בוקר טוב

בוקר טוב

אתמול קרה דבר!!!! ראינו ציבור אזרחים שמתעורר לעשות מעשה. ומי שלא היה אתנו אתמול ולא ראה את הפנים המופתעות של חברי הוועדה שנחתנו בביתם לא יבין זאת!!! אבל אנחנו עדיין מעטים. אנא למען כולנו ולמען ילדינו קומו מהכסאות ובואו!!!!!!!!!!!!!!!!!! עם ישראל זקוק לכל אחד מכם. בואו אלינו למאהל!!! מחר יום שישי בשעה 13.00 עוד פעולת קומנדו למען מדינת ישראל הגיעו למאהל וכולנו יחד נצא. מחכים לכם שוקי וכל החברה במאהל

גל ים..

New member
חייבת לומר ..

שהתנועה לאיכות השלטון עם כל הכבוד יכלה לצפות את הדברים האלו קודם במיוחד שהרבה מאוד אנשים אמרו לה זאת,מעבר לכך דיי תמוה שעד היום יושבים המילואימנקים במקום אחד ואתם במקום אחר ולא מאחדים תיקים בנושא והרי מטרת שניכם אותו הדבר. דבר שלישי שהוא לא פחות חשוב גם אם הועדה תוקם מה זה יעזור?? מישהו מאמין שאולמרט יתפטר?מישהו מאמין שחלוץ ופרץ יקומו מהכסאות ויגידו אשמים? אז מה כל הרעש והצלצולים האלו??כולנו יודעים מי אשם,כולנו יודעים מי נתן את ההוראה,כולנו יודעים מי צריך ללכת הביתה,אך ניראה לי שמישהו לא מבין שאנחנו מתעסקים בשטויות. נסראללה מספר סיפורים ואופף את עצמו באשלייה כאילו הוא מצטער ועם ישראל מאמין לו משום מה,מצד שני אסד הבן מחכה לשעת כושר וגם את זה איש לא מוכן לראות ולקבל,וכולם מתעסקים בשטויות של חקירות ועדות ונותן לכולם מתחת לפני השטח לגעוש ולעשות דברים מבלי לקחת את זה בחשבון. תעזבו אתכם מהשטויות ותתחילו לתקן את הקלקולים שכבר קרו,מה חשוב עכשיו מי יהיה ראש הממשלה,חשוב שצריך ללמוד מהתקלות ומהאסונות שקרו לנו כי זה היה רק סיבוב ראשון והסיבוב השני יהיה חזק יותר קשה יותר עצום יותר ומסוכן יותר. מלחמת יום כיפור תפסה את עם ישראל עם התחתונים למטה,האם מישהו רוצה תזכורת למלחמת יום כיפור מס' 2?? האם תזכורת למלחמת לבנון לא קיבלנו?? אז יש זמן להתעסק בהחלפת הקודקוד בנתיים יש להתחמש להתאחד לשנס מותניים ואת החשבונות נשאיר בצד,ותאמינו לי שבכיף הייתי עורפת את ראשיהם של חלוץ פרץ ואולמרט אך מישהו ישן בעמידה ולא רואה את הסכנה..........

מדובר במשהו מוצדק

כשראיתי שאתם מ"איכות" השלטון שם התברר לי מיידית שאסור לזה להצליח. על מאבק אמיתי להתנער מייצור ממסדי כמו "איכות" השלטון תופעה מכוערת שמבקשת לתפוס טרמפ על גבם של הנושאים בנטל.

למעלה