בוקר טוב

choopina

New member
בוקר טוב

אני ובן זוגי נפלנו פתאום למחלות מוזרות, האם זה קשור איכשהו לסידור הבית? לפינת הבריאות? מה אפשר לעשות בנידון? אשמח לתשובתך. יום טוב.

choopina

New member
היי אביבה

אני שברתי סחוס לפני 3 שבועות ככה במקרה בלי לקבל מכה או משהו כזה, וחבר שלי סובל ממשהו באיזור העדין ....... כבר איזה שבוע וחצי..

אווופס....לא נעים...

כמה זמן אתם בבית זה? מה קורה בצד מזרח של ביתכם ומזרח חדר השינה? האם אתם ישנים על מיטה/מזרון חדשים/ישנים? מה מצב השמשמות בחלונות ביתכם, נקיות? האם אתם גרים בבית בפרטי? בניין? האם יש דלת טובה בכניסה לביתכם? מה יש/נמצא במרכז הבית? יש המון אפשרויות למה שאת מתארת...

choopina

New member
תשובות

אנחנו עכשיו 11 חודש בבית, בצד המזרחי שלנו יש עוד בית שם גרים השכנים שלנו (חמודים ), המזרון לא חדש הוא כבר שנה איתנו, השמשות לא ממש נקיות, מודה..... אנחנו גרים בקראוון הדלת הראשית בסדר (דלת של קראוון...) במרכז הבית יש את שולחן האוכל שמשמש בפינה הדרומית שלו גם את המחשב, וחלק מהסלון גם במרכז הבית.

כלומר במזרח יש קיר שגובל עם שכנים?

המשיכי להוסיף פרטים...אני חושבת שיש להתיחס לתופעות אלה כאל "פלישה" לחייכם.חישבי, אין צורך לענות לי, אם אינך רוצה, האם יש מצב שמתרחש בחייכם שבו אתם מרגישים פלישה לחייכם בצורה כלשהי? האם יש מראת באגואה בדלת הבית? אני חייבת עכשיו לעזוב את המחשב, ואחזור מחר. חישבי לעומק...מה את "מריחה" שריחו אינו נעים לך. אח"כ אגיד לך מה לעשות. ראי, בפאנג שוי, בהסתכלות הפאנג שוי, לכל דבר שמתרחש "בפנים" יש תופעה חיצונית וגם להיפך. כיתבי את תאריכי הלידה שלכם, גם. ערב טוב

למעלה