לא .. ממש לא יפה .....
נ נ ס י כ ה ב ש י ח ה New member 10/6/05 #10 גם.. לא הבנתי למי בפני מי לדעתך אני צריכה להתחנחן??? זר ומוזר לי.....מה שכתבת...אפילו הייתי אומרת פוגע.. בכל אופן שיהיה לך יום טוב..
גם.. לא הבנתי למי בפני מי לדעתך אני צריכה להתחנחן??? זר ומוזר לי.....מה שכתבת...אפילו הייתי אומרת פוגע.. בכל אופן שיהיה לך יום טוב..
נ נ ס י כ ה ב ש י ח ה New member 8/6/05 #1 בוקר טוב שיהיה בוקר טוב לכולנו...... וכל אחד מחליט שהוא עושה היום דבר טוב לעצמו ....שעושה לו טוב
נ נ ס י כ ה ב ש י ח ה New member 8/6/05 #3 נו... רוצה לשתף אותי בדבר טוב שעשית למען עצמך?? אשמח לשמוע
נ נ ס י כ ה ב ש י ח ה New member 11/6/05 #14 אפרופו.. או המשהו הטוב שלי להיום הוא...... אני נוסעת לערב גבינות ויין בגבעת ברנר... מגיע לי לא? החלטתי לעצמי ואני יוצאת....
אפרופו.. או המשהו הטוב שלי להיום הוא...... אני נוסעת לערב גבינות ויין בגבעת ברנר... מגיע לי לא? החלטתי לעצמי ואני יוצאת....
T tutida New member 12/6/05 #19 כן ולא זה תלוי כמה פעמים יצא לך שהתכוונת ללכת וזה לא יצא ברגע האחרון. לא שזה נורא חשוב הערב הזה או כל ערב אחר, אבל זה דורש בעיני מוטיבציה לעשות - להתעניין, אולי לעניין, להתארגן ... וכמה פעמים קרה לך שכן הגעת ולא ממש הרגשת שכייף לך ...
כן ולא זה תלוי כמה פעמים יצא לך שהתכוונת ללכת וזה לא יצא ברגע האחרון. לא שזה נורא חשוב הערב הזה או כל ערב אחר, אבל זה דורש בעיני מוטיבציה לעשות - להתעניין, אולי לעניין, להתארגן ... וכמה פעמים קרה לך שכן הגעת ולא ממש הרגשת שכייף לך ...
נ נ ס י כ ה ב ש י ח ה New member 9/6/05 #6 העיקר.. אם זה עושה לך טוב אז אחלה עשית צעד גדול ב ה צ ל ח ה