בוקר טוב

b a r b a i m a

New member
בוקר טוב

מחר בבוקר אנחנו נוסעים לאילת (סוף סוף חופש) ואני מתלבטת לגבי הריטלין. אני יודעת שבלי-יהיה לכולנו מאד מאד מאד קשה, אבל אני לא בטוחה לגבי השהייה בשמש ובבריכה (וזה מה שילדים עושים הכי הרבה באילת....כמובן שבהשגחה של 1000 עיניים) החשש שלי נכון או לא?

נסיכה ג

New member
אני מעולם לא נתנתי לבני ריטלין

בחופשות וטיולים פרטיים, אצלנו ריטלין רק לבית הספר!!! בכל שאר הפעילויות הוא מסתדר, אפילו כשנסעתי אתם לאילת באוטובוס לא היו לי אתו בעיות ולא במלון, למרות שהוא היפר הוא מכיר את הגבולות ואם הוא שוכח יש אמא להזכיר. חופשה מהנה ברבאמא....

b a r b a i m a

New member
תודה נסיכה. אני לא מתכונת לתת

אך בהחלט אקח איתי אם יהיה לו יום לא מוצלח, לטובתו ולטובת כולנו..

ברבאמא לגבי הריטלין

בחופשות אין לי מושג מה לענות לך , מיכוון שהבן שלי הוא ADD ולכן מקבל ריטלין בחופשות. מה שכן יש לי להגיד לך , תעשו חיים תהנו ותחזרו בשלום ...ועוד דבר קטן אל תשכחי שאחרי שאת חוזרת את מארגנת לנו מפגש. חג שבועות שמח ענת

b a r b a i m a

New member
הי ענת. המפגש יהיה - כי הבטחתי

השאלה שלי היא לא לגבי החופשה עצמה אלא לגבי השהייה בשמש, האם זה מותר. אבל תודה ונהיה בקשר כשאחזור.

b a r b a i m a

New member
תודה. אבל בעצם לא עניתם לי על

השאלה שלי. השאלה היא האם מותר לשהות הרבה בשמש בזמן לקיחת הריטלין.

נסיכה ג

New member
חחחח נו את רואה כולנו....

כן מותר לשהות בשמש, אבל תעשי לילד טובה.... חברי אותו לאינפוזיה שלא יתייבש :)))) הריטלין מייבש - אין תאבון..., זוכרת???? תעשו חיים, תהנו ....ותשתו הרבה

b a r b a i m a

New member
כן כולנו.... אנשים מקסימים! זה מה

שאנחנו
למזלי וגם למזלו - הוא ילד שצמוד לבקבוק שתיה (וגם לאוכל-בתנאי שיהיה איכותי-רק לא פרוסה עם שוקולד...) תודה לכולם ונשתמע ביום שני בערב-או שלישי.... חג שמח לכולם

HAVE LOTS OF FUN../images/Emo24.gif

ולא לשכוח... ד"ר פישר למרוח תעשו חיים, תהנו מהחופש אורלי.

דליה.ד

New member
אני נותנת בחופשות ובטיולים

גם לו מותר ןהינות וגם לנו מותר להינות ממנו!

למעלה