בוקר טוב

בוקר טוב

כבר כמה ימים שלא הצלחתי לפתוח את המחשב, ובזמן הזה התחלתי כבר להוסיף מטרנה כי התייאשתי מחוסר השקט של שי אחרי רוב ההנקות, אתמול נכנסתי סוף סוף לפורום ואתן הבנות הזכרתן לי כמה כיף להניק וקראתי עוד התמודדויות של אמהות עם הנקות כך שהחלטתי לחזור להניק בתקווה להתגבר על הקושי של שי. שי תינוק בן שבעה וחצי שבועות והוא נולד גדול אולי זה מסביר את הצורך שלו לינוק הרבה ולא תמיד יש לי. תודה לכן

inbale

New member
בוקר טוב אמא של שי../images/Emo24.gif

קודם כל אני חייבת להודות שעשית לי את השבת!!! פשוט ככה. זאת תחושה טובה לדעת שהפורום מסייע. ההמלצה שלי היא שתמצאי בנו קבוצת תמיכה ואל תתיאשי. כולנו כאן עברנו משברים ורגעים קשים בהנקה . הצלחת הנקה תלויה בידע ותמיכה ואנחנו כאן בשביל זה - תמיד. אני מציצה על הפורום ברוב שעות היום ואם קיימת בעיה אנחנו כאן. בגיל 6 שבועות בממוצע יש דבר שנקרא "קפיצת גדילה" או בשמו האחר "משבר הנקה". לפי מה שאת מתארת זה יכול להיות המקרה שלכם. זוהי תופעה נורמלית לחלוטין שבה היונק פשוט רוצה לינוק מעבר לרגיל. כדי לעבור את זה בשלום חשוב שאת תשתי , תאכלי, תנוחי עד כמה שניתן והעיקר קחי נשימה עמוקה ו...תניקי. אם את תתני לו 24 שעות של יניקה לפי דרישה המשבר הנקה יעבור מהר ואת תגלי שינוי בהרגלי האכילה שלו - יותר מרווחי זמן וכו.. עקב העלייה במשקל. אם את נלחמת איתו או נותנת תוספות משבר ההנקה פשוט ייקח יותר זמן וחבל. חלב אם יש כל הזמן אז אל תדאגי - הוא לא רגוע כי הגוף שלו דורש תוספת של יניקה זה לא אומר שאין לך חלב. תמיד תזכרי ככל שהוא יונק יותר כך יש יותר ייצור של חלב אם. ושוב..אנחנו כאן בכל רגע נתון כדי לתמוך , להקשיב וסתם כדי להרגיש יחד. ברוכה הבאה!!

למעלה