בוקר טוב

אנפה2

New member
בוקר טוב, גלינג גלינג, להתעורר

הבוקר הגיע. הבוקר סיפרו לי בסודי סודות שהמתלוננת א' כתבה מכתב לנשיא קצב ופתחה אותו כך : כבוד אנסי ועכשיו שיהיה לכם יום טוב , סופשבוע נפלא בחיק החברים והמשפחה.

gfyg

New member
שלום לכולם..אימוץ בחג

אנו זוג אחיות צעירות בנות27, 32 ללא משפחה כלל , מעוניינות להתארח אצל משפחה בעלת לב רחב השואפת להגדיל את עונג החג בחיקה. כמובן כי חשוב לציין כי אנו משכילות ובעלות ערכיות ודרך ארץ ברמה שלא תסולא בפז ולצערינו אין לנו משפחה באץרץ שאיתה נוכל לחלוק את מהוויינו. ילידות הארץ . רצוננו לשהות בחברת משפחה אשר לבה רחב , ללא שום מחויבות מצידה מעוניינות כי העונג יבוא לידי ביטוי משני צידי המתרס. שתהיה שבת מנוחה ומרנינה לפרטים למעוניינים: [email protected] שלום וברכה.

עמליה3

New member
בוקר טוב

המחשב שלי קיבל הערכה לסוף השבוע ורק בשבוע הבא יעבור טיפול. בינתיים לפני שאני ניגשת לבישולים קחו מצגת נופים יפים. ומאחלת לכולכם סוף שבוע בנעימים.

אנפה2

New member
כתבתי ראשונה, היה לי טלפון שכחתי

ללחוץ שלח, והנה עכשיו אני רואה שעקפתי את עמליה. מנהלת תשימי אותי אחרי, שלא יגידו שאני נדחפת
. יום נפלא.

yaely2

New member
מנהל
לחבריי בפורום היקרים לי כל כך../images/Emo23.gif

שלום יקיריי
כל כך ריגשתם אותי בדאגה לבריאותי. האמינו לי למרות כל הדיבורים על החיים ועל תיפקוד האנשים האמנתי לכם לכל מילה, יתירה מזאת, אני מאמינה שגם אלה שלא כתבו דאגו לי. לפיכך מאחלת לכם ולנו רק בריאות טובה. הבה ננצל את הגיל הזה בו יש בנו בריאות ותבונה,וגם הארנק אינו מצומק לגמרי ובואו נהנה מכל רגע בחיים. אימי הייתה אומרת לחברותיה: "ננצל את החיים כי בתכריכים אין כיסים" תודה
ושוב תודה

נעמה53

New member
סוף שבוע נעים

סוף שבוע נעים לכולכם. עדיין כותבת בחושך ומקווה לצאת לאור. בכל מקרה טוב לברך. נעמה 53

