בוקר טוב

בוקר טוב

שישו ושימחו עם כל אלו שילדהם בדרך הביתה. ( איזה כייף לכם) שלי...בא "לפעמים" הביתה ואולי שישי הזה גם אני אעשה בלאגן במטבח. הוא כבר עמוק בתוך האימון המתקדם עם החיילים כבר קוראים לו בשמו וזה סימן שמתקדמים לעבר תפיסת הקו. השבוע בשטח וטלפון רק בחלום יהיה. וקיטור קטן.. הלשון בנעליים שלו קרועה לגמרי וחותכת אותו ניסה להחליף ונאמר לו" אתה קרעת את זה - לא תקבל אחרות".

סמדר בנ

New member
זוג שני?

אני יודעת שהם מתרגלים תמיד לזוג אחד אבל הוא בודאי קיבל שני זוגות בגיוס, או שמא גם השני הרוס?

3תיתי

New member
ומה עם הדרך הישנה

(אך היקרה קצת) ללכת לסנדלר? היתרון בכך הוא, שלא יצטרך להתרגל לנעל חדשה. הסנדלר יוכל להחליף רק את הלשון הקרועה.

אממאא

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

מעוזי - יש מה שנקרא החלפת בלאי, ה"טירון" שלי החליף כבר זוג אחד כי נשחקו הסוליות, פשוט הגיש בלאי והחליפו לו. נשמע לי מאד משונה. שיעמוד על שלו, יגיד ששני הזוגות כבר בלאי וידרוש להחליף. שיהיה יום טוב

../images/Emo140.gifבוקר טוב

עמוסי רגשות וגאווה בלב חזרנו באישון לילה לאילת. למעוז ג'וניור, שיחזיק היטב את הקו ויחזור בשלום. שיתיידד עם האפסנאי. זה עוזר לפעמים. לאושיקו ולעציון, תהנו כמה שיותר מהילדים ברגילה. הם קורעים ת' תחת, מגיע להם לבלות ולשנו מעט אוירה. ולכולם יום נפלא.

oshiko

New member
אילתית, ../images/Emo49.gif כפול ../images/Emo195.gif../images/Emo195.gif

לרגל השלבים המתקדמים במסלולים הקשים של התאומים.

עציון

New member
ובהזדמנות, לאחר מנוחה-שינה, ספרי

קצת מיקצת מן החוויות....

סמדר בנ

New member
זהו? איפה התאורים?

תזרקי לנו איזו עצם.... כל הכבוד לאילתי הצעיר ומזל טוב להורים הגאים

שמחה לקבל ברכות לשניהם, אך מדובר

רק בבן אחד שקבל הצטיינות. השני פשוט (מאוד לא פשוט) מסיים בקרוב מאוד מסלול. תודה בכל מקרה.

למעלה