בוקר טוב!!!

בוקר טוב!!!

בוקר טוב לכולם!!! משלומכם??? האמת שחברה שלי העירה אותי כי שעמם לה והיא החליטה כנראה שאני צוות בידור.. אז נכנסתי כדי לאחל לכולם בוקר טוב ויום מקסים!!!
ריקוש...או יותר נכון דודה @@ - מזל טוב על האחין...איזה כייף לך! ניקולי- אני מקווה שיהודה הגיע מהר אתמול ושהתעודדת.. מרינוש- מה שלומך מותק? עדיין עושה
על אקסים? מעין...עדיין לא סיפרת לי מה קרה אתמול? ליאור...מה שלום הנדודי שינה?
? סערה- תודה על העידוד סידי...אתה סתם יבשן הודעות! סתם....
ולכל השאר: מההההההקורהההההה??? הכל טוב? יום נעים לכולם

עושים עלי חרם ולא סיפרו לי?../images/Emo12.gif

יבשנים שכמותכם...תענו! ושוב: יום מקסים לכולם!

sidi

New member
נרקיסי

הנה עוד הודעה יבשה
אז ספרי לי, מה קורה איתך?

jess ועוד

New member
צהרים טובים לך נרקיסי

אוייחחח כמה שזה מעצבן אותי לפחות כשיש לי בוקר פנוי לשינה ואיזה חברה מצלצלת (קרה לי עם חברה שצלצלה אלי בשעה 06:30) רק בשביל לשאול משהו יוו הייתי יכולה לשים אותה במיקסר ולטחון אני לא מבינה אנשים איך אפשר להיות כל כל אגואיסטים

ניקולי

New member
נרקיסי

צהריים טובים לך.. אני לא הייתי כאן כך שלא הגבתי מקודם.. הלכתי לאכול עם יהודה במסעדה... לגבי אתמול הזמן זחל לו לאיטו אבל ברוך השם הוא הגיע הביתה בריא ושלם ועל זה אני מודה.... מה שלומך? מה מספרת?? את מגיעה ביום חמישי???? תשאירי לי טלפון שלך ואני אתקשר.. יום טוב ונפלא לך ניקול*

mariana

New member
נרקיסי מתוקה שלי

לא עושים עלייך שום חרם, פשוט אין לנו זמן להיכנס
מה חדש אצלך? אצלי הכל ישן אני דווקא לא עושה
את התפקיד שלי העברתי לריקי, כי שמעת? שהחבר שלה לשעבר עשה תאונה כי נרדם על ההגה ועכשיו המכוניות מושבתת. ראית מה זה, נראה לי אני ואת מדביקות פה את כולם. מה שמעתי שאת לא באה למפגש ביום שחמישי, רק בגללך דחינו את המפגש
טוב לא נורא פעם הבא תספרי משהו עלייך אוהבת מרין

@@

New member
נרקיסי, כבר ערב טוב

קצת באיחור אבל גם זה טוב. תודה נשמה על האיחוליים, אני פשוט עסוקה בהכנות לחתונה, את צריכה להבין, לא כל יום מתחתנים. איזה חרם עושים עלייך נשמה? חולים עלייךךךךךךךךךךךךך אנחנו אנשים עובדיםםםםםםםםםם מה לעשות. יום נפלא מתוקה שלי. באהבה ריקי

לילה טוב לכולם!!

פתאום החליטו בעבודה שאני חשובה...אז קראו לי לעשות משהו וישבתי מול המחשב 6 שעות (בלי הפסקה..)ועכשיו כואב לי הצוואר נורא... אבל הייתי חייבת להכנס כדי לשלוח לכולם מלא
יש לי מין מצב רוח היפראקטיבי כזה (שזה טוב
) אז החלטתי לקפוץ לאיזו מסיבה עם חברה שלי...כייף נכון??? אז אני אלך להתלבש עכשיו... מתההההההה עליכם המוווווווןןןןןןןן!!!!1
אז לכל אלה שהולכים עכשיו לישון- ליליה מקסים וחלומות נעימים

למעלה