בוקר טוב

b a r b a i m a

New member
בוקר טוב

למה הבן שלי כל-כך עייף כשהוא תחת השפעת הריטלין? זה קורה מאז שעברנו ל-LA , לפני כן הוא לא היה כל כך רגוע עד כדי עייפות. כשהוא חוזר מביה"ס לקראת 13:30 בצהריים ואני משוחחת איתו בטלפון-הוא נשמע כאילו עבר פעילויות ספורטיביות כל-כך רבות שהוא מעולף... הגיוני? ובלילה-הוא הולך לישון בשעה סבירה 21:00-21:30 (בן 9)

zivadina

New member
בואי נחשוב:

כי בעצם את אומרת שעם ריטלין רגיל הוא לא התנהג כך. צריך לבדוק אם העייפות הזאת היא גם בבית הספר או רק בבית. למקרה שהיא גם בבית הספר, יש חשד למינון חסר. למקרה שהעייפות רק בצהריים, סימן שהכדור מפסיק להשפיע עליו אז. יש ילדים שהכדור משפיע עליהם פחות מ-8 שעות. אחרי שתעקבי יומיים ותדברי עם המחנכת, תהיי חכמה יותר, ותוכלי להפנות שאלה עם משקל ומינון מדויק לד"ר מנור.

b a r b a i m a

New member
לא חשבתי על זה ככה. אני בהחלט אצור

קשר עם המחנכת ואשאל אותה איך הוא בכתה כי מבחינת הלימודים, חברים, התנהגות-יש רק עלייה חדה למעלה!! הכל הפך להיות טוב יותר מאז שעברנו ל-LA למעט העייפות והטיקים... תודה על העצה

TikvaBonneh

New member
עיף

אצלנו הוא היה מאוד עייף כשקיבל קונצרטה 54. מה שד"ר איריס מנור ענתה לי שההפרעה מסתירה את האופי האמיתי של הילד, ועם הקונצרטה מתגלה שהוא בעצם ילד שקט שמעדיף לשבת כל היום ולקרוא ספרים בשקט. כיוון שהוא גם לא אכל אