בוקר טוב

גליה12

New member
בוקר טוב

ראיתי שהייתם פורים השבת, אני שאני בהליכי גמילה הייתי ליד המחשב רק שעתיים- שלוש אגב גם בין הזוג שלכם חושב שאתם חולים במחלה קשה בגלל שאתם יושבים שעות רבות ומצ´וטטים ברשת?

AYELET1

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

אצלי כל המשפחה נואשה ממני באופן מוחלט

shy-1

New member
בוקר טוב לכולנו, וחזק ואמץ לרבבודיה

אני נמצא באמת הרבה ליד המחשב,אך הפורום/צאט הם רק חלק קטן מהעבודה. ואתמול היה באמת חם בחוץ, כך שהמחשב היה פתרון מצויין. והמחשב מהווה באמת "מחלה קשה", אך גם לאשתי יש את ה"מחלות" שלה, כך שאנו משתווים, והפסקנו לבכות שנינו. ואתמול ב-BBC PRIME בשעה 2330, היה סרטון מצחיק שנקרא נדמה לי: "חוקי ההתבגרות של קווין", איני יודע אם הוא יהיה שוב, אך זו היתה חוויה מפחידה ממש, שלעומתה ילדינו ממש מלאכים. SHY

bimbo.

New member
כן, שי. תמיד מעודד לראות שאצל ../images/Emo3.gif

האחרים יותר גרוע.

גלי®

New member
האמת היא שאני לא נכנסת לצ´אטים ,

חוץ מנסיונות נואשים לעבור את המחסום של זה של ההורים למתבגרים .... אבל , כן , בהחלט , בן זוגי שונא את הרעיון שאני גולשת שעות באתרים שונים ... צריך לערוך מחקר על העניין הזה ... על תגובות בני הזוג , אני מתכוונת ....

shy-1

New member
הבעיה אינה דווקא צאטים, אלא הזמן

שמקדישים למחשב,ללא בן הזוג. או על חשבון הזמן עם הילדים. בקשר לילדים, אסור שהמחשב כלל יהיה תירוץ לא להיות איתם. בקשר לבני הזוג, לא צריך מחקרים, ישנם כאלה, כל דבר שאחד מבני הזוג עוסק בו בנפרד לאורך שעות, גורם תיסכול לשני, ובצדק. ועל כן צריך למצוא את שביל הזהב בין גלישה למשפחה. SHY

bimbo.

New member
משום מה נדמה לי, שהמחשב ../images/Emo12.gif

הוא תרוץ לילדים לא להיות עם ההורים.

למעלה