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום לכל החברים והמציצים

בוקר טוב לחבריי ובוז למשרד הרישוי
אני כבר אחריי קניות ולפני יציאה למטלות משפחתיות, ברווח יש לי זמן לכתוב. אתמול היה לי יום עמוס חלקו טוב וחלקו השני גרוע. נתחיל בטוב, כי זה התחיל בטוב. אתמול עברתי את בדיקתי האחרונה בנושא הגוש שגילו אצלי, לאחר כל כך הרבה בדיקות עברתי אתמול סונאר והרופאה היפהפייה שערכה לי את הבדיקה יצאה מגדרה חיבקה אותי בחום ואמרה "הכול בסדר, הכול בסדר" כמובן שהייתי מאושרת וצלצלתי למשפחתי וחבריי לשמח גם אותם, משם נסעתי למשרד הרישוי להודיע שמכוניתי הישנה יורדת מהכביש לצורכי פירוק. רציתי להודיע יום קודם על הפירוק של המכונית. אלא... יש היום הרבה שלטים בדבר "התקשרו למוקד של משרד הרישוי מספר 5678* ותקבלו תשובה." גם אני התקשרתי אליהם, דיברתי עם הנציגה ושאלתי מתי נסגר משרד הרישוי באזורי ביום רביעי. היא השתהתה והשיבה "היום יום רביעי המשרד נסגר בשעה 12:00 גברתי". אצתי רצתי עם נעלי בית הגעתי ב 11:55 השומר לא נתן לי להיכנס. אבל מדוע? יש עוד חמש דקות והוא השיב "גברת משרד הרישוי סגור ביום רביעי, הוא פתוח רק לתיאוריה"
תארו לעצמכם בנו מוקד, מושיבים בו פקידים, הדבר עולה הון עתק, הם אמורים לתת לך מידע שיחסוך כסף ו/או זמן ואין להם ידע מינימאלי, אתמול, לאחר הבדיקה מיהרתי למשרד הרישוי השעה 11:15 יש לי מספר 1052 והמספר שהתקבל היה 937, לתומי חשבתי שיש לפניי רק 15 איש, מהר מאוד העמידוני על טעותי. הפקידים רק שניים במספר, הי צריכים לטפל ביותר ממאה איש שישבו עמדו ושכבו (כן היו כאלה ששכבו על הרצפה) הם עשו זאת באיטיות מעצבנת. בשעה 13:00 קמה אחת הפקידות ועזבה, אמרה שאינה מקבלת שעות נוספות. וכך רק בשעה 14:30 סיימתי למלא את הטופס (טופס בן 6 שורות) ונשלחתי הביתה.
למשרד התחבורה שהורידה אותי לדרגת אזרחית מהעולם הרביעי. דבר אחד חיובי היה בכל זאת בסיוט ההוא. היה שם זוג מבוגר, מתאים לפורום והבעל אמר לי משהו שתמיד ידעתי אך אף פעם לא סיכמתי לעצמי" הוא אמר: "אדם בא בטענות לאלוהים מדוע אינו עשיר יותר, גבוה יותר ועוד. אך אף פעם אינו בא בטענות לאלוהים מדוע לא נתן לו יותר שכל" זה ממש מצא חן בעיניי. כל אדם בטוח שהוא קיבל את מקסימום השכל. מה דעתכם? לנעמה: לא הבנתי מה זה כותבת בחושך? התואילי להסביר?

נטלי 3

New member
בוקר טוב חבריה

ליעלי - ברכות על קבלת ההודעה כי הבדיקות העלו שהכל בסדר זה הכי הכי חשוב. והבירוקרטיה במשרדים - כמה שזה מתסכל - יש לנו מספיק באלאגן בחיים גם בלי הבירוקרטיה המסובכת הלא יעילה והמטעה. קשה ללמוד לחיות עם זה. מה שנשאר זה לדבוק בחצי-הכוס המלאה ולהתנחם בה. יום נעים ומבורך - נטלי

אדזה

New member
יעלי

מזל טוב,שמחה שהכל נגמר בטוב בבדיקה שלך,וכמו שאת נוהגת לומר העיקר הבריאות ,כל השאר הבל הבלים,כעסים,טינות,ואפילו אהבות גדולות הכל בטל כשהבריאות לקוייה.אז בואי נאחל לכולם בריאות טובה וכל השאר כבר יסתדר מעצמו עם הזמן.בואי נחייך חיוך גדול ורחב כי אומרים שזה מוסיף לבריאות.

נעמה../images/Emo39.gifאת כותבת בחושך? זה לא נשמע

לי טוב
בבקשה הסבירי כי זה מוזר, בכל מקרה שיהי לך הרבה אור,

erika6

New member
שלום לכל הכותבים

אתמול הייתי עסוקה מאוד חזרתי הביתה עייפה ולא פתחתי מחשב. כך שאנסה להדביק את מה שהחסרתי. יעלי - יופי לשמוע בשורות טובות ממך, שמחתי מאוד שהכל כשורה אצלך ושהכל בסדר. נעמה - למה את כותבת בחושך? כאן בפורום יש לנו הרבה אור ולחברים יש אנרגיות טובות וחיוביות, כתבי פשוט כתבי. יום נעים לך ושבת שלום. אנפה - העלתי לי חיוך - תודה

נעמה53

New member
חברים יקרים, ובמיוחד שוש, יעלי,אריק

ובכן,יצאתי לאור.אני חייבת הסבר, במיוחד לשוש, ליעלי ולאריקה. יעלי, את המשלת פעם את הקורא ואינו כותב לקורץ לאהובתו בחושך. על אותו משקל התכוונתי לאמר שהכותב בלי שמתייחסים אליו כותב בחושך, וסליחה על הדימוי הקיצוני.בינתיים הוצאתן אותי לאור ותודה לכן על כך. נעמה53.

נעמה../images/Emo6.gifסוף טוב הכל טוב../images/Emo140.gif

סוף טוב
הכוונה למה שכתבת,אל תקחי כל פתגם ברצינות תהומית, אני אוהבת לקרוא להגיב וגם לכתוב, כל אחד אוהב שמגיבים,, גמני,,,ואם לא הגיבו לי,,,לא נורא, העיקר בריאות,, והרבה אור ושמחה,

חיניה

New member
שבת שלום חברים וכיף של בריאות ליעלי

אתם יודעים שכשאנחנו מתלבטים על הוצאת סכום כסף ניכר לקנית בגד יפה או חופשה-מתפרץ הביוב ובלית ברירה הכסף הולך לביוב. (הביוב כמשל) אז לי זה קרה היום בדיוק.הזמנתי שרברב בגלל דליפה קטנה שצריך היה להחליף ראש של ברז ובינתים עלה על גדותיו כיור המטבח כשהוא מביא איתו את מטעמי השכנים וצריך היה לפתוח צנרת בחוץ. בקיצור התענוג רושש אותי ב 500 שח טבין ותקילין.עוד אף פעם לא קניתי שמלה אחת במחיר הזה אבל ביוב-כן. אז תמיד אני אומרת שמוטב שרברב מאשר רופא ושיהיה לכולנו שבת שלום.

נטלי 3

New member
הי חבריה

היום אחר הצהריים צפיתי בסרט "סקרמוש" (T.C.M) למי שיש, מה אומר לכם - הנאה צרופה של כל החושים בו-זמנית. חברים יקרים, בסיבוב הבא של T.C.M אל תחמיצו. נטלי

erika6

New member
שבת שלום לכולם

חיניה הבית זקוק לתחזוקה- לצערנו כל תיקון קטן עולה לנו בהרבה כסף. יש כאלה שיודעים לתקן לבד, כמובן לא אני, יש לי חברה שעושה זאת, מתקנת כל דבר בבית בלי שום קשר תפרגני לך לקנות שמלה יפה אם זה מה שבא לך. מצגת קלינקה

נורית44

New member
שבת שלום../images/Emo140.gif

חיניה נטלי אריקה ולמצטרפים שבת מהנה ושקטה שתיהיה לכולנו ש ב ת- ש ל ו ם נורית
מצרפת סיפור לשבת יוסף מוכיר השבת- להנאתכם

omolsh336

New member
אם כבר בסיפורים עסקינן

פאזל החיים מדען אחד ישב ועבד, כשלפתע ניגש אליו בנו בן ה-7, נחוש לעזור לו בעבודתו. המדען, עצבני בגלל ההפרעה, ניסה לבקש מבנו שילך למקום אחר, אך כשראה שזה לא הולך, חיפש משהו שיוכל לספק לילד תעסוקה. הוא תלש מאיזו חוברת דף עם מפת העולם, גזר אותה לחתיכות קטנות, ונתן לילד יחד עם גליל נייר דבק. "אתה אוהב פאזלים" הוא אמר, "קח את העולם המפורק ונראה אם אתה יכול לתקנו ! בכוחות עצמך". המדען חשב שייקח לילד ימים רבים, עד שיצליח להרכיב את המפה, אבל כמה שעות לאחר מכן, שמע את קולו של הבן קורא לו "אבא, סיימתי, הצלחתי להרכיב הכל". בהתחלה, לא האמין המדען: " זה לא ייתכן שבגיל שבע יוכל הילד להרכיב מחדש מפת העולם שמימיו לא ראה!!! " אבל הוא הניח את רשימותיו, וניגש לבנו, כשהוא בטוח שהוא הולך לראות עבודה מבולגנת... להפתעתו, המפה הייתה מושלמת וכל החתיכות היו במקומן. "איך עשית את זה? "שאל המדען את בנו "הרי לא ידעת איך נראה העולם". "אבא", ענה הילד, "אני אמנם לא ידעתי איך נראה העולם, אבל כאשר תלשת את הדף מהחוברת, ראיתי שבצידו השני יש תמונה של אדם. כשנתת לי לתקן את העולם, ניסיתי אבל לא הצלחתי. אז הפכתי את כל החתיכות והתחלתי לתקן את האדם. כשהצלחתי לתקן את האדם, הפכתי את הדף וראיתי שהצלחתי לתקן גם את העולם... ותחשבו על זה התמונה המצ"ב צולמה באחד מרחובות מקסיקו

למעלה