בוקר טוב

mariana

New member
מי שימע איזה אשת עסקים

עונה לטלפון ואומרת סנצ´ורי 21 שלום. כאילו מישהו יודע למה היא מתכוונת. לא כל דבר אני צריכה לדעת אהההה אני אתלה אותך, אצלי את הראשונה שיודעת מה קורה לי. את יודעת השיחה עם חבר הראשון שלי עיצבנה אותי, הוא התחיל לשאול שאלות לא במקום, ותכלס תפס תחת. הוא מראה כאילו הוא מאושר מחיי הנישואים, מי שימע הוא מכיר אותה 20 שנה, את יודעת שהוא היה איתי יותר מאשר שהיה איתה, והוא זוכר הכל הכל, ממש כך הכל, איך הייתי פוגעת בו ואפלו את הריבים שלנו טוב להיתראות בינתיים

@@

New member
מרין, פתחת ת´פה

קיבלת אומץץץץץץץץץ, חכי חכי, מחר את תגיעי באוטובוס אני לא אאסוף אותך ב
היפה שלי. אז תיזהרי לך. ותעזבי את האקס הראשון שלך כבר הודעתי לך אישית , תתנתקי ממנו את לא צריכה לדעת מה שלומו?????? שמעת, תתאפסי על עצמך, זה שאת מתגעגעת לאריאל לא צריך להקנות לך געגועים לאהבות ישנות. יש מבין???????????. יופייייייייי חולה עליייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך שלך רקיי

shir23

New member
אני יהייה בסדר

יש לי כ"כ הרבה מה לעשות, אז אין לי הרבה זמן לחשוב עליו. וגם אתמול טיילתי עם אמא שלי עד 23:00 בלילה. היא אמרה שהיא חייבת להוציא אותי מהמצב רוח שדלי. פשוט אמא מ ד ה י מ ה!!!!!!

@@

New member
חסר לך שלא תהיי בסדר

יהיה בסדר, יהיה בסדר גם אם עכשיו זה קצת כואב........ זמןןןןןןןןןןןן, זאת המילה, עם הזמן הכל יעבור. אוהבת ריקי

שירוש...

ריקי צודקת...בסוף הכל עובר. זה תקופות כאלה. עוד מעט תסתכלי על זה במבט לאחור ומי יודע- פתאום זה לא יראה כ"כ נורא. החיים שלנו עוברים מהר מתקופה לתקופה, ומה לעשות שלפעמים יש תקופות טובות ולפעמים רעות. כמו שאמרה ריקי- זמן עושה את שלו. בסוף יהיה טוב. לא יכול להיות שיהיה רק רע, נכון?

למעלה