בוקר טוב

בוקר טוב

פה אוכל לשפוך ולהגיד לגרושתו של בעלי שאת אישה רעה אישה אגואיסטית איך אלוהים יכל לייצר אישה כמוך עם כל כך הרבה רוע רואה את הגרוש שלך ואת כולך קנאה מרוב קנאה את מתפוצצת את תעשי הכל כדי שהוא בסוף לא יהיה איתי תיתביישי לך כל מה שאת מאחלת רע שיהיה לנו אני בתקווה שזה יעבור אליך מה עושים עם נשים מסוג כזה

roninii

New member
היי תותחית

איך אפשר להיות מעריץ שלך או איך אפשר שלא שבת שלום מתוקה

Rinattt

New member
רוניניניניניניניניניני

ותודה שנכנסת לכאן סוף סוף באמת
ברוך הבא מותק
גוד שאבס ונשיקות לילדים

חבל דולי 67

לא לעולם חוסן אל תשפטי עד שלא תעמדי במקומה. אגב מותר לקנא זה רגש, לא חיובי אבל רגש. עם נשים מהסוג הזה עושים דבר פשוט, הכי פשוט בעולם, מניחים להן לנפשן.

רות 2

New member
ואללה זאתי חושבת פה זה זבל "לשפוך"

מילא את רוצה להשתפך לספר למה הגעת למסקנה שתגובות האקסית נובעות מקינאה ולא מהגנה על האינטרסים של הילדים המשותפים לדוגמה??!! למה ממה שכתבת ניראה לי שכל מה שיספר לך האיש על האישה בעיניך היא תהה מרשעת ואגב אישה שמאחלת כל כך הרבה רוע לאישה אחרת ... היא לא פחות רעה מאותה אישה רעה .. ...

יעלה20051

New member
האמת את צודקת רובנסית זה היה ככה ב

דחף כזה בלתי נשלט זה קורה לפעמים ביי יעלה

יעלה20051

New member
רובנסית זה לא אנושי אם אין לך דחף פ

פה ושם זה גם בריא דחפים מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

דחפים בריא...?

ברמה מסוימת כן...ושהם בגבולות הנורמה.... אבל לאחל ולעשות רע לאנשים כי "יש לך דחף..." זה ממש לא בריא.. האמת אפילו מאוד חולה... הרי זה בדיוק ההבדל בין אנשים בריאים וחולים ..החולים לא מצליחים לשלוט בדחפים... לתשומת ליבך!

יעלה20051

New member
לאנשים מרובעים ובלוקים יש חסימת דחף

ומשאת נפשם היא שהם יהיו מסוגלים מדי פעם לתת דרור למחשבותיהם קצר וקולע וכן דחפים הם רגש נפלא מופלא ביותר לא מבינה איך הכנסת לפה רע מי בכלל היה בכיווןן הזה???...............

1967?הלו..מלחמת 6 הימים כבר נגמרה

מצטער, חייב לברוח, לא אוהב להתקרב לשירשור שלילי כזה.. שיהיה לך רק טוב, ושלעולם לא תדעי מרירות..

אההה.. זה הרבה לפני..

אני משתדל ועושה הכל כדי שזו תהיה צורת החשיבה שלי(והיא כמעט תמיד כזאת) להתרחק מכל דבר רע ושלילי.. להתרחק מאנשים רעים וסוחטי אנרגייה (ככה אני קורא להם)... כאלה שאתה מרגיש מרוקן אחרי שהייה קצרה איתם, סחוט כאילו חזרת מיום עבודה.. לא יודע כמה זמן אעמוד בזה, אבל חודש של ניתוק טוטלי מהארץ, גרם לי להחליט למשל לא לראות חדשות ולא לקרוא עיתונים... לא בריא לנשמה.. וזה אני אומר לך כצרכן כפייתי של חדשות..אגב, רק היום שמעתי שציפי לבני היא שרת החוץ..

למעלה