בוקר טוב

בוקר טוב

אוף אני חולה לא הפסקתי להשתעל כל הלילה בקושי ישנתי כנראה אני אלך בכל זאת לבית ספר החלמה מהירה למי שעוד חולה ובהצלחה מי שצריך.

גזניוס

New member
בוקררר=]

אנחנו הולכים היום לבית החייל ליום כייף
חיח יום טובבב

חופייי

New member
../images/Emo41.gifצהרייים טובים לכולם

היום לקוחו אותה להצגה על תאונות דרכים! בהצגה ביקשו 5 בנות והזמינו אותי ועוד 4 בנות...חחח התפללתי שלא יגדו לי לדבר...ובאמת לא דיברתי אלא רק עשינו תנועות...חחח הסוף הצגה שכבר ישבתי במקום....הסתובבתי אחרוה ואני רואה מלא נרדמות...חחח

יעל 13

New member
תגידי אתן גם לומדות חוץ מללכת

להצגות ולעשות קריוקי ולחפש באמצע הלילה כמה בנות בשדה התעופה?

יעל 13

New member
די!! ברצינות? לא שמנו לב../images/Emo3.gif

כל יום אתן בלונה פארק או מחפשות משהו בשדה תעופה או עושות קריוקי עם שירים של שירי מימון...עכשיו תשאלי איך אני יודעת על שירי
כי עברתי ליד הבצפר וטוב שהרצפה לא זזה מהווליום ששמתן:-פ

חופייי

New member
חחחחחחחחחחחזה באמת היה ווליום

חזק.. חחחחח סתם שמו שירים...לפחות שירים מודרנים..חחח

צהרייים../images/Emo110.gif

איזה יוםםם מצחיייייק.. היתה שעת 0.. היההה כזה מצחיק.. ויש לנו בבצפר פרוייקט לוס אנג'לס.. אז קבוצת המצטיינים גם תארח אותם שהם יבואו לביקור
איזה מגגגניב. שעה ראשונה היה קצת מצחיק
שעה שנייה שיעמום.. שעה שלישית היה תנ"ך.. שיעמום גם.. ובשעה רביעית היה מנהיגות נוער והיינו צריכים ללכת
היינו שם 10 דקות ואז אמרו שזהו.. ולא רצינו לחזור לשיעור.. אז הלכנו.. ואחרי הצלצול התחבאנו שהמורה לא תראה אותנו
וחיכינו שהם יצאו מהכתה והיא לא הוציאה אותם כל הההפסקקקההה.. ואז הוצאתי תראש מהכתה שהתחבאנו לבדוק אם היא יצאה ואני רואה אותה מול הפרצוף שלי
בשעה חמישית שישית היה ת2 שיעורים האחרונים של מחשבים
והוא החליט לעשות לנו שיעור כיף.. היה אחלה.. היה כ"כ מצחייייייק..
והוא שיחרר אותנו לפני.. והיה לי אחלה יוםםם:]] יומטווווב

חח גם עצלינו את פרויקט לוס אנגלס

שנה שעברה כמה ילדים מהשכבה שלנו נסעו לשם והשנה בתחילת השנה באו לבית ספר שלנו ילדים משם

יעל 13

New member
צהרייםםםם

היום שאלתי את חברה שלי מה המוצא שלה...חצי מרוקאית וחצי פולניה...(ככה אומרים נכון?
) חחחחחחחחחחח אז עשיתי לה "שמעי אך אחד לא מושלם" חחחחחחחחחחחחח מסכנה
למרות שגם אצלי יש איפשהו פולנים במשפחה

למעלה