קושקושית מתולתלת
New member
בוקר טוב
אני יודעת שלא התייחסתי במסנגר לאף אחד <סליחה> וגם לא הגבתי פה, רציתי שקט להתאפס על עצמי כי בזמן האחרון לא ממש הכרתי אותי. אתמול עשיתי הכרות מחודשת עם עצמי ואנחנו מכירות אט אט.. כל יום הסתכלתי בהודעות שלכם ואני חייבת לציין שאני מאד מאוכזבת!! קושקוש לא פה כמה ימים וככה אתם נותנים לפורום להתמוטט??? The Feeling לשאלתך, להירגע אני מציעה חברים, טיול טוב, ים, מוזיקה, ובעיקר שקט.
tapuz3k גם אני בכיף אקריב את חיי הרווקות שלי אבל רק למישהו שבאמת שווה את זה ובתנאים מסויימים.
משיי, מה שלומך מותק? את המרגש? וחבל שהמבצע סמויים סמוייות שלך לא התממש אך זה עוד יקרה עם קצת אמונה..
אפרת, את בטח לא קוראת את זה אבל כל הכבוד על התשובות לשאלון
, הבטח וקיימת, עכשיו מה עם אייל? הוא מתכוון לענות? גם הוא הבטיח!
מותר לי, אני מקווה שהכל טוב איתך...
געגע הכין את??? דולפינה מה איתך מותק?? ארטיק, אנחנו עוד נדבר.. יניב כפרה עליך נשמתי
ספיידי נעלם לו... בטח בשליחות להציל את העולם.
המשך יום נפלא...
אני יודעת שלא התייחסתי במסנגר לאף אחד <סליחה> וגם לא הגבתי פה, רציתי שקט להתאפס על עצמי כי בזמן האחרון לא ממש הכרתי אותי. אתמול עשיתי הכרות מחודשת עם עצמי ואנחנו מכירות אט אט.. כל יום הסתכלתי בהודעות שלכם ואני חייבת לציין שאני מאד מאוכזבת!! קושקוש לא פה כמה ימים וככה אתם נותנים לפורום להתמוטט??? The Feeling לשאלתך, להירגע אני מציעה חברים, טיול טוב, ים, מוזיקה, ובעיקר שקט.