בוקר טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
בוקר טוב

יאללה תתעוררו כבר יא כבדים.
שיהיה לכולכם אחלה יום ותמשיכו לשמור על שפיותכם. סידי

shir23

New member
בוקר טוב

אני התעוררתי כבר מזמן....... פשוט לא היה לי זמן אז רק קפצתי להגיד לכולם בוקר נפלא

sidi

New member
שיר

לא היה לי זמן זה לא תירוץ אז אני מבקש. קודם כל את צריכה להכנס ולאמר לנו בוקר טוב! סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שיהיה לך יום נפלא!!!!

shir23

New member
סידי

פשוט לא הבנתי מה קרה, נכנסתי ראשונה להגיד לך בוקר טוב. לא ענית לי. דיברת עם כולם ושכחת אותי...... עכשיו אני רואה שנזכרת להגיד לי בוקר טוב בחזרה. אז רק שתהייה מעודכן צהריים!!!!!!! חוץ מזה - זה שיש לך הרבה עבודה זה לא תרוץ בשביל לא להגיע היום. זה פשוט לא בסדר!!!!!!

@@

New member
בוקררררר נפלאאאאאא

זורחת פרצוף והיא כנראה גם זורחת על הפנים שלי. אני מרגישה נפלאאאאאאאאאאאאאאאאא. יום נפלאאאאאאאאאא לכולנו.
ריקי

mariana

New member
בוקר נפלא../images/Emo42.gif

שיהיה לך יום נפלא יש לי שאלה: אתה עובד נון סטופ? מה זה? אני באה אתה עובד אני הולכת אתה עובד. בטח מפוצץ את הבנקים
ובלי עין רע
אוהבת מרין אגב אתה מגיע היום?

sidi

New member
היי

כן אני עובד נון סטופ, למעשה הגעתי למסקנה שחבל לי כבר על הנסיעה הביתה אז אני גם נשאר לישון פה בלילות. סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם נראה לך? היו מתים!!!! אבל כן יש הרבה עבודה עכשיו. אז אני עובד עד שעות מטורפות. ולא נראה לי שאגיע היום לצערי.

mariana

New member
היי

תנסה להגיע היום, תצא שעתיים קודם מהעבודה לא יקרה לך כלום ובטח שלא למנהלים, הרי אתה עובד טוב שלהם אז אל תדאג בקשר פיטורים. אתה צריך לקחת את הרגליים ולהגיע. חבל אתה מפספס אולי תוכל להכיר בחורה יפה כמוני
איך אני אוהבת את עצמי סתםםםםםםם אתה לא תפספס. כדאי לך נו בבקשה לרדת על הברכיים? אז הינה עכשיו אני על הברכיים PLEASE

sidi

New member
מרין

תאמיני לי שיש לי בעיה, רוצה לשמוע משהו? אני יודע שאת לא תאמיני לי אבל לפני רבע שעה בדיוק המנהל שלי נכנס אלי לחדר (אני לא צוחק) כדי לבקש ממני שאני אגיע גם מחר או במוצ"ש. שלחתי אותו את יודעת לאן... אני בשישי ומוצ"ש לא עובד!!! רק אם זה מקרה חירום מדרגה ראשונה. אני לא מפחד מפיטורים, אבל עכשיו יש לנו תקופה מאוד לחוצה. אז אני לא יכול לזרוק הכל וללכת. חבל באמת כי את גם את מפספסת (אוף את לא יודעת כמה
). אבל לא נורא אולי פעם אחרת. סידי

mariana

New member
או קיי אני מאמינה לך

מאמינה לך בקשר ליופי לא בקשר לעבודה. אני יודעת למה אתה לא רוצה להגיע פשוט אין לך כח לנסוע את כל הדרך, אם זאת הבעייה אני יכולה להזמין אותך לישון בביתי בטחחחח אבא שלי יעיף אותך בבעיטות. אולי פעם אחרת ועבודה נעימה אוהבת מרין

sidi

New member
שיר

מי בסוף התקשר? אם כוונתך אלי שאני אתקשר, אז מה רע בזה? הא?
תאמיני לי היא לא תפסיד

jess ועוד

New member
למה כבדים ???

ואם אתה היית כזה ??? היית רוצה שיזרקו לך את זה בפנים????

sidi

New member
כן

חופשי אין לי בעיה עם זה שיזרקו לי בפרצוף אם הייתי כזה, אני מקווה שלא נעלבת חלילה, אני רואה שאת קצת קרבית היום (ההודעה לנרקיסי?) סידי

סידוש...

נכון שההודעה שלה הייתה קרבית? אני די נעלבתי...גם כתבתי לה תגובה והיא לא ענתה לי...
מה שלותך ורקוהוליק שכמוך? הכל טוב? אם זה מעודד אותך אני עובדת כל שישי ושבת... בכל מקרה שיהיה לך המשך יום נעים!!!

ortal_sh

New member
סידיייייייייייייייי

בוקר טוב גם לך , עובד קשה , אה............ שיהיה לך גם אחלה יום! ואם אתה פה , תגיד מה שלומך ? אור-טל

sidi

New member
אורטל

את רואה מה זה? לא סתם ביקשתי שתרחמו
אצלי הכל בסדר מה איתך? נהנית מהחופשה סמסטר?

ortal_sh

New member
אצלי .....

הכל בסדר גמור - אפילו מצוייין ................ לגבי החופשת סמסטר , באופן כללי: אני נהנת בלי לימודים ובלי נסיעות לכ"ס 4 פעמיים בשבוע, אז כן זה כיייף ! אבל עדיין אני עובדת במקום הלימודים- קצת מעייף , סובלת בשקט , בשביל להנות מכסף , לא כמוך (סתאאאאאאאאאאאאאם
) אור-טל

GALI02

New member
כבדים,אה?!../images/Emo123.gif

היי סידיק,מה המצב? נו עשית כבר את המיליון הראשון שלך ?! HAVE A NICE DAY
גילי

למעלה