בוקר טוב

Morphia

New member
בוקר טוב

כן... הלא יאומן קורה... לא רק שאני מפרסמת כאן, אני כנראה גם אחזור לכאן, אבל אל תצפו ליותר מדי דיבורים בהתחלה... יש לי שתי שאלות אליכם- 1. איפה התמונות שלי? ;; אני זוכרת במפורש שהצטלמתי איתכם... השקעתי המון בסאסקה שלי אתם יודעים :< 2. נניח שאני יכולה להגיע למפגש קוספלי בשלושים ואחד, יש התנגדות שאני אבוא שוב כמו שהייתי אז? :X אז אוקי.. אני פשוט מדברת יותר מדי מלידה :) תצטרכו לסבול את זה בשקט.

מאיה ../images/Emo99.gif האמ.. כע ^^

יש לי תמונה אחת שלך על המחשב =] אני מצרפת אותה. המ.. תבואי לקוספליי, לא חושבת שיש התנגדות שתבואי שוב כסאסקה ^_^ תבואי גם למפגש ב24..! יהיה נחמד לראות אותך אחרי..אר.. מיליון זמן שלא =X למרות שאני בספק אם את זוכרת מי אני בכלל XD

Morphia

New member
אוו איי לוק פאט ;;

ל24 אני בטוח באה, אני אחרי שבת שם... אולי אני אבקש עוד שבת לשבוע שאחרי... זה יכול להיות מצוין :)

יאאא.. =] מעולה~!

אז אני אראה אותך ^^ חח.. ואת לא נראית שמנה בתמונה P= את נראית אחלה ^-^ אני אוהבת את התמונה הזאת D=

התחפושת שלך הייתה ממש מוצלחת O:

ושלום אני עומר
(שיקאמארו) ^^;

Hikaru

New member
היי מאיה

אני חן, את בטח לא זוכרת אותי מהקוספליי שהיה בפורים אבל הייתי שם (לא התחפשתי). אני הייתי תלמיד של יוקארי סנסיי ^O^ וכמובן שאין בעיה שתבואי כמו שבאת לפורים, זה היה מאוד מוצלח ^_^ נ.ב. הדיסקים של היקארו נו גו שלי אצלך או שאצל יוקארי? חחח אין לי שמץ של מושג איפה הם נמצאים ^^"

Morphia

New member
חחחח

שיקא, תודה על המחמאות :) וחן, אני זוכרת רק שנתת לסנסי את הדיסקים אני אזמין אותה לכל המפגשים ונקווה שהיא תוכל לבוא... הדיסקים אצלה

A K I R A

New member
וזה!

;;;;_;;;; יש עכשיו בניק' את הפרסומת שהולכים לסגור את הכלביה "תנו לחיות לחיות" =[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[ "...יש לי סיכוי להינצל, אני חושב..." כל כך עצוב =[

Morphia

New member
וואוו...

זאת האהובה עליי ;; אבל אני לא אוכל לעשות את אותו שיער בפעם הבאה :\

A K I R A

New member
וזהו P:

וכמובן... איך אפשר בלעדיו... =] מענין אם במפגש קוספליי הזה יהיה איזה צ'יבי ^^

lily kane

New member
משתחווה בפני הציבי

לציבי קוראים מיכאל כמדומני והוא היה kawaii