בוקר טוב

יעל 13

New member
שתבינו....

אמרו שאם אני ימשיך להבריז יצמידו לי חוקרת פרטית שתהיה איתי כל הזמן ותבדוק שאני בבצפר הפכו אותי לעבריינית...אמרו שבגלל שזה נגד החוק להבריז ולפי החוק אני צריכה להיות בבצפר..שימו אותי במוסד להעבריינים וזהו!! הגזימו לגמרי עם החוקרת...

תגידי לביצפר שלך..

שאני מתנדבת להיות בתפקיד החוקרת....

חחח

למה זה לא היה חד פעמיייי
***אתתתת לאאאאא תעשייי את זה שוווווובבב בחיייייים שלךךךךךך!!אתת מבינה את זההההההההה????!!!

חחחחחחחחחח סאלוש../images/Emo110.gif

את מבזבזת את זמנך
יעל לא שמה על אפחד
גם אם יצמידו לה חוקרת שתלך איתה לכל מקום היא תבריז

../images/Emo113.gifמסכיללהה../images/Emo70.gif

איפה את מפגרת אני מחכה שתתחברי כבר שבוע.. תיכנסי למסן אני צריכה לספר לך משו.. המון המון הצלחה ותמשיכי להיות מסכילה כמו שאת ואגב מסכילה זה עם ס' שאלתי ת'מורה ללשון חיחיחיחי

../images/Emo39.gifגמדונית שלעייי../images/Emo99.gif

חחחחחחח באמת שאלת ת'מורה חחח קרועה חסרת שכל
אני יכנס למסן עוד דקותיים
איי איזה כיף זה להרגיש מבוקשת
אהה לגבי המסכילה הבנתי את זה בזכות ביחי מסכילה אז זה נובע משכל אז זה אמור להיות משכילה חחח לא?אולי המורה שלך חסרת שכל כמוך
טובבב אני יכנס למסן אוהבת המסכילה

צהריייייים../images/Emo110.gif

אממ טובים הם לא.. אבל לכם שיהיה
היום בשעה הראשונה לא ידעו עוד אם הטיול מתבטל [למרות שהייתי בטוחה שהוא כן..] ואז בסוף באו להודיע שהוא יהיה באפריל
בנוסף לכל באותה שעה באה האחות של הבצפר.. והודיעה לנו שב20 לחודש יש חיסוןן
עוד 20 ימים.. 3 שבועות בדיוק.. יוווהיא מסבירה מה יהיה ולמה צריך אתזה וכל זה.. ואני כמעט בוכהההה
איך אני לא רוצה לעשות תחיסון הזה:( אח"כ היה לנו שיעור חופשי במחשבים.. אח"כ אנגלית.. היה מצחיק אבל עדיין מבאס
שעה רביעית היה מורשת.. סתם רגיל.. שעה חמישית שישית היה ביולוגיה.. ואמרו שיש לנו מבחן בעוד שבוע.. ונתנו לנו את החומר והסבירו הכל וזה.. שבוע הבא יש לי 3 מבחנים או 2 לאדעת בדרך חזרה הביתה אני וחברה שלי דיברנו איזה יום נאחס
ואמרתי לה "קרה הכל חוץ משתיפול עלינו מכונית מהשמיים.. וגם זה נראלי הולך לקרות" ופתאוםםםםםםםםםםםםםם.. חח סתם לא נפלה מכונית מהשמיים
אבל ראינו איש אחד מפחיד.. עזבו מה היה איתו פעם.. רדף אחרי חברות שלי וכאלה
משו מפחיייד.. ובנוסף לזה^ אבא שלי טס עוד שעתיים לחו"ל עד יום שישי [לא הרבה אבל עדיין..] בקיצור יום חרא ביותר
יומטוב אנשיםםםםםם

למעלה