בוקר טוב

בוקר טוב

אני מעשנת שנתיים כבר, ובתור "מתחילה" אני מסיימת 2 קופסאות או קופסא וחצי ליום בהתחלה זה לא ממש השפיע עליי , אבל היום אני מרגישה שבקושי 2 מדרגות אני יכולה לעלות ולהתנשף כאילו רצתי 5 קילומטר. אני מאוד רוצה להפסיק לעשן, עכשיו השאלה שלי האם יש דרך קופת חולים תרופה שמסייעת להפסקת העישון בלי תופעות לוואי משמעותיות? ואם כן כמה זה עולה? אני אודה לכם אם תענו תודה

shno

New member
אכן מנומנם פה מעט...

כנראה שאין הרבה נגמלים...הרוב פשוט מעשנים וזהו. בכל אופן, לשאלתך - אני רק יודע שברדיו יש פירסומים שמפנים לרופא לקבל מרשם ל"תרופה". אני אישית הפסקתי בלי כלום (טוב, נו - הריון של האישה זה לא בדיוק כלום). פשוט החלטה, ונגמרו הסיגריות ולא קניתי יותר וזהו (היום אני חוגג שבועיים בלי). שיהיה בהצלחה!

כישרוני

New member
הנה יש כאן אנשים...

ולשאלתך אין לי מושג אם יש תרופות אבל אני יודע שבמכון אברהמסון סיכויי הגמילה שם הם גדולים מאוד.

m e l l y

New member
תשובה כן תקבלי

אשמח לעזור ממש לכל השואלים והתוהים כאן- מכיוון שאלה שאלות אפייניות למכורים ולבני משפחותיהם אשר מעוניינים להיגמל ולהבריא. השאלות הללו הן הדבר הכי חשוב בדרך לגמילה! האתר שלי: www.birkathagomelt.ybay1.com

בתור מתחילה את מעשנת סופר כבדה

זו הפעם הראשונה שאני נסנס לפורום. אם תעשי ספורט, אולי זה יעזור לך להפסיק.

איך הגעת כלכך מהר לכמות כזו?

זו הפעם הראשונה שאני נכנס לפורום. אם תעשי ספורט, אולי זה יעזור לך להפסיק. לי בכל מקרה זה עזר.

למעלה