בוקר טוב

shir23

New member
בוקר טוב

בוקר טוב, מה שלומכם? היום אני מרגישה הרבה יותר טוב, לא ממש ישנתי בלילה בגלל שיחה שהיתה לי אתמול(הוא פתאום התקשר...) וחשבתי וחשבתי והחלטתי להגיד לו שלא יתקשר. אני רוצה קצת זמן לעצמי להיות לבד. מקווה שלא טעיתי שיהייה לכולם יום נפלא!

@@

New member
שירושששש בוקר אור

נשמה, על מה את מדברת, טעית????????? ממש לא, זה הדבר הנכון שעשית, מעבר לזה שאת צריכה להיות עם עצמך, לבד, אין טעם להישאר ידידים, זה פשוט לא הולך, ולך מתוקתי תהיי חזקה. אוהבתתתתתתתתת אותךךךךךךךךך ויום נהדר (תשתדלי לא להתעסק בזה כל היום). שלך ריקי

shir23

New member
ריקוששששש

תודה על העידוד. אני מאמינה שעשיתי את הצעד הנכון. אני אהייה חזקה. לא רוצה אותו בתור ידיד. שהוא יהייה עם עצמו ואני עם עצמי מס´ ימים, ונראה מה יהייה. או שהוא יחליט שהוא רוצה אותי בתור שותפה לחיים או בכלל לא. אני לא חפץ, אני בן אדם עם רגשות!

golem

New member
כל הכבוד שיר!!!

כמו שאמרת את בןאדם!!!! ואת יותר חשובה ממנו!!! תמשיכי בגישה הזאת

@@

New member
שיר ........

השם שלך יפה, אני ממש שמחה לשמוע שאת מתחזקת, כשהוא ירצה אותך בתור חברה אז הוא יודע איפה למצוא אותך ועד אז לא להיות בקשר. את באה במוצש???????. אני מאוד אשמח להכיר אותך. באהבה ריקי

jess ועוד

New member
בוקר טוב שיר

כמה טוב שאת מרגישה טוב וכל שיחה שעשית וכל החלטה שהגעת אליה היא טובה העיקר שאת שלמה איתה שיהיה לך יום של כיף ג´סיקה

למעלה