לפני פסח קראו לבעלה למילואים. הגברת לא פספסה את ההזדמנות וקראה לשלושת הגברים הקבועים שלה. נכנסו למיטה והתחילו פעילות.לפתע הגברת שומעת נקישות בדלת, רצה ומסתכלת בעינית ורואה את בעלה שחזר מהמילואים. לקחה הגברת את שלושת הגברים למטבח, הכניסה כל אחד מהם לתוך שק והכניסה לארונות מטבח. נכנס בעלה לבית ,התחיל לחשוד והחל חיפוש בכל הבית. הגיע למטבח, פתח ארון אחד - והנה התגלגל לו החוצה שק . הוא נותן מכה עם האלה על השק - ופתאום שומע "ממממ" שואל את אשתו - אישה מה זה? עונה לו: זה כבש לפסח. פותח דלת שנייה-מתגלגל לו שק שני, נותן מכה עם האלה ושומע "קוקוריקו". שואל הבעל- אישה! מה זה? זה תרנגול לפסח פותח ארון שלישי, מתגלגל לו שק - נותן מכה עם האלה ולא שומע כלום. בום אחד > > ועוד אחד , הוא מרביץ בועט, ולא מפסיק..... עד ששמע קול יוצא מהשק : דגים, יא בן זונה !! דגים! דגים! .....!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי.=]

../images/Emo32.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif

השמש זורחת, הציפורים מצייצות והגיע הזמן להרים את הטוסיק היפה והגדול שלנו מהמיטה ולצאת החוצה.
טוב אנשימים, הגיעה השעה לקום ולפקוח את העינים. אני טסה לקניות של שבת ונקיונות כי יש עבודה רבה בצהריים. שובב וסקססי יקר, כשכותבים הודעת בוקר מוסיפים בתחילתה את הסימן
כך יודעים שגשיש הודעות לא רלוונטיות לנושא הפורום משייכים את זה להודעת הבוקר טוב.
המשך יום נפלא וקסום לכולם.

בוקר טוב ../images/Emo24.gif

כיף לקום לבוקר של בדיחות לין שיהיה לך יום הולדת שמח ובהזדמנות מנסה להעלות תמונה של תכשיט שעשיתי

matyc

New member
פשוט מדהים

הכישרון שלך וסבלנות שלך גורמים לתכשיטים לצאת פשוט מדהימים

מעלה תמונה של חלות שאפיתי

"בואי בואי הברוכה.. יום שבת יום מנוחה.." והנה החלות, לפעם הראשונה יצא דווקא לא רע, נכון.?=] ומטי תודה כפרע היומולדת שלי בשבת. ~לין~

matyc

New member
החלות שלך נראות פשוט יאמי

וזו לא אני אחלתי לך יום הולדת שמח התודות למיטל

למעלה