בוקר טוב!

[CooLeR]

New member
בוקר טוב!

בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר טוב! אח, איזה בוקר... למה אני כ``כ שמח? היום יש לי סיכוי לקבל עבודה... נ.ב. לא יודע למה, אבל אם אני לוחץ על ק, זה פותח לי סייר, ואם אני לוחץ ר, זה פותח לי תיבת התחל > הפעלה... מוזר. אז מאיפה האותיות אתם שואלים? העתק - הדבק... זה מע-בן לאללה! (לא מ-אתי מאיפה להעתיק -דיק! מקווה שאתם מבינים...

דלילה

New member
איזה בוקר ואיזה טוב?!

נראה שלפחות מישהו קם על רגל ימין היום - ועוד -6 בבוקר!!! רק תיזהר במה שאתה מבקש, יש עבודות שעולות על העצבים - צבים.... אני נשארתי בעבודה עד 10 והתחלתי כמובן ב7:30 ועוד יום קשה לפני ואני מחזיקה את העיינים שלי פקוחות לרווחה עם קפה (יש כאן רק נסטלה ועלית ו-24 קארט מגעיל) וקייסמים בעיינים כך שקשה לי לקבל את פרץ השימחה אבל שיהיה בצלחה ובוקר טוב ....

*gemini*

New member
בוקר טוב

ענת, תסתכלי על הצד החיובי. לך לפחות מותר לשתות קפה הבוקר. יש בינינו (אני) כאלה שאסור להם כי אתמול עקרו להם שן, ובגלל הפה הגדול של הנוטה למטה כמעט עקרו להם עוד כמה דברים בדרך.... אז שיהיה בוקר טוב ויום נעים (העייפות תעבור במשך היום. ככה זה)

דלילה

New member
בוקר טוב

תודה על העידוד אבל... הזכרת לי שיש לי רופא שיניים מחר ועכשיו אני צריכה לבדוק אם הבוס שלי הגיע רק חסר לי שהוא יגיע מאוחר שאנן ויחשוב שכבר סיימתי את הכל...

*gemini*

New member
אז תשלחי אותו אלי

אני אתפוס איתו שיחה, ואחר כך הוא יהיה ``כמו חדש``. :)

דלילה

New member
דיברנו וכמובן מסתבר

שמה שטרחתי להכין להיום נדחה כמובן למחר, פשוט תענוג בפעם הבאה אני באמת יתן לך לדבר איתו!

*gemini*

New member
מה לפרט?

אתה לא באמת רוצה את כל הפרטים על מה שהלך שם, אצל רופאת השיניים, נכון? אם זה היה תלוי בי גם הייתי מעדיפה לא לדעת. זה פשוט עושה צמרמורת. בוא רק נגיד שכמעט עקרו לי מעבר למה שהיו צריכים לעקור.

*gemini*

New member
הנוטה לצחוק על בחורות שכואב להן

אני מבקשת ממך להרגע!! זה כבר לא מצחיק, ואם עכשו תחשוב על זה רגע, אז גם תבין שזה די עצוב. תאר לך שבאמת היה קורה משהו?? חוץ מזה, בפעם הבאה שאתה הולך לרופא שיניים אני הולכת למכשפה, שתסדר לך איזה עקירת לשון קטנה. :)

*gemini*

New member
משהו משהו

חוץ מזה שמהבוקר אני כולי מצומררת מהמחשבה על מה שיש לי עכשו בפה (והמחשבה לא עוזבת אותי!). אבל האמת (ועכשו ברצינות), בכלל לא כאב לי. ההרדמה ירדה, ואני ישבתי כולי פחד ממה שהזהירו אותי (``תכיני אופטלגין שיהיה לך ברגע שתרד ההרדמה``), ובסוף לא קרה כלום. לא כאב לי ולא כואב לי.

אוץ`... זה מזכיר לי...

שלפני כמה שנים עקרו לי שן בינה, והיה צורך בתפרים. חמישה ימים אחרי העקירה עדיין לא יכולתי לפתוח את הפה (אכלתי דרך קשית) עד שנשבר לי וחזרתי לרופא. הסתבר שהמטומטם תפר לי לא רק את השן העקורה, אלא בטעות חיבר לי את החלק העליון והתחתון של הפה... )-:

כן... הוא פשוט פתח את התפרים

והכל הסתדר... אבל מאז יש לי פחד מוות מרופאי שיניים (-:

פחחחח... :)

לשלוח אתכן לרופא שיניים זה ממש כמו לשים אתכן על הכביש, הא? ;-) כל הניסים והנפלאות...

לפחות...

אצל רופא שיניים אני יכולה להזיק רק לעצמי, אבל אתה לא תרצה להיות ברדיוס של 100 קילומטר ממני כשאני נוהגת... :p

*gemini*

New member
הלו! דבר יפה!

כבר סיכמנו שאני נהגת הרבה יותר טובה ממך, נכון? אז עדיף שלא תפתח את הפה על נהגות.

למעלה