בוקר טוב

shir23

New member
בוקר טוב

חברים, אני עצובה מאוד. זהו, אתמול זה נגמר עם הרבה בכי. עכשיו רע לי, אין לי כח לכלום. מקווה שאצלכם הכל מקסים שיהייה לכולם יום נפלא.

@@

New member
שיר מתוקתי

מצטערת על אתמול, רק הבוקר שמעתי את ההודעה, הייתי בחתונה, כן בסוף החלטתי ללכת, מה קרה? דברי איתי אוהבת ריקי

mariana

New member
יההההההה שקרניתתת

תגידי לי הלכת בסוף לחתונה? את שיקרת לי? סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם נשמה איך בילית? הכרת בנים חתיכים שיגרמו לך לשכוח את הפושטק הזה? אני מצטערת שאני מדברת עליו ככה. אני אמשיך לקרוא לו כך עד שלא תשכחי אותו, בגלל אני כבר חולמת עליו. תראי מה את עושה לי. תגידי לי מה קרה לשירוש למה היא עצובה? אני עדיןן מחכה לטלפון שלך כעבור שנהההההההההההה עדיין לא מתקשרת אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מרין

mariana

New member
איזה חמודדדדד

אתה צודק אין מילים מיותרות אוהבת מרין

jess ועוד

New member
שירוש מתוקה

למרות הבכיר אני מקווה שהבוקר הזה התחיל בחיוך את יודעת על כל האוטובוסים יש חיוכים זה ממש כיף לראות חיוך על הבוקר ודרך אגב אני אוהבת לבכות זה פורק הרבה מתח וכעס שיהיה לך יום מוצלח ג´סיקה

shir23

New member
זה נכון ג´סי

בכי גורם לי לבתפרק. אבל גם לא הצלחתי להירדם בלילה, ורצות לי המון מחשבות בראש. אבל אני הצלחתי לחייך בבוקר אנחנו חייבים לא???

shir23

New member
ברוכים הבאים

או שאני פשוט לא מכירה אותך. אבל עדיף שתראה לי פרצוף שמח שאני יחייך לפחות ולא פרצוף עצוב

ליאור 30

New member
שירי בוקר טוב לך

אני לא יודע בדיוק מה הסיפור שלך אבל אני רוצה להגיד לך דבר אחד עם היית אתמול בלילה נכנסת ופוגשת אותי כאן אני מבטיח לך שהייתי מוציא אותך מהבכי והייתי נותן לך לחייך נכון ריקי?????????????????????????????????????????? אבל אם תרצי לספר מה קרה אני אשמח להגיב ולעזור ליאור

@@

New member
ליאור, אתה עדיין חולה??????

את לא חושב שהגזמת עם "החופש הגדול" הרי ביננו אתה לא חולה רק בכאילו, אבל סבבה. עכשיו לעניינים יותר רציניים בחיים איך אתה מעז לבטל את הכלללללללללללל????????? למה אני אשתך לעתיד צריכה לדעת אחרונה? אתה ממש פגעת בי! אבללללללללללללללל אני שלמה ותומכת בהחלטה שלך. הרי איך אפשר להתחתן עם אדם שלבו נתון למישהו אחר? ולכן יקירי, החלטה נכונה החלטת ועל זה קבל ממני
גדולהההההההההההההההה ו-
גדול או יותר נכון ענקקקקקקקקקקקקקקקק
ריקי

ליאור 30

New member
כן אני חולה

אבל רגע מה איכפת לך העיקר שאני איתכם כאן לא טוב אני הולך ובקשר שאת ידעת אחרונה חמודה שלי אני לא אשםםםםםםםםם שאני מתקשר ומתקשר ואת לא עונה לי בטח היית אצל האקס שלך אבלללללללללללללל הכי גרוע עד שכבר ענו לי אז מי עונה לי האקססססססססס שלך כמעט ורצחתי אותו אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף עכשיו את מבינה למה את האחרונה לדעת אבלללללללללללללללללללללללללל אני סולחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ושולחחחחחחחחחחחחחחחחחח לך גם
וגםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
חולה עלייך

שירוש מתוקה...

אני גם לא ממש יודעת את הסיפור..אבל אני בטוחה שהוא לא סיפור ככיפי... אז תמשיכי את גישתה החיוכים...אולי אם תכרחי את עצמך מבחוץ...זה גם ישפיע על הבפנים. אבל אם עצוב לך המון ובא לך לבכות...תעשי את זה....זה תמיד עוזר בלפרוק עצבות.. שייהיה לך יום מקסים ומעודד
(ליצן זה בשביל החיוך מתוקה...)

shir23

New member
נרקיסי

תודה על הליצן והנשיקות וה......כל! יהייה טוב בסוף, אני מחכה שיגיע הסוף, וזה שאלה של זמן. אוףףףף, אני שונאת את החודש הזה יש בו המון בעיות יום מקסים

shir23

New member
ליאור בוקר או שכבר צהריים....

האמת היא שאין לי כבר כוחות לכל הסיפור הזה. אז אולי אני יעדכן בפרטים יותר משמחים שיהיו לסיפור הזה

ליאור 30

New member
שירי בכייף אני אשמח לשמוע

פרטים שמחים ודרך אגב כמו שאמרה לך נרקיסי תמשיכי לחייך תאמיני לי לא נשאר לנו כלום חוץ מלחייך שיהיה לך המשך יום נעים אם הרבה חיוכים וכייף וקחי
ממני

mariana

New member
שירי נשמתייייייייייייייייי../images/Emo24.gif

אני באמת מאחלת לך את היום הכי נפלא ותראי שבמהלך היום זה יתחיל להישתפר. כשאני בוכה זה עוזר לי קצת ועושה לי סדר בראש ואז אני מבינה את הטעויות שלי וכך אני לומדת את הלקח שלי. תספרי לי עלייך. למה בכלל בכית? מה קורה עם הבחור? הוא היתקשר אלייך? מה שאת עוברת עכשיו גם אני עברתי ותראי שבסופו של דבר זה היה לחינם ולא היה שווה לבכות אבל תזכרי תמיד טוב להיתפרק ולהוציא החוצה. אז מחכה לתגובתך שיהיה לך יום שמח אוהבתתתתתתתתת אותךךךךךךךךךךךךךךךך מרין

shir23

New member
מרין

השארתי לך אתמול הודעה באישי קיבלת??? גי לא קיבלתי תשובה ממך.

למעלה