בוקר טוב בוקר טוב לכולם
י י ל ד ת האור New member 16/11/05 #2 ../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif רוצה את הקיץ בחזרה
M magic40 New member 16/11/05 #3 ../images/Emo186.gifגם אני../images/Emo88.gif../images/Emo70.gifרוצה את הקייץ בחזרה בוקר טוב
R r o n i t 3 7 New member 16/11/05 #4 בוקר מקסים ../images/Emo6.gif אצלי גם בימים הקרים, השמש זורחת ב- ומה איתכם
א אופטימית למרות הכל New member 16/11/05 #5 בוקר טוב עולם! ../images/Emo183.gif תגידו, זה רק אני או שהסופגניות במאפיות קורצות יותר מתמיד?? יאללה, רצה למאפיה - הסופגניות עם ריבת חלב והשוקולד מחכה לי! מישהו רוצה?
בוקר טוב עולם! ../images/Emo183.gif תגידו, זה רק אני או שהסופגניות במאפיות קורצות יותר מתמיד?? יאללה, רצה למאפיה - הסופגניות עם ריבת חלב והשוקולד מחכה לי! מישהו רוצה?
א אופטימית למרות הכל New member 16/11/05 #8 ../images/Emo178.gif מה נותר לומר??../images/Emo26.gif was it good for you as it was for me, אולי? אהח, יש יותר מזה - ריבת חלב חמימה, דביקה וטעימה פורצת לה מתוך סופגניה ענקית, חמה וטריה???? יאמי יאמי - מתה על חנוכה!!! עדיין אין קופצים על ההזמנה?
../images/Emo178.gif מה נותר לומר??../images/Emo26.gif was it good for you as it was for me, אולי? אהח, יש יותר מזה - ריבת חלב חמימה, דביקה וטעימה פורצת לה מתוך סופגניה ענקית, חמה וטריה???? יאמי יאמי - מתה על חנוכה!!! עדיין אין קופצים על ההזמנה?
א אופטימית למרות הכל New member 16/11/05 #10 מה מוקדם מה?? אין דבר כזה מוקדם!!! תודה!! האמת, אני הגזמתי קצת היום: קודם סופגניה, אחר כך בייגל מטל בייגלס ועוד מחכה לי בקלוואה!! מה יהיה?
מה מוקדם מה?? אין דבר כזה מוקדם!!! תודה!! האמת, אני הגזמתי קצת היום: קודם סופגניה, אחר כך בייגל מטל בייגלס ועוד מחכה לי בקלוואה!! מה יהיה?
א אופטימית למרות הכל New member 16/11/05 #12 ../images/Emo51.gif למרות שאני חוששת שבקצב זלילה שכזה - לא תזהה אותי במפגש הבא!