בוקר טוב!!!

נגהלי

New member
בוקר טוב!!!

חופשת הפסח הסתיימה ורציתי לשתף אתכן מעט. האמת היא שתכננו טיול וקמפינג, אבל הימים הקרים הפתיעו אותנו והחלטנו להזמין אלינו אורחים ליום כייף, שכלל בין היתר "על האש", ויצירה בסבונים. והנה תמונה לדוגמא.

ורדה 1

New member
לא הכל מרחוק! אם תלחצי על התמונה, או על ה[מצורף קובץ jpg] התמונה תוגדל ותוכלי (כמו כולנו) לראות את הסבונים מקרוב. מוביילים משגעים!

כמה צבעוניות. איזה יופי../images/Emo45.gif

יצאו לכם יופי של תוצרים
איך היתה הפעילות? קשה? מה גילאי הילדים?

נגהלי

New member
תודה, זה היה נהדר

הילדים היו מגיל 4 ועד 36 (!!!!!!!!!). פעילות עם סבונים היא מאוד קלה ונעימה, הריחות "הציפו" את הבית, ממש חוויה. אגב- החלטתי לנסות להשתמש בשמן הפשוט (2בקבוקים ב10 ש"ח), במקום בתמצית המקורית שעלתה הרבה יותר. וזה היה יותר מוצלח.הריח מאוד חזק וזה שווה! והבן שלי מבקש שאני אשוויץ במיתלה שהוא עשה (הוא בן 13, שונא יצירה מוצהר, אבל כשלא רואים הוא מכין דברים מקסימים)

צבעוני, מקסים ואני מאמינה שגם ריחני

חחחח. יופי של מוביילים
. את הסבונים ניתן להכין מכל סבון לבן רגיל?

נגהלי

New member
כן, בשמחה. אני מקווה

שבקרוב נעשה זאת שוב ואז אצלם את כל השלבים

נגהלי

New member
ולגבי השאלה של אילאיל..

האמת היא שאני לא יודעת. אנחנו השתמשנו בגליצרין (גוש שקוף לבן) שקונים לפי משקל. בכל מקרה בפעם הבאה אני אצלם את כל התהליך.

IOפר KNK

New member
נגהלי! זה מקסים! מקסים! מקסים!

את חייבת להסביר איך עושים את זה! הצבעים מדהימים והצורות נהדרות! תוכלי לשתף אותנו בחוויה? פליז... יותר מכל אני רוצה לדעת איך עושים את הסבונים המגולגלים כמו שבלול רחב, כי כאלה מוכרים בחנויות. ט'נקס!

למעלה