בוקר טוב

בוקר טוב

כפי שכתבתי לכם סיימנו שלב במאבק להקמת ועדת חקירה ממלכתית. מאבקנו טרם תם. בימים אלו אנו מתחקרים את מה שעשינו כפי שנהוג בכל מקום מסודר... חלק מחברי הפורום היו שותפים למאבק הן אקטיבי והן בתמיכה אחרת. חשוב לי לשמוע את דעתכם.. אילבן.. גם אתה.. גם קקטוס... שובבב.. וסליחה מי שששכחתי. תודה שוקי

אני חוזר שוב

צמרת המדינה שהנהיגה את הכשלון הזה חייבת ללכת,בלי לחכות שנה לממצאים רק-על סמך התוצאות בשטח. החיזבאלה על הגדר. השבויים לא בבית. הם לא פורקו מנשקם ואין צעדים להביא לפירוקם. זה מספיק לקבוע שאלפי הבתים שנהרסו-נהרסו לשווא. שהמאות שנהרגו-נהרגו בחינם. אני מציע לכם לשלב ידיים עם מחאת המילואימניקים.

Mesarim

Member
מיותר לחלוטין ...

אם הממשלה לא השיגה את מטרות המלחמה, הרי שמטרות המלחמה הוגדרו באופן שגוי. הדבר אינו מצדיק וועדת חקירה כלשהי, והצבור יוכל להתחשבן עם הממשלה בבחירות הבאות אם צה"ל כשל בדבר זה או אחר, או בקרב כזה או אחר, הוא יפיק את הלקחים באמצעות ביצוע תחקירים מתאימים (אלוף פיקוד צפון כבר שלם את המחיר). כל עניין וועדת החקירה מיותר בעיניי לחלוטין.

gelrad

New member
ועדת החקירה האמיתית:

כיצד בחר הציבור נבחרי ציבור כאלו... ברור שהממשלה לא אשמה בתוצאות המלחמה הלא מספקות, המצב הוא תוצאה של מעשים שנמשכו במשך שנים רבות כאשר רבים מהמעשים הינם סבירים בהתחשב במשאבים הקיימים למדינה שלנו. ברור שניתן גם במשאבים הקיימים לעשות הרבה יותר, אבל בשביל זה צריך אנשים מיוחדים בשלטון, ואנו לא בחרנו בהם. אנשי הממשלה עשו כמיטב יכולתם ומי שאשם הוא הציבור שלא השכיל לבחור אנשים עם יכולות טובות יותר. אני מניח שרוב אלו הדורשים ועדת חקירה הם אלו שבחרו בממשלה זו כי ניפצו להם את האשליה...

jackie111

Well-known member
הבעיה שלכם

היא שיווקית. ברגע שאתם מנסים למשוך דעת קהל ולא לפעול בכוחותים אתם זקוקים ליעוץ שיווקי. תקחו יחצ"ן בתשלום. תקחו את היחצ"ן היקר ביותר.

גל ים..

New member
הבעיה שלהם שאין להם בשביל מי להלחם.

ועל מה להלחם ואת זה כתבתי ארוכות תחתך... שנה טובה

גל ים..

New member
דעתי היא אחת ויחידה..

התחלתם מאוחר מידיי רכבתם על גבם של המילואימינקים המסכנים שנאלצו לספוג ביקורות קשות והפסדי ימי עבודה וגם לעג ובעיקר הם חזרו הביתה מתקפלים ומקופלים,ובעיקר נאמר לכם לא פעם ולא פעמיים בכל מסע הבחירות של אולמרט שהוא שחצן מושחת רע אכזר ובעיקר אינו מתאים ואינו ראוי להיות מנהיג ומורה דרך. מה השגתם???האם יוצאת ועדת חקירה ממלכתית לא! ישבתם רעבתם ולאיש לא איכפת כי ככה זה במדינה המחורבנת הזאת,אז חתמו מאה אלף איש ואהיה גסה ואומר 200 אלף אבל אני ציפיתי שכל המדינה הזאת תקום ותעשה משהו.. איפה המשפחות השכולות,איפה משפחות הפצועים,איפה הצפון שאנשים היו חשופים שם?? עולם כמנהגו נוהג והישר בעיניו יעשה וכלום לא יעזור לעם הזה,מכות נחתו עליהם והם לא למדו,מכות ינחתו עליהם והם בשלהם,תיקים נפתחים תיקים נסגרים ועל מה כולם מלינים,על הזיונים של קצב.. כאילו אף אחד לא בגד במדינה המסואבת הזאת,כאילו אף אחד לא עשק לא גזל ולא בגד... שמעתי היום בבוקר את חברי הכנסת המהוללים שלנו שיקומו כשקצב יכנס,טפוווווווווווווווווו עליהם ועל שכמותם צבועים נבלות. ועם כאלו יש בעם שלנו אז שווה טיפת דם אחת להשקיע עבורם קדחת! לכן איכות השלטון עם כל הכבוד לה צריכה לחשוב על האינטרסים שלה ועל מה שטוב לה כי העם הזה לא מגיע לו כלום ושום דבר,כפוי טובה מלככי פינכה ובעיקר תמיד ירדפו אחרי סיר הבשר אחד לשני זאב. מסקנות קשות ערב יום הכיפורים אבל זה העם שלנו והוא עם שימשיך לשלם מחירים כבדים.. גמר חתימה טובה שוקי ובעיקר שנה טובה ומבורכת ומי ייתן והבינה תשוב אל מוחינו..אמןןןןןן

למעלה