חייבת עצה דחופה../images/Emo26.gif
בזמן שאני במחשב אני מקבלת שיחת גוביינא ואני שומעת אישה אומרת תתקשרו דחוף או תענו דחוף אני לא זוכרת בדיוק!!! טוב, אז קיבלתי את השיחה ואז אישה אומרת לי לאיזה משפחה הגעתי?,אמרתי לה מרקוביץ ואז היא אומרת לי איייוווש אני כל הזמן עולה על הקו שלכם ואני מבקשת ממך אם את יכולה להקשיב לי דחווף אז אמרתי לה טוב ואז היא התחילה: אני נמצאת בבית ואח שלי הוא אלים מאוד והוא הגיע לפה והרביץ לי ונעל אותי בבית וכל היד שלי חבולה מהמכות שלו ואני לא יכולה להתקשר יותר אז את יכולה לצלצל למשפחה שלי להגיד לה שאם היא לא מתקשרת דחוווף אז אני מתאבדת?, אז אמרתי לה אמממממממממ טוב (מה יכולתי להגיד) ואז היא נתנה לי את המספר ואז היא שוב התחילה לבכות ואמרה שלפני שבועיים אמא שלה נהרגה מתאונת דרכים ושאח שלה הוא זה שדרס את אמא שלה ועכשיו הוא רוצה להרוג גם אותה והיא מפחדת לצלצל לבד למשטרה אז היא רוצה שהמשפחה שלה תצלצל ואז היא אמרה לי אם אני יכולה לצלצל כבר עכשיו ומהר ולהגיד להם אז ניתקתי את השיחה ובלי לחשוב פעמיים ישר צלצלתי למשפחה ואז הם ענו לי ושאלתי אותם אתם מכירים את מלכה?, ואז אהם אמרו לי שכן ואז אמרתי להם שיצלצלו אליה דחוף ואז התחלתי לספר להם את כל הסיפור........ אוקייייי סיימתי את הסיפור ועכשיו השאלה שלי היא: האם עשיתי נכון שהמשכתי לדבר איתה?? כי בכל זאת היא יכלה לעבוד עלי או משוווו אתם חושבים שאני צריכה לספר לאבא ואמא???? כי הם לא יאהבו את זה שהמשכתי לדבר איתה ועוד אחרי זה צלצלתי למשפחה שלה.... פלייייייייז תענו לי....