בוקר טוב...

בוקר טוב...

אני מקווה שאני בפורום הנכון ואם לא אשמח אם תכוונו אותי ... הבעיה היא ככה: אני וחברי כמעט 3 שנים יחד...גרים יחד. יש לי בעייה מאוד רצינית איתו בנושא הסקס... 1.קודם כל התדירות בה אנחנו שוכבים-הוא לא מנסה אפילו אם עוברים שבועיים..לפעמים פחות ולפעמים יותר. אני יודעת שהוא מאונן הוא סיפר לי על זה בעבר ואני מניחה שככה הוא מביא את עצמו לסיפוק-בלעדי. 2. אי אפשר להעלות בפניו את הנושא. הוא מתעצבן כמעט מכל דבר במיוחד שאני שואלת אותו למה אנחנו לא שוכבים- כבר ניסיתי לברר אם יש לו מישהי אחרת והוא טוען שלא, הוא אמר שני עדיין יפה וסקסית בעיניו והוא נמשך אליי. אז מה הבעייה??? למה זה לא בא לידי ביטוי.??? 3. הדבר האחרון שהכי מפריע לי זה העובדה שאני מרגישה כמו הבעלים האלה שמנסים להשיג סקס מהאישה שהם נשואים לה מאה שנה בערך.... כל הזמן מנסים ומרגישים לא נוח כשהאישה עושה פרצוף. ככה זה עם בן זוגי לאחרונה. אני מרגישה כאילו כל פעם שאני מתקרבת אליו הוא צריך להמציא איזה תירוץ שזה חס וחלילה לא יוביל לסקס. אני מרגישה כאילו שאני כופה עליו יחסים אינטימיים. מישהו יכול לעזור?

לא!

בהתחלה כשיצאנו הוא היה יוזם וגם אני... בערך בחצי שנה האחרונה-אולי יותר זה ככה. אני לא מסוגלת לדבר איתו על זה-כי זה בלתי אפשרי... הוא נפגע ונעלב וכועס! אז לגיטימי שגם אני הפסקתי ליזום ... לא נראה לי שהוא מעוניין...אלא אם זה בפעם ב... אבל לי זה לא מתאים! אני ממש מקווה שאני טועה ובגדול ואני פשוט לא מבינה אותו נכון. אבל יש לי הרגשה שהוא לא מתלהב כל-כל לשכב איתי...וזה ממש מוזר!!! אף פעם בחיי לא היה לי דבר כזה... תמיד אני הייתי צריכה "להתחמק מסקס" כי רצו יותר מידי...

infatuation

New member
לא נראה לי שזה קרה בלי סיבה

אולי יש משהו שמפריע לו, אולי הוא בלחץ, אולי הוא מדוכא... אני חושבת שכן את צריכה להתעקש ולדבר איתו על זה, לשאול אותו מה הגורם לשינוי.

הייתה לנו תקופה די טובה...

שלאחריה לצערי הגיע איזה פיצוץ קטן וכל היחסים התערערו... אבל זה מסביר את החודש-חודשיים האחרונים..לא לפני!!! אי אפשר לדבר איתו כי זה נגמר במריבה או "בברוגז" ואולי זה אפילו בכלל ייגמר.

yani28

New member
כמו שייעצתי...

לך בעבר... את יודעת מה לעשות... תעזבי אותו!!!!!

infatuation

New member
ממה שנשמע הוא לא אתך בעניין

אם הוא לא מוכן לדבר על זה זה כאילו אין לו שום כוונה לשנות משהו. ככה לי זה נראה.

הוא נורא מתרגז שאנחנו

מדברים על זה משום מה....והוא לא טיפוס סגור בכלל.. אבל הוא פשוט לא מסוגל לדבר איתי על סקס.. לשמוע ממני את המילה מאונן מעצבנת אותו כאילו זה איזה קללה... מה לעשות איתו? אני מנסה לבוא אליו לפעמים שהוא במצב רוח טוב..אבל זה לא עוזר.

good girl30

New member
אני חושבת שלא כדאי להרים ידיים מהר

אם את אוהבת אותו, קחי איתך עוד טיפה כוח ותנסי להתייעץ עם רב.... או אפילו עם סקסולוגית או מישהו עם ניסיון בתחום, שייעץ לך איך לגשת לגבר שכנראה ....משהו עובר עליו ואם הוא חשוב לך אל תוותרי ! אולי הוא עבר משהו לא נעים ? אולי הוא עשה משהו שהתחרט עליו ולכן לא נוח לו שאת ניגשת אליו? אולי עוברת עליו תקופה קשה וזה משפיע על המצב ? ואולי ואולי ואולי... יש מלא דרכים לגשת באהבה לפני שמגיעים לסקס, את יכולה להשקיע ב"לברר" במקום להשקיע ב"לספור"...כמה עשיתם או לא עשיתם את זה. חשוב קודם שתטפלי בקשר שלכם של לפני. ב-ה-צ-ל-ח-ה

למעלה