בוקר טוב

natigabi

New member
בוקר טוב

קראתי מספר מאמרים ונשארתי עם מספר שאלות פתוחות... 1) מה עדיף Sonoma או Dothan... ולמה בעצם? 2) הבנתי שיש נפילת מחירים לקראת סוף שנה... כדאי לקנות עוד השבוע או שיש אפשרות להמתין? 3) ראיתי מחיר נאה למחשב של LG Dothan 1.73 במגה, יש משהו פסול בלקנות מחשב במקום כזה? 4) אני גם הייתי רוצה תשובה לגבי ההשוואה בין insp6000 של Dell לדגם המקביל מבחינת הביצועים של LG (שנמכר במגה...) אודה אם אקבל תשובות רבות ככל האפשר...

mataNDark

New member
אי אפשר

להשוות אם אין מפרטים תוסיף קישורים למפרטים ולחנויות שמהם אתה רוצה לקנות לא כדאי לך גם לקנות את המחשב על רגל אחת אלא אם התקציב ממש מוגבל אבל יותר כדאי לחכות כי יכול להיות שיהיה ירידת מחירים עדיף סונומה אבל אני לא ממש יכול להסביר למה אחרים יעשו זאת יותר טוב ממני תוסיף קישורים למפרטים של המחשבים

natigabi

New member
אמרו שתהיה ירידת מחירים

השאלה היא... האם הירידה היא לפני סוף שנה או אחרי תחילת שנה הבאה... ואני לא רוכש על רגל אחת, אחרי תחקיר מעמיק הגעתי לשני המחשבים האלה... אני אראה אם אני יכול למצוא מפרט...

תשובות

1) קצת סדר, סונומה זו פלטפורמה שכוללת מעבד פנטיום M, צ'יפסט של אינטל וטכנולוגיה אלחוטית, דותן זה סוג מעבד פנטיום M שעובד על הפלטפורמה. 2) לא צפויה נפילת מחירים עד כמה שידוע לי אלא רק עוד כמה חודשים אחרי שאינטל שתחרר סופית את הדור הבא של המעבדים. 3+4) לא ניתן לעזור לך בלי מפרטים, תעלה לכאן מפרטים רלוונטים ונוכל לעזור לך ביתר קלות.

mataNDark

New member
גם לי יש כמה שאלות

1) מה זה צ'יפסט? 2) מתי בערך אני יוכל לקנות מחשבים עם טכנולוגית NAPA? 3) כמה NAPA יעלה והאם זה יהיה משמעותי מאוד בהשוואה לסנטירינו? 4) האם יהיה כדאי לי לקנות מחשב עם טכנולוגית NAPA? 5) האם ביצועיו של NAPA יהיו משמעותית יותר טובים מסנטרינו? 6) תודה לכולם

תשובות (עד כמה שניתן)

1) בהסבר הכי כללי שיכול להיות, זהו הג'וק המרכזי שיושב על הלוח אם שעליו מתבסס הלוח אם. 2) אני מאמין שתוך כמה חודשים, בד"כ זה הזמן שלוקח מההחרזה ועד השיווק הראשוני. 3) אין לי מושג איך זה יתומחר, אבל מהגיון בלבד סביר להניח שהמחירים בהתחלה יהיו גבוהים והמחירים של הטכנולוגיות הישנות (סנטרינו וסונומה) ירדו בהדרגה. 4+5) ברור שכדאי, לדעתי השיפור שווה את ההשקעה, אך אם זאת לא הייתי פוסל קניית נייד כרגע רק בגלל שבעתיד תצא טכנולוגייה יותר טובה, כי אין לזה סוף. 6) בבקשה
.

mataNDark

New member
תודה

אני אקנה את הנייד בערך באוגוסט האם זה יצא עד אז מה יהיו ההבדלים המשמעותיים בין סנטרינו לנפה תודה מראש

למעלה