בוקר טוב

• פותח הנושא atsa
  • פורסם בתאריך

atsa

New member
בוקר טוב

רציתי לדעת פרטים לגבי זכאות לאזרחות בריטית לבעלי במקרה ואני מתחתנת ויש לי אזרחות. האם הוא זכאי, מה הפרוצדורה וכו...

אלוניס

New member
לא הבנתי

יש לך אזרחות בריטית? ואת לא נשואה אבל רוצה לדעת מה תוכלי להציע לבן זוג במקרה שתרצי לעבור לגור בבריטניה? יש די הרבה חומר במאמרים שלנו. היו גם שאלות רבות על אנגליה/בריטניה. האיחוד ובריטניה כמו רוב העולם מכירים ברעיון איחוד משפחות. יש מדינות שמקשות כמו הולנד ויש שלא עושות יותר מדי צרות כמו גרמניה. בכל מקרה - תצטרכו לגור שם. ובשביל זה צריך התארגנות של לא מעט כסף כי לא מיד מוצאים עבודה למשל. מוטב קודם כל לדעת מה את רוצה בחיים ואיך להשיג את זה. להתחיל לחשוב על מה יקרה לבעלך לפני שיש לך אחד זה לשקוע בכל מיני בעיות שעוד אין לך.

marjoram

New member
כדי לקבל אזרחות בריטית

את ובעלך לעתיד צריכים לגור בבריטניה כ 5 שנים , והוא צריך לעשות מבחנים ולקבל אזרחות בתום ה 5 שנים. כל עוד אתם גרים בישראל אז הוא לא יקבל כלום, אם תחליטו לגור בבריטניה הוא יקבל אישורי שהייה לשנתיים ואחכ צריך להאריך את זה (הרשויות בודקות שאתם עדיין ביחד) ואחכ מבקשים להתאזרח.

Nobilis

New member
3 שנים בלבד...

במקרה של קשר עם אזרח בריטי, בן הזוג יכול לבקש אזרחות לאחר כשלוש שנים של מגורים משותפים בבריטניה (אישור לשהיית קבע לאחר שנתיים של מגורים משותפים בבריטניה, והתאזרחות שנה לאחר מכן).

Nobilis

New member
מעניין...

לא מצאתי לכך איזכור באתרים הממשלתיים. תוכל להגיד על מה אתה מבסס את האמירה הזאת? למיטב ידיעתי, התקופה הוארכה מ-4 שנים ל-5 שנים (עבור אישור שהיית קבע) למגוון רחב של מקרים (HSMP, בן זוג של אזרח אירופי, וכו'), אך לא היה שינוי בעניינם של בני זוג של אזרחים בריטיים.

Nobilis

New member
לא ממש :)

העיתונות (בכל מקום בעולם, למיטב ידיעתי) נוטה לעיתים לכתוב על דבר מה כגמור ומוגמר גם כאשר הוא עדיין בגדר רעיון בתולי בראשו של פוליטיקאי/פקיד זה או אחר. אני לא אומר שזה בהכרח המצב כאן, אך צריך להתייחס למידע בזהירות, בעיקר כאשר האתרים הממשלתיים הרשמיים עדיין גורסים אחרת. אברר עם ה-Home Office בשיחה הבאה שלי איתם.

taliF454

New member
לי נאמר בIND: (ממש לפני כמה שעות)

23 חודשים ברציפות לתושבות קבע עוד לא הגעתי לשלב של האזרחות...

למעלה