בוקר טוב

בוקר טוב

אני יודעת שלא התייחסתי במסנגר לאף אחד <סליחה> וגם לא הגבתי פה, רציתי שקט להתאפס על עצמי כי בזמן האחרון לא ממש הכרתי אותי. אתמול עשיתי הכרות מחודשת עם עצמי ואנחנו מכירות אט אט.. כל יום הסתכלתי בהודעות שלכם ואני חייבת לציין שאני מאד מאוכזבת!! קושקוש לא פה כמה ימים וככה אתם נותנים לפורום להתמוטט??? The Feeling לשאלתך, להירגע אני מציעה חברים, טיול טוב, ים, מוזיקה, ובעיקר שקט.
tapuz3k גם אני בכיף אקריב את חיי הרווקות שלי אבל רק למישהו שבאמת שווה את זה ובתנאים מסויימים.
משיי, מה שלומך מותק? את המרגש? וחבל שהמבצע סמויים סמוייות שלך לא התממש אך זה עוד יקרה עם קצת אמונה..
אפרת, את בטח לא קוראת את זה אבל כל הכבוד על התשובות לשאלון
, הבטח וקיימת, עכשיו מה עם אייל? הוא מתכוון לענות? גם הוא הבטיח!
מותר לי, אני מקווה שהכל טוב איתך...
געגע הכין את??? דולפינה מה איתך מותק?? ארטיק, אנחנו עוד נדבר.. יניב כפרה עליך נשמתי
ספיידי נעלם לו... בטח בשליחות להציל את העולם.
המשך יום נפלא...

משיייי

New member
בוקר טוב-../images/Emo24.gifקושקוש

המבצע ילך בסוףףףףףףףף אני שמעתי על הרבה סמויים פה יאללה שיצאווווו ואני אהיה בסדר קשה אין אפס-אבל אני צריכה קודם כל לעבוד על עצמי קצת ובאמת יהיה בסדר אני כל כך מבולבלת

משיייי

New member
ז"א

שיש פה מלא כאלה שקוראים אצלנו אבל לא כותבים אז אני רוצה שיתחילו לכתוב שיצטרפו לקהילה שלנו הבנתוש?

הכל ברוח טובה

זה מה שחשוב, תזכרי כשההרגשה טובה לא חשוב מה יהיה יהיה לך טוב אגב.. אני במשרד <יש פה מזגן וארטיקים>

Dolphinea

New member
קושקושינה ../images/Emo24.gif התחלתי לדאוג ../images/Emo13.gif

מה שלומך מתוקה? מקווה שהרבה יותר טוב
אם את צריכה לדבר אני כאן

Dolphinea

New member
התכוונתי שאת יכולה בכייף לפנות ...

אלי במסנג'ר או במסרים אם את זקוקה לאוזן קשבת וסתם בשביל לקשקש אני שולחת לך את המסן שלי במסר.

למעלה