בוקר טוב....

בוקר טוב....

איזה כיף לקום מרעש הגננים שעובדים בגינה למטה ומזה שאני מזיעה כמו חמור (ליתר דיוק-אתון), איי.... כן כן הקיץ הגיע... :) בכל מקרה! אני אפילו לא שותה את הקפה של הבוקר כי הוא חם, ואין לי מספיק חלב להפוך אותו לאייס. מה שאומר בפשטות שכבר 12 בצהריים, אני עפה לעבודה עד איזה שעה וחצי ועוד לא שתיתי קפה. וכמובן... היה לי תור לרופאה היום רק בשביל שהיא תגיד לי (בפעם המיליון עשרים ושתיים) להפסיק לעשן ושזה לא בריא (אה באמת? רציני??? יאללה, למה אפ'חד לא אמר לי??!!) ושיש לי מחסור בכל מיניי דברים לא באמת חשובים בגוף (המוגלובין וכאלה) אני מקטרת על הבוקר אה? סורי. אוהבת המונים! יום-נפלא לכולם!

העכביש2

New member
בוקר טוסט ../images/Emo69.gif

מה זה כל אחד פותח פה בוקר טוב על אפם ועל חמתם של חברי הפורום הישנים! ברווזום!!! זה לא את גערת בי כשעשיתי משהו דומה לפני חודש-חודשיים?? הפליה!!
ובוקר טוב אפרת
אני מכיר את הגננים האלה שעושים רעש כאילו אין מחר, ושהיום עבודה שלהם מתחיל ב-4 בבוקר...
אצלנו בעיר, מקפידים להעיר את כולם בעזרת ה"שעונים המעוררים האנושיים" האלה. איטס סאקס!!
ותפסיקי לעשן!!! את לא יודעת שזה לא בריא? ומגעיל? ודוחה? ועל הפנים? אה? אה? אה? (וזה גם גורם לכל מיני חוסרים בגוף כמו המוגלובין וכאלה
)... בקיצור, יהיה טוב. עכשיו יהיה טוב. המשך יום טוב

Dolphinea

New member
אני חושבת... כן אני עושה את זה מדי

פעם...
שכדאי להוריד את "החוק" הזה (עם כל הכבוד לברווזום... ויש כבוד) אולי זה אחד הדברים שיעוררו את הפורום מחדש
וחוץ מזה בשביל מה יש פורום אם לא לפתוח שרשורים
סתם רעיון... מה דעתכם

Barvazoom

New member
אני אפילו לא פה כדי שתכתבו עלי...

אבל מאחר וכתבתם. אז לא מתאים בשום פורום (תטיילו ותבדקו) לפתוח שרשור עצמי לכל אחד/ת שרוצה לומר משהו. יש שרשור בוקר/צהריים/ערב נגיד? מה הבעיה שזה יהיה על אותו אחד? זה מפריע בעין לראות מליוני שרשורים, על מליון נושאים. כשזה באשכול אחד ניתן להגיד יותר כי לא תחפשי את כל השרשורים כדי להגיב עליהם. דבר אחרון: לא מנהלת פה וגם לא עוזרת... אז תעזבו אותי במנוחה כבר מלהגיד שאני לא מרשה. אוקיי? תודה. :]

בת מלכה

New member
לפתוח שרשור כל חצי דקה

זה לא מה שיעיר את הפורום. אבל זה כן מפריע בעיניים...

Barvazoom

New member
: ] = >לא כועסת....

אין לי מה לכעוס... רק לא מבינה איך זה קשור אליי. :]

העכביש2

New member
../images/Emo45.gif הסבר יפה ברווזונת...

חחחחחח דבר דומה אם כי בסגנון שונה קורה ממש כרגע בפורום מצעדים...אל תשאלו איזה בעסה זה...

exterior

New member
לירן: האם ניתן להסיק מן הנ"ל שאינך

מעשן
??? או אפילו (רחמנא ליצלן) אנטי-סיגריות?????

העכביש2

New member
אני? אנטי? מה פתאום!!! ../images/Emo69.gif

לא יכול להיות שהשם "עכביש" מתחבר עם המילה "אנטי"... בסך הכל ציינתי כמה וכמה מילים המתקשרות באופן אוטומטי לעישון ואף ממחישות את מצב העישון העולמי. הרי, אף מעשן לא יודה בזה (הסנדלר יילך יחף?) אבל זה בדיוק מה שכולם כולל כולם מרגישים -- גם אלה המעשנים....

למעלה