בוקר טוב איזה בוקר יש לנו פיצוץ בבנין בחיפה. יום יפה לכולם לא לשכוח-היום לכוון שעונים.שעה פחות
G gilad269 New member 30/3/06 #1 בוקר טוב איזה בוקר יש לנו פיצוץ בבנין בחיפה. יום יפה לכולם לא לשכוח-היום לכוון שעונים.שעה פחות
ק קושקושית מתולתלת New member 30/3/06 #2 ../images/Emo133.gif היום../images/Emo35.gif לא ידעתי... פיצוץ בניין בחיפה... נראה מה אולמרט יעשה אהה כן ו... בוקר אור ל ול בוקר נפלא לכולם והמשך יום מקסים כמוכם!!!
../images/Emo133.gif היום../images/Emo35.gif לא ידעתי... פיצוץ בניין בחיפה... נראה מה אולמרט יעשה אהה כן ו... בוקר אור ל ול בוקר נפלא לכולם והמשך יום מקסים כמוכם!!!
ה העכביש2 New member 30/3/06 #7 נכון היום מליפים שעון..... אני לא יודע מה איתכם אבל אני אוהב שעון קיץ...הוא סבבה כזה...ים, שמש, חוטיני.....אחחחחחחח......קיץ קיץ..... ולגבי הפיצוץ-- איזה תחילת בוקר מעפנה..... שיהיה המשך יום טוב אני יודע...
נכון היום מליפים שעון..... אני לא יודע מה איתכם אבל אני אוהב שעון קיץ...הוא סבבה כזה...ים, שמש, חוטיני.....אחחחחחחח......קיץ קיץ..... ולגבי הפיצוץ-- איזה תחילת בוקר מעפנה..... שיהיה המשך יום טוב אני יודע...
E exterior New member 31/3/06 #8 חוטיני יש כל הזמן לא? לא רק בחורף.. וגבי בגד-ים חוטיני זה מגעיל לדעתי. ברזילאי זה הכי הכי. <עזבו, סתם פולטת שטויות....צריכה לפרוש כבר. מתלבטת אם לפרוש למיטה או למסיבה...>
חוטיני יש כל הזמן לא? לא רק בחורף.. וגבי בגד-ים חוטיני זה מגעיל לדעתי. ברזילאי זה הכי הכי. <עזבו, סתם פולטת שטויות....צריכה לפרוש כבר. מתלבטת אם לפרוש למיטה או למסיבה...>