בוקר טוב!!

להלהלהלהלהלהלהלהלהל היי

היום לא היתי בבצפר [מ-7 וחצי בבוקר היתי בהיכל אומניות הבמה ] הופעתי שם היום.מישהו מכיר ?

איךך היהה../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif

חחח אני מקרה אבוד
הולכת ללמוד וחוזרת לפה
אנלא מוצאת את ספר ערבית שלייי אני אבודה בלעדיוו

הלכתי אבל../images/Emo110.gif

עשיתי תשיעורים בחשבון 10 דקות ואז באתי לפה
כי אנלא מוצאת תספר הזהה אוףףףף דווקא עכשיו איך זה תמיד קורה לי דווקא במבחן אני שוכחת תספררר
תמיד א=ב=ל תמיד זה קורה לייייי חחחח תמיד במבחנים אני חושבת שהספר בבית ובסוף הוא בלוקר
חחחח בסוף אני עוד יחשוב שהכינוי שלי נכון

אביחי 33

New member
אממ לא כ"כ מכיר..../images/Emo9.gif

מה עשית שמה סאלוש
ולכבוד מה
אוהב מיליון
אביחי

כנסוו....

היה כיףףףףףףףףף... אוקי.קודם כל [לפני שעליתי] ...שמו לי כזה מיקרופון ששמים ליד הפנים מכיריפ? [קוראים לזה נאק או משהו כזה...] קיצר אחרי שירדתי מהבמה כזה מישהי אחת שמה אומרת לי "שיחקת ממש מצוין" ועוד איזה אחד בא "איך יכולתת להתפתות?" [שיחקתי בתפקיד שהיתי צריכה כאילו "להתפתות" מאנשים מסוימים... ] אח"כ השומר אומר לי "הצצתי ממאחורי הקלעים ..הקטע שלך היה מצוין". ואח"כ איזה מישהי "את יכולה ללכת לאוסקר" . ואני שמחתיייייי
וזה היה ממש מפחיד כי היו שם 600 אנשים .

וואייי מאמוווששששששש../images/Emo110.gif

אני מכירה תמקרופון הזהה חחח מאגנייבב
איזה כיף לךךךךך
עם כאלה מחמאות מה עוד צריךךך
כל הכבווודדד
הקריירה שלך מתחילה חחח
אל תשכחי אותנו
לאפיו

עכשיו באמת כדאי שאני ילך../images/Emo110.gif

יש היום גם כוכב נולדדד... ואני לא רוצה לפספס אני צריכה עכשיו ללמוד לזה אבל לפני זה מאוד כדאי שאני ימצא תספר
בה ביי לכם

אביחי 33

New member
ווואלה יש לו שחקנית מפורסמת../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

כל הכבוד סאלוווש
בע"ה בעתיד באמת יהיו יותר הופעות כאלה ומול קהל יותר גדול מזה-] מחזיק אצבעות
אביחי

Koala Girl

New member
ואיי מגניב../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif

וזה נייק מייק(כמעט בטוחה..למרות שמזמן פרשתי מהמגמה חח)

חייבת עצה דחופה../images/Emo26.gif

בזמן שאני במחשב אני מקבלת שיחת גוביינא ואני שומעת אישה אומרת תתקשרו דחוף או תענו דחוף אני לא זוכרת בדיוק!!! טוב, אז קיבלתי את השיחה ואז אישה אומרת לי לאיזה משפחה הגעתי?,אמרתי לה מרקוביץ ואז היא אומרת לי איייוווש אני כל הזמן עולה על הקו שלכם ואני מבקשת ממך אם את יכולה להקשיב לי דחווף אז אמרתי לה טוב ואז היא התחילה: אני נמצאת בבית ואח שלי הוא אלים מאוד והוא הגיע לפה והרביץ לי ונעל אותי בבית וכל היד שלי חבולה מהמכות שלו ואני לא יכולה להתקשר יותר אז את יכולה לצלצל למשפחה שלי להגיד לה שאם היא לא מתקשרת דחוווף אז אני מתאבדת?, אז אמרתי לה אמממממממממ טוב (מה יכולתי להגיד) ואז היא נתנה לי את המספר ואז היא שוב התחילה לבכות ואמרה שלפני שבועיים אמא שלה נהרגה מתאונת דרכים ושאח שלה הוא זה שדרס את אמא שלה ועכשיו הוא רוצה להרוג גם אותה והיא מפחדת לצלצל לבד למשטרה אז היא רוצה שהמשפחה שלה תצלצל ואז היא אמרה לי אם אני יכולה לצלצל כבר עכשיו ומהר ולהגיד להם אז ניתקתי את השיחה ובלי לחשוב פעמיים ישר צלצלתי למשפחה ואז הם ענו לי ושאלתי אותם אתם מכירים את מלכה?, ואז אהם אמרו לי שכן ואז אמרתי להם שיצלצלו אליה דחוף ואז התחלתי לספר להם את כל הסיפור........ אוקייייי סיימתי את הסיפור ועכשיו השאלה שלי היא: האם עשיתי נכון שהמשכתי לדבר איתה?? כי בכל זאת היא יכלה לעבוד עלי או משוווו אתם חושבים שאני צריכה לספר לאבא ואמא???? כי הם לא יאהבו את זה שהמשכתי לדבר איתה ועוד אחרי זה צלצלתי למשפחה שלה.... פלייייייייז תענו לי....

לדעתי עשית מעשה מדהים../images/Emo13.gif

עם המקרים שיש היום וכל הרציחות אי אפשר לדעת ולדעתי יכלת למנוע דבר איום ונורא.. קבלי ח"ח. לדעתי את צ'כה לספר לאבא ואמא והם יהיו גאים בך מאוד וגם אם האישה הזאת עבדה עליך, היו לך כוונות טובות....

אביחי 33

New member
הדס עשית מעשה מצוין מאמי../images/Emo45.gif

הלוואי וירבו כמוך בעולם מאמי
אני חושב שאם תלכי להורים שלך ותספרי להם,הם יתגאו בך על המעשה שעשית, כי למרות הכל זה יכול להיות ממש אמיתי ויכול להיות שהצלת נפש
וכידוע, המציל נפש אחת-כאילו הציל עולם ומלואו
אני גאה בך מאוד
אביחי

אממממ../images/Emo110.gif

כל הכבוד על מה שעשית מאמי
זה נשמע אמיתי אבל אם היו עושים לי את זה הייתי בטוחה שחברות שלי עוןבדות עליי (כפי שאני מכירה אותן
) וכל הכבוודד.. תספרי להורים.. מקסימום לא יאהבו לא יקרה כלום
בסה"כ עזרת למישהי וזה באמת באמת מדהים מצדךךך
כל הכבוד לךך

למעלה