בוקר טוב..!!=]

בוקר טוב..!!=]

בוקר טוב עוד'מט צהריים קמתי מזמן אבל ראיתי שלא פותחים שרשור פתחתי.. התמכרתי לשיר "את החלום"..שיר מ-ד-ה-י-ם-! מיכלוש נמחקת לי מהמסנג'ר תוסיפי אותי שלחתי לך אישור או שתתחברי לאייסי ואני אתן לך את הכתובת... שמחה שחזרת!!=] אתמול בא אלינו מפרס הנוער הישראלי אז האישה שחילקה דפים והסבירה שהיא הגיעה אליי היא הביאה לי ואמרה לי"תירשמי חמודה מתאים לך!" ואני לא הבנתי מה היא רוצה ממני לא נרשמתי וזה אבל אמרתי שאני יחשוב על זה ואולי אני ירשם.. יום שישי הבא יש לי מבחן על 34 מושגים במורשת..ושנה הבעה מיצ"ב בכל הארץ על 100 מושגים!=[..נעבור את זה.. אין לי שיעורים!!=] המשך שבת נעימה ומיכלוש תתחברי לאייסי!!

פורום..

בוקררר טובב... חחחח...=) עכשיו קמתי קצת באיחור....=) תגידו רגע.. מה נסגר בסופפ עם היומולדת של אגמי?!?!?! תודיעוו לי 221162853 איסיי או פהה...

סוכריה16

New member
שאלה לי אלייכם

רובכם בטח ראיתם אהבה מעבר לפינה. אז אתם מכירים את אושרי (כהן?) אז מי יותר יפה.. הוא או פונצ'ו (שחקן בויוה)?!?!? אבל תהיו כנים עם עצמכם!

סוכריה16

New member
יש לך דיעה טובה../images/Emo13.gif

תודה שהבעת את דעתך ויאללה שעוד יאמרו חחח וקוראים לו אלפונסו- כינוי פונצ'ו...

אביחי 33

New member
גמאני חושב שאושרי יותר טוב../images/Emo9.gif

מבחינת המשחק וגם יופי

סוכריה16

New member
לא ראית אותו וזה אומר הכל

כי אם לא הייתי רואה את ההשוואה בין אושרי הזה לפונצ'ו בחיים לא הייתי חושבת אפילו להשוות עם כל הכבוד! חחח תודה בכל אופן שהגבתם. ולגבי המשחק- הוא גם משחק יפה יותר חחח

סוכריה16

New member
גוו יוו! חחחח

פונצ'ו פשוט מלך! ואם תראו אותו משחק תבינו שגם במשחק.. אין עליו
בכל אופן זה מה שרציתי לדעת..

2ניצי

New member
היי חבר'ה

עוד יומיים אני הולכת לשיר נולד הכנתי שלט לאגם אבל אני לא יכולה לסרוק אותו כדי שתראו כי אין לי סורק

למעלה