בוקר טוב

שי1951

Member
יום טוב לפורומיסטים ב../images/Emo82.gif../images/Emo79.gif

קיבלתי ב
מייל (ובנוסף צרפתי גם כמה צלילים לאוזן) מתמטיקה של רומן גבר פיקח + אישה פיקחית = רומן גבר פיקח + אישה טיפשה = סטוץ גבר טיפש + אישה פיקחית = נישואין גבר טיפש + אישה טיפשה = הריון מתמטיקה של המשרד בוס פיקח + עובד פיקח = רווח בוס פיקח + עובד טיפש = ייצור בוס טיפש + עובד פיקח = קידום בוס טיפש + עובד טיפש = שעות נוספות מתמטיקה של קניות גבר ישלם 2$ עבור פריט השווה 1$ כשהוא זקוק לו. אישה תשלם 1$ עבור פריט השווה 2$ שאינה זקוקה לו. נוסחאות כלליות וסטטיסטיקות אישה מודאגת לגבי העתיד עד שהיא תופסת בעל. גבר לעולם אינו דואג לגבי העתיד עד שהוא מתחתן. גבר מצליח הוא זה שמשתכר יותר משאישתו מצליחה לבזבז. אישה מצליחה היא זו המוצאת גבר כזה. אושר כדי להיות מאושרת עם גבר את צריכה הרבה הבנה ומעט אהבה. כדי להיות מאושר עם אישה צריך הרבה לאהוב אותה ולא להשתדל להבין אותה. אורך חיים גברים נשואים חיים יותר מגברים לא נשואים אולם גברים נשואים מוכנים הרבה יותר למות. נטייה לשינויים אישה נישאת לגבר בציפייה שהוא ישתנה – אבל הוא לא. גבר נישא לאישה בציפייה שלא תשתנה – אבל היא כן. שיטות ויכוח לאישה תמיד יש את המילה האחרונה בכל ויכוח. כל דבר שגבר אומר אחרי כן הוא תחילתו של ויכוח חדש. איך לגרום שאנשים יפסיקו להטרידך שתתחתן דודות זקנות תמיד היו באות אלי בחתונות, תוקעות אצבע בצלעותיי ואומרות "עכשיו תורך". ההטרדה הפסיקה מאז התחלתי לעשות להן אותו דבר בלוויות שלח מכתב זה לאישה פיקחית אותה תרצה לשעשע או לגבר שאתה חושב שיוכל להבין זאת

נורית44

New member
כל בו מצגות ותמונות../images/Emo140.gif

קבצים שונים ויפים להורדה להנאתכם נורית

חיניה

New member
ערב טוב לכולם

עברתי היום טיפול רגליים הכולל הזרקה בוורידים (העלמת וורידים. אני בטיפול כבר שנתיים) וכואב לי. אז החלטתי לשתף אתכם במסכנות שלי ואולי מישהו יעודד את רוחי הנכאה.זה לא יכאב פחות אבל.... לכל המעוניינים:קיבלתי את כתובת אתר גימלאי תא בו אפשר לדעת על מופעים,קונצרטים טיולים וכו. (אריקה גם על שבת זהב) אני מצרפת את האתר להנאתכם www.gimlaim.org אפשר לנצל אותו לבילויים ביחד.

עמליה3

New member
ערב טוב

חיניה מחר יהיה טוב יותר.=תתעודדי. לאריקה תודה לנעמה נעים לראותך מתמידה המשיכי לכתוב, אדזה נורית ,תודה לכל מה שהבאת לנו היום.

אדזה

New member
חיניה/טיפול ורידים

היי חיניה, מאחלת לך שיעבור בקלות,נשמח לשמוע במה דברים אמורים,כלומר-מי,מה , ואיך נעשה הטיפול,בסה"כ לכולנו יכולה לצוץ אותה בעייה .ובינתיים המון חיבוקים כמו בתמונה המצורפת.

נורית44

New member
חיניה../images/Emo140.gif

מצטרפת גם אני לאיחולים שיעבור לך בקלות שהכאב יפחת ותראגישי טוב במהרה לילה טוב
נורית

למעלה