ביום שלישי ה אמר פעמיים כי טוב!! מותר לבקר במחווה אלון ? יש למישהוא אינפורמציון בדוק? עוד שבוע... הילד יהיה ליד הבית כמעט וטרם יצא לי לבקר אותו כל הצבא. מלבד ימי סיכות כומתות וכזה.
הילדה התקשרה אתמול ואמרה שבשל שברי המאמץ הרופא לא מאשר לה להשתתף במסע (כנראה שבסופו יקבלו את סיכת החיל לכומתה) - היא די מדופרסת מזה. קיבלה עוד שבועיים פטור ממאמץ. המפקד שלה לקח אותה לשיחת מורל ואמר לה שתשמור על הרגליים שלה למסע כומתה. נראה לי שיצאה מעודדת מהשיחה. השבוע - התנסות #3 (התנסות זה להעביר הרצאה של כשעה לפני חניכות הקורס והסגל, לפעמים גם המג"ד, כאשר בכוונה מפריעים באמצע, שואלים שאלות לא רלוונטיות וכד'. כמובן שנושאי ההרצאה הם נושאים מרתקים כגון מנוע הטנק או מערכת התמסורת במרכבה 3
). ההתנסות בעצם מראה את רמת ההדרכה ומכל הדברים בקורס זה כנראה המשמעותי ביותר - גם לשיבוצים העתידיים....
אלא רק בסיום הקורס (מחצית מרץ) - כרגע אלו מסעות שבסופם מקבלים כל מיני סמלים - תג, סיכה לכומתה, אח"כ רקע אדום לכומתה. מסע הכומתה הוא כמובן המשמעותי ביותר - אם לא תוכל לצאת אליו זה יהיה מבחינתה מדכא ביותר.
אני מבינה את הדיפרוס של הבת.. קשה לא לקחת חלק באירועים שהם חלק חשוב מהקורס, מה גם שהמסעות הם חוויה.. אבל אין מה לעשות ובאמת כדאי שתחשוב קדימה על מסע כומתה.. לגבי ההתנסויות, אני זוכרת מביתי שזה אמנם מלחיץ אבל גם מאוד משעשע כי המפקצ"ים מתפרעים חופשי ולמרות שהן צריכות לשמור על רצינות, הקטעים שהריצו להם בהתנסויות זכורים לה עד היום (והכי כיף זה בקמ"ד הבא להכנס כמדריכה ולעשות בלאגנים למתלמדות..