בוקר טוב

goaguy

New member
בוקר טוב

ותודה ל COSMOSIS שגרם לנו לפתוח תשבוע עים חיוך ענק על השפתיים. מי שהיה בגואה גיל שיפרט חוויות וכו.

siv honey

New member
בוקר מעולה

ואכן תודה למדהים מכולם!!! ועל החיוך שיש לי לכל השבוע!!!

Z R u b A V e L

New member
גיא..

קוסמוסיס נתן רק מוזיקה חדשה או גם ישנה? אם רק חדשה דרג לי אותו אם לא קשה לך מ 1 עד 100 תודה

siv honey

New member
הרוב היה חדשה

הוא פתח נדמה לי בטראק ישן. ואני אהבתי.

goaguy

New member
אז ככה....

התחיל במשהוא מהדיסק הראשון (96) , המשיך בעוד אחד מאותו אלבום (96). אחרי זה נתן הרבה מהאחרון ,ובסוף סגר עים 2 אחרונים גם מהראשון(או השני). פשוט חוויה.

GentlyWeeps

New member
אגב גואה גיל...

איזה אלבום שלו אתם ממליצים? יש לי טראקים נפרדים ובא לי על אלבום

Nofale

New member
נסי את האוסף שלו לפני כמה שנים

forest of the seints משהו כזה

Nofale

New member
לא יכול להפסיק להמליץ על זה

Astral Projection - Time Began With The Universe סגנון קצת שונה הרבה טכנו וקרחנות ועכשיו היסתכלתי והבנתי למה זה גם שוחרר במצורי רקורדסס..

Z R u b A V e L

New member
גואה גיל הוא אחד הממקססים

הגרועים ביותר שיצא לי לשמוע.. הוא המציא איזה סגנון משלו למיקסוס אני לא מבין אותו הבן אדם יושב לך שעווותתתת על גבי שעעוותתת ומנגן במסיבות כשכולו בתוך איזה מקדש כזה שהוא בנה לעצמו והוא עדיין לא למד למקסס מה יהיה? באחת המסיבות שלו בגואה פשוט ישבתי והסתכלתי עליו איזה שלוש ארבע שעות רצוף בלי לרקוד בלי כלום סתם כמו איזה טמבל מסתכל... ואז הבנתי זקנים באים טוב בטראנס

THE BLACK MAMBA

New member
אתה צריך לשאול את עצמך איך הוא בכלל

מתקלט עם כל כמויות הסמים האדירות שהוא דוחף .

חופשי יש לו ארגז צ'ילומים לידו

(ליד המים הקדושים)...........חחחחחחחחחחחחחח רסמי מבחינה טכנית הוא אחד הגרועים שיש אבל מבחינת להעביר סיפור בסט על זה הוא מקבל אצלי 100/100 סט ארוך שניבנה לו לאט לאט עד השיא......

למעלה