בוקר טוב לאלה שהצליחו לצאת מהפוך לאלה שבתוך הפוך לאלה שחוזרים עם קפה לפוך
ש שנטו New member 17/12/05 #1 בוקר טוב לאלה שהצליחו לצאת מהפוך לאלה שבתוך הפוך לאלה שחוזרים עם קפה לפוך
ס סוף עונה New member 17/12/05 #2 בוקר טוב גם לאלה שנאלצו לצאת מהפוך איפה הגשם??? איפה???????????????????????????? סתם הכנתי חמין???? בוקר טוב
בוקר טוב גם לאלה שנאלצו לצאת מהפוך איפה הגשם??? איפה???????????????????????????? סתם הכנתי חמין???? בוקר טוב
M magic40 New member 17/12/05 #3 בואי קחי קצת../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif|טיפה את החמין תשלחי בדואר ישיר יו איך בא לי
בואי קחי קצת../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif|טיפה את החמין תשלחי בדואר ישיר יו איך בא לי
ס סוף עונה New member 17/12/05 #4 את יכולה לשלוח לי בדואר אויר קצת ???? ואני אעביר לך על ענן לבן מהחמין
א אופטימית למרות הכל New member 17/12/05 #6 בוקר טוב גם לאלו שמזמן יצאו מהפוך ואפילו הספיקו להנות מטיול קצר עם הילדים והכלבה ולהנות מכמה דקות של שמש חורפית.
בוקר טוב גם לאלו שמזמן יצאו מהפוך ואפילו הספיקו להנות מטיול קצר עם הילדים והכלבה ולהנות מכמה דקות של שמש חורפית.
N naama78 New member 17/12/05 #7 בוקר טוב../images/Emo20.gif לא מזמן יצאתי מהפוך, לאחר שגם אתמול הייתי רוב הזמן בתוכו. גשם בחוץ וקר, הבית שקט... תענוג
בוקר טוב../images/Emo20.gif לא מזמן יצאתי מהפוך, לאחר שגם אתמול הייתי רוב הזמן בתוכו. גשם בחוץ וקר, הבית שקט... תענוג