תגידי לי הלכת בסוף לחתונה? את שיקרת לי? סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם נשמה איך בילית? הכרת בנים חתיכים שיגרמו לך לשכוח את הפושטק הזה? אני מצטערת שאני מדברת עליו ככה. אני אמשיך לקרוא לו כך עד שלא תשכחי אותו, בגלל אני כבר חולמת עליו. תראי מה את עושה לי. תגידי לי מה קרה לשירוש למה היא עצובה? אני עדיןן מחכה לטלפון שלך כעבור שנהההההההההההה עדיין לא מתקשרת אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מרין
למרות הבכיר אני מקווה שהבוקר הזה התחיל בחיוך את יודעת על כל האוטובוסים יש חיוכים זה ממש כיף לראות חיוך על הבוקר ודרך אגב אני אוהבת לבכות זה פורק הרבה מתח וכעס שיהיה לך יום מוצלח ג´סיקה
אני לא יודע בדיוק מה הסיפור שלך אבל אני רוצה להגיד לך דבר אחד עם היית אתמול בלילה נכנסת ופוגשת אותי כאן אני מבטיח לך שהייתי מוציא אותך מהבכי והייתי נותן לך לחייך נכון ריקי?????????????????????????????????????????? אבל אם תרצי לספר מה קרה אני אשמח להגיב ולעזור ליאור
את לא חושב שהגזמת עם "החופש הגדול" הרי ביננו אתה לא חולה רק בכאילו, אבל סבבה. עכשיו לעניינים יותר רציניים בחיים איך אתה מעז לבטל את הכלללללללללללל????????? למה אני אשתך לעתיד צריכה לדעת אחרונה? אתה ממש פגעת בי! אבללללללללללללללל אני שלמה ותומכת בהחלטה שלך. הרי איך אפשר להתחתן עם אדם שלבו נתון למישהו אחר? ולכן יקירי, החלטה נכונה החלטת ועל זה קבל ממני
אבל רגע מה איכפת לך העיקר שאני איתכם כאן לא טוב אני הולך ובקשר שאת ידעת אחרונה חמודה שלי אני לא אשםםםםםםםםם שאני מתקשר ומתקשר ואת לא עונה לי בטח היית אצל האקס שלך אבלללללללללללללל הכי גרוע עד שכבר ענו לי אז מי עונה לי האקססססססססס שלך כמעט ורצחתי אותו אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף עכשיו את מבינה למה את האחרונה לדעת אבלללללללללללללללללללללללללל אני סולחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ושולחחחחחחחחחחחחחחחחחח לך גם
אני גם לא ממש יודעת את הסיפור..אבל אני בטוחה שהוא לא סיפור ככיפי... אז תמשיכי את גישתה החיוכים...אולי אם תכרחי את עצמך מבחוץ...זה גם ישפיע על הבפנים. אבל אם עצוב לך המון ובא לך לבכות...תעשי את זה....זה תמיד עוזר בלפרוק עצבות.. שייהיה לך יום מקסים ומעודד
אני באמת מאחלת לך את היום הכי נפלא ותראי שבמהלך היום זה יתחיל להישתפר. כשאני בוכה זה עוזר לי קצת ועושה לי סדר בראש ואז אני מבינה את הטעויות שלי וכך אני לומדת את הלקח שלי. תספרי לי עלייך. למה בכלל בכית? מה קורה עם הבחור? הוא היתקשר אלייך? מה שאת עוברת עכשיו גם אני עברתי ותראי שבסופו של דבר זה היה לחינם ולא היה שווה לבכות אבל תזכרי תמיד טוב להיתפרק ולהוציא החוצה. אז מחכה לתגובתך שיהיה לך יום שמח אוהבתתתתתתתתת אותךךךךךךךךךךךךךךךך מרין