בוקר טוב! ואפילו לא היה קר...
ע עט ציפורן New member 8/1/02 #2 בוקר טוב לעשירון ולשאר העולם... אגב, נו מסתבר..יש עוד משוגע שכבר התעורר הבוקר ישר אל המקלדת ...האצבעות..האצבעות...בבררר...
בוקר טוב לעשירון ולשאר העולם... אגב, נו מסתבר..יש עוד משוגע שכבר התעורר הבוקר ישר אל המקלדת ...האצבעות..האצבעות...בבררר...
א אפרוח 4X4 טורבו New member 8/1/02 #3 בוקר טוב לכם ולכן... שיהיה אחלה יום עט ציפורן, בא לך שנהיה חברות? אני חושבת שזה יכול להיות נחמד. . .
ע עט ציפורן New member 8/1/02 #4 תודה..טוש......./images/Emo8.gif בטח חברות..... זרת לזרת נצמיד מייד ונרקוד ריקוד נחמד.....
א אפרוח 4X4 טורבו New member 8/1/02 #5 אחותי....עט ציפורן.. תיצמדי.. אני אוהבת ככה זה עושה לי...שכל החוש האימהי שלי פורץ
ע עט ציפורן New member 9/1/02 #6 החוש האימהי שלך צריך לקבל מאסר../images/Emo6.gif על תנאי...ככה...אתה מפלרטטת לי עם כל אחת/אחד...
ע עט ציפורן New member 9/1/02 #8 שלומי מצויינת... טושי..הולכת לבזבז עוד דיו מהעט ..( יש מרצים שאצלם זו לא בדיחה המשפט הזה )..אז הכל טופ..נשתמע כשאחזור...שזה משהו..כמו...soon ביי.
שלומי מצויינת... טושי..הולכת לבזבז עוד דיו מהעט ..( יש מרצים שאצלם זו לא בדיחה המשפט הזה )..אז הכל טופ..נשתמע כשאחזור...שזה משהו..כמו...soon ביי.
ע עט ציפורן New member 11/1/02 #10 וגם חזרתי...טושי..וווס - הרצך ??../images/Emo6.gif ובישראלית תקנית - מה שלומך??
ק קוב New member 11/1/02 #14 אויי א-ברוך, שריייי נישתוקן שייכל? מה זה כל היידיש הזאת? לא מספיק קשה בעיברית?
ע עט ציפורן New member 11/1/02 #15 וואל אאזויי...שריי נישט..וואל דה קינדר פארשטייסט - אגיטע נאכט, אונט מורגן- אגיטעעע שאעבעס... וזו בקצרה כל התורה... שאותה אני יודעת...
וואל אאזויי...שריי נישט..וואל דה קינדר פארשטייסט - אגיטע נאכט, אונט מורגן- אגיטעעע שאעבעס... וזו בקצרה כל התורה... שאותה אני יודעת...
ע עט ציפורן New member 11/1/02 #16 לילה טוב לנו...אתם יודעים ? יום 5 אני עושה לי אתנחתא של ממש, מהנבירה בספרים..ויושבת כאן, מדפדפת פה בדפים - כותבת שם כתובים - ונותנת לראש קצת מנוחה..מרגישה את סוף השבוע קרב..אוהבת שבת שקטה..ואתם ?
לילה טוב לנו...אתם יודעים ? יום 5 אני עושה לי אתנחתא של ממש, מהנבירה בספרים..ויושבת כאן, מדפדפת פה בדפים - כותבת שם כתובים - ונותנת לראש קצת מנוחה..מרגישה את סוף השבוע קרב..אוהבת שבת שקטה..ואתם ?
ק קוב New member 11/1/02 #19 שקט? בשבת? נורא! זה הזמן לטייל, לעשות דברים, אבל שקט? מה בוער? זה עוד יגיע.
M motin10 New member 11/1/02 #18 הגיטע נאכט איכ ויל נישט מאכט צורס איכ גיי שלופט ..הגיטע נאכט נץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