בוקר טוב!

הטלפון מצלצל, אני עונה ושומעת: יום-

המשפחה שמח אמא. הוא לא שכח המתוקי שלי. וגם שאר השבט בבית. חגגו לנו יום המשפחה. מקווה שהיה לכולכם יום המשפחה מתוק ונחמד.

בוקר טוב!

סוף סוף הוא התקשר בלילה, הצטיין במבחן הידע ונכשל במבחן הכושר, כך שהכל מאוזן...
עכשיו הוא מתלבט, כי ביקשו ממנו לבחור מה הוא מעדיף לקראת השיבוץ בתום הטירונות: בסיס לשרת בו ולא חשוב עם מי, או לשרת עם חברים , לא חשוב איפה. הוא רוצה לשרת עם חברים וגם חשוב לו איפה. הוא נוטה לבקש חברים בעדיפות ראשונה אבל אז זה אומר לשרת בדרום הרחוק בתוך המדבר, במקומות ממש לא נגישים. ביקרנו אותו בבסיס כזה בשבת. אמצע הכלום ושמאלה, אפילו דרדר לא צומח שם , רק יעלים מסתובבים בתוך הבסיס מחפשים אוכל. ניתן לו להחליט לבד כי הוא זה שיצטרך לחיות שם. יום נעים לכולנו

אופססס...אמאלאחדחייל ואני

כתבנו ביחד רק שאני התענגתי על הקפה של הבוקר ...והתעכבתי כך נפתחו ליהם שני שירשורים במקביל...

mikca

New member
אמא של נמ, אני מבינה את הבן שבחר

לשרת עם חברים, זה מקל על כל התנאים האחרים מסביב. שיהיה לו המון בהצלחה בהמשך. ואתם תצטרכו לנסוע למדבר, מה לא עושים בשביל שהילדים יהיו מרוצים ?

mikca

New member
בוקר טוב ../images/Emo41.gif

אני מהבית בחופש לקראת נסיעה לטקס של הבן היום אחה"צ בבית התותחן בזכרון יעקב. הבן חוזר איתנו, אז ארוחת ערב כבר מוכנה למקרה שלא נרצה לאכול בחוץ. הסנדוויצ'ים מוכנים ועדו פינוקים למרות שהוא ביקש שלא נביא כלום, איך אפשר לבוא בידיים ריקות אל חייל/ים ? אני מאד מתרגשת, דבר ראשון שהכנסתי לתיק אחרי המלצמה זה הטישו. מחר אספר חוויות ותמונות בטח יהיו מאוחר יותר. נראה לי שאני אצטרך עזרה בהעברת התמונות
יום נעים לכולם

בוקר טוב מיקה

השמש זורחת מזג האויר נהדר. שיהיה לכם טקס נפלא!!! רק שמעתי טישיו וגם אני צריכה... תמסרי לו גם מאיתנו

מיקה, שיהיה לכם יום נפלא../images/Emo24.gif

אנחנו אמורים להיות מחר בטקס סיום הטירונות של הבן אבל, לצערי, הבן שוכב כרגע חולה בבית עם חום גבוה וגימלים. הפסיד את כל הקטע הכייפי של סיום הטירונות. נראה אם יהיה במצב שמאפשר להגיע לטקס.

הי סמדר, ../images/Emo24.gifתודה על ההתעניינות

הבן כבר בלי חום אבל עדיין מרגיש על הפנים. הוא יצא לחופשה של שבוע - סיום טירונות - ונקווה שיתאושש במהלכה. על הטקס לא היה מוכן, כמובן, לוותר וטוב שכך. מאוד הצטער שהפסיד את כל הכייף של סיום הטירונות: שבירת דיסטנס עם חלק מהמפקדים וכו', אבל נקווה שתהיינה לו עוד הזדמנויות לחוות חוויות שכאלה במשך השירות.

paulika

New member
המון מזל טוב לכם ולילד../images/Emo24.gif איך

הזמן רץ. מחכה לתמונות ותהנו מכל רגע איתו בבית

אמא של נמ, בוקר טוב../images/Emo42.gif

גם לדעתי הדבר הכי נכון זה לתת לו להחליט לבד. כמו שכתבת - הוא זה שיצטרך לחיות עם זה. נראה שאפשר לסמוך עליו ועל ההחלטות שלו.

סמדר בנ

New member
בוקר טוב

עדיין מסוחררת מהבדלי השעות
אכן התלבטות עבור הבן. אני מצד אחד חושבת שלשרת עם חברים יכול להיות מאוד משמעותי. מצד שני, דוקא בנ"מ יש סוללות פרושות בכל מיני חורים. אם הוא בחור חברותי מטבעו אולי במקרה הזה הייתי דוקא הולכת על לבקש בסיס. מיקה - מזל טוב לסיום הקורס, רק אתמול הילד התגייס וכבר הוא מפקד - בדרך לקורס קצינים
, זה ייתן לך עוד כמה חודשי שינה טובה. מקווה שהעניין עם הברך יסתדר.

mikca

New member
סמדר וגם אחרים, התייעצות

לגבי הכאבים של הבן בברך, אני בדילמה. אני רוצה לקחת אותו לבדיקה ברגילה אבל בדיון משפחתי עם בוגר בה"ד 1 והוריו הומלץ לנו שאם הכאבים לא עד כדי כך חזקים, לחכות עם העניין עד שהילד יתחיל קורס קצינים (לא ההכנה), כיוון שיש אפשרות שאם ידעו על כך במהלך ההכנה יפסלו אותו מהקורס מראש ואם כבר יהיה בתוך הקורס, לא יפסל ויקבל את הטיפול המתאים תוך כדי, ויצטרך להמתין לקורס מאוחר יותר. אנחנו בדילמה מה לעשות. אני דואגת לו ולבריאותו קודם כל אבל גם מבינה את עוגמת הנפש שתיגרם לו אם לא יתקבל בשל כך. ההחלטה שהגענו אליה ואנחנו לא יודעים אם זה אפשרי, לקחת אותו לרופא אזרחי בזמן הרגילה, להתחיל טיפול דרוש שאולי ירגיש יותר טוב לקראת ההכנה. אני עדיין מתלבטת, זה לא ממנהגי להתעלם מבעיות רפואיות וזה מצב שטרם נתקלתי בו.

לדעתי

קבלתם החלטה נכונה. אם תקחי אותו לאוטופד פרטי והטיפול לפי מה שהרופא יאמר לא כרוך חלילה באישפוז ,אז אני לא רואה שום בעייה. אם הוא צריך טיפול נניח כמו זריקות ,או פזיוטרפיה ,הוא יכול לעשות זאת מבלי שאף אחד ידע. אני דווקא כן חושבת שאולי זה ישפר את המצב לפני ההכנה לקורס.ואם חלילה זה מצריך אישפוז כאן הייתי מודיעה לבני ,רגע הצבא חשוב, הקורס חשוב אך קודם נטפל בבריאות. אני באופן אישי לא הייתי מזניחה את הנושא הבריאותי. אני בהחלט מבינה אותך כאמא , ספק קורס אם ידעו ,אבל הבריאות של הבן שלי מעל הכל. לא פשוט.

mikca

New member
תודה אילתית

זו פעם ראשונה שיש לו בכלל איזשהו כאב בברך. הוא טוען שזה לא רציני ומרגיש לו כמו דלקת ולאו דווקא כמו גיד, פיקה או משהו דומה אבל כמובן שצריך צילום. השאלה היא אם רופא אזרחי יהיה מוכן לראות אותו, אני לא יודעת אם מותר לרופאים לראות חיילים לא דרך הפנייה צבאית. השאלה היא גם אם אני אפנה דרך קצין העיר, האם הם מדווחים ליחידה ? נראה לי שכן. אני אנסה לברר אצלינו בקופ"ח או שאקח אותו דרך שר"פ ואז לדעתי זה אפשרי. אני מרגישה לפתע אמא מזניחה
ולא אוהבת את ההרגשה. בעלי ד"א לוחץ שאקח אותו לטיפול בכל מקרה. אני מבולבלת

את ממש לא.איך אומרת עדי אשכנזי?

מזה השטויות האלה? עוד אמא כמוך מזניחה ואבדנו. ולעצם העניין. רופא של קופ"ח לא יראה אותו.זה בדוק.ניסיתי. אם יש לך אפשרות לכי לפרטי.(שום קצין העיר אם אינך מעונינת דרך הצבא). יכול להיות שזה כלום אך אולי גם לא. שווה בדיקה. מיקוש, הבנים שלי עברו כבר את כל הכאבים האפשריים.מה לא עשינו ? מאסג'ים,תחבושות מיוחדות. אל תדאגי.הכל יהיה בסדר בע"ה. האם הוא עובד קשה פיזית? נושא משקלים כבדים? ספורט הוא עושה? אני יודעת מהבנים שלי שכושר גופני (חדר כושר) פותר הכל.הם כל שישישבת שהם בבית הם מקדישים לפחות 4 שעות חדר כושר ושעתיים שחייה בים.וזה עושה את שלו. אין ספק. (שלא תביני לא נכון אני ממש לא גורו של ספורט בהווה)

למעלה