בוקר טוב!

בוקר טוב!

אני רצה להתקלח, ואז למורה לאנגלית שלי, שתסיע אותי לבית הספר. מקווה שאתם/ן נהנים/ות בבקרים החופשיים!
סיידר תפוחית

תגדירי בוקר חופשי בבקשה- ../images/Emo35.gif

כי אני לא מכירה מושג כזה מרגע שהצאצא הראשון התעורר לו ,אי שם לפני מליון שנה ותבע את ליטרת החלב שלו. מאז- אין דבר כזה בוקר חופשי. שתי מילים שלא מתחברות "בוקר " ו"חופש" בוקר זה- תקומי כבר...את תאחרי להסעה... אין לי גבינה צהובה,אולי משהו אחר בפיתה, מה זה רק גבינה צהובה אתה אוכל? אפשר גם משהו אחר אני מכינה לך, ואם תרצה תאכל. בוקר זה ציחצחת שיניים? אתה לא יכול ללכת בלי חולצה להסעה למה? ככה. כי לבית ספר נהוג ללכת עם בגדים, אהה....תתלבש בדרך..טוב. בוקר זה: אין לך גרביים להתעמלות? למה צריך גרביים מיוחדות? מי אמר שלבנות זה לא טוב? בוקר זה לא חתמתי על האישור לטיול כי לא ביקשת ממני אני מוכנה לחתום עכשיו איבדת אותו? אז איך אני יכולה לחתום? אהה. שאכתוב פתק? להמשיך יקירה???? אני חושבת שהפואנטה הובנה לחלוטין. אח"כ מגיע שלב ההסעות, והפיזור, אני יכולה לספר לך מה מחכה לי הבוקר"החופשי" שלי אבל זה כרוך במה שמבוגרים קוראים"סידורים" וזה ממש משעמם. לא כדאי על הבוקר. עדיף

להלן הפירוט המלא- לבקשתך

ואני מראש מצטערת על כמות השעמום המחוברת לעניין. 7.50 מוציאה את שני האחרונים לגן ולבית ספר. 8.00 עוברת דרך המכולת השכונתית עם אדון קליין המוכר הקשיש שחסרות לו יותר שיניים מאשר יש לו. 8.15 במכולת פוגשת אותי,מישהי מוועד ההורים, יש לה דיבור איתי, לא הייתה לי סבלנות, קבענו שנדבר אח"כ. 8.20 חוזרת הבייתה, סוף סוף מקלחת של הבוקר- מתחת למים מגלה שהגברברים שלי לא השאירו לי מים חמים. 8.30 מוכנה כולי,אפילו עם בגדים. 8.40 נוסעת לקופת חולים מקצועית בעיר השכנה, להביא תרופה לילד שיש רק שם (כמעט כמו הספור של פרח לב הזהב), כמובן שהתור שם אדיר, וכל הזמן יש אנשי פרסונל שנכנסים ללא תור. להמ אגב? 9.10 מתחילה את הנסיעה חזרה הבייתה 9.30 פקק אדיר בכניסה ליישוב, אולי מטען חבלה? כנראה שלא.אבל ממתינים. מנצלת את הזמן לכל הטלפונים הנדרשים. 9.40 מגיעה הבייתה,רוצה לשתות קפה. 9.46 שיחת טלפון ממזכירות בית הספר, הילד שכח את הסנדוויצים בבית. 10.00 הגעתי לבית ספר, עם האוכל, הפסקה בבית ספר, השומר לא פותח את השער. בסופו של דבר, ואחרי חיוכים,פותח את השער. אני מגניבה לו את האוכל, המנהלת צדה אותי בדרך, גם לה יש דיבור איתי, הבטחתי שאתקשר (שקרנית אחת -אני). 10.15 חוזרת הבייתה ,רוצה לשתות קפה, מגיע הטכנאי של מדיח הכלים. נכון שהוא אמור היה לבוא רק בין 13.-16 ,נכון שהוא אמר שיתקשר קודם... הוא מתקן את מה שהוא צריך(כנראה) ומשאיר בלגן. אני מבטיחה לעצמי שאגמור לנקות את הבלגן, אשתה קפה. 10.55 המטבח נראה כמו חלק מהבית סוף סוף. אני מעמידה את הקומקום החשמלי 11.00 טלפון מהבן בצבא, מבקש שאכין לו תיק לטיול לאילת, הוא שכח שיש טיול מהיום עד סוף השבוע (ואני חשבתי שבצבא מחיילים, לא ידעתי שעושים חיים),הוא יבוא עוד 10 דקות לקחת, מה להכניס לתיק? לא חשוב. מה שאני חושבת שצריך. 11.20 הילד מגיע. התיק מוכן, נשיקה, לא הוא לא רוצה קפה (אני-כן) הוא ממהר לחזור לצבא. 11.25 אני מרתיחה שוב את המים לקפה,הטכנאי של המדיח חזר, שכחתי לחתום לו על ביצוע העבודה. חתמתי.הוא הולך,אני מרתיחה שוב את המים לקפה. 11.30 אני הולכת להכין לעצמי קפה ראשון של הבוקר ולהתיישב לעבוד(לכתוב), אני מגלה שמישהו לא הניח טוב את הכלי של החלב במקרר, והכל נשפך, אני מנקה את הטינופת, ואומרת לעצמי, שאחרי שאגמור לנקות אשתה קפה. 11.45 טלפון- חברה מודיעה לי על מוות של אבא של... לא שזה נורא כל כך, אבל לא נעים. מתלבטת לגבי ההלוויה, מיקום ,עיתוי.כמה טלפונים לעוד כמה חברים. מחליטה להגיע רק לשבעה. 12.30 אני מוכרחה קפה!!!! להמשיך?????? כי ליום שלי יש גם חצי שני . להביא את הילד מהגן, להכין צהרים(היה מקרוני, גזר גמדי ושניצלים נצחיים) הבת הביאה חברה הבייתה, ואני אמורה להביא אותה לביתה- בקצה האחר של היישוב. הילדה השניה מסריחה נורא, כל הבית מדיף את הריח שלה. בין לבין...בלי בעיה אני קוראת, מסכמת , כותבת וכל מה שאני אמורה לתת תפוקה בעניינו. אז איך היה הבוקר החופשי??? עכשיו אגב, אני שותה קפה סוף סוף!!!!!! נ.ב. -לא הייתי רוצה להתחלף איתך בכל מקרה. ולא הייתי רוצה להיות בת 16 שוב. וחוץ מזה-מחר יהיה יום חדש..אמרה סקרלט ובטח צדקה.

אני בת כמעט 14!

וחוץ מזה, יש לי הרגשה שמשהו מפה הולך להיות אחת מהודעות היום... אבל, זה לא תמיד ככה, נכון?! *בקול מלא תוכחה*

כמעט בת 14,זה גיל נהדר ../images/Emo66.gif

גמרתי לקרוא ספר מעולה "אשת אל המטבח" כלומר אשתו של אל המטבח סיני-אמריקאי קצת והילדה שם התחתנה שהיא הייתה בת 14 את רוצה להתחתן בקרוב? ולמה את לובשת את ה"קול מלא תוכחה" זה מתאים למורות, לשידורי קול ישראל ולכמרים.

AYELET1

New member
תודה לנטע שהסבה את תשומת לבי-

המלצתי על אחת ההודעות להודעה נבחרת, אם כי השרשור כולו ראוי
ולמי שעדיין יש ספקות, נטע זו Solinari -L- Neotari (אולי תשני את הניק לנטע? שם נהדר!) ולאש"ש - מקווה שמישהו יתלה את סדר היום של "הבוקר החופשי" של הורה (בד"כ ממין נקבה!) בראש חוצות וכיכרות !!

האמת... לא יודעת!

אבל פשוט... אמממ... זה נשמע הרבה יותר מסובך עם הילדים... ולא כל יום נראה ככה! לא כל יום הוא שוכח את הסנדביצ´ים שלו! לא כל יום נוסעים לאילת! נ.ב.-יכול מאוד לעזור לקבל את השמות... בלה... סיידר תפוחית

bimbo.

New member
היי אש"ש

גם אני קוראת כעת ספר של אמי טאן - בתו של מרפא העצמות. לא הספקתי לקרוא הרבה, אבל נראה שזה ספר מעניין מאוד.

למעלה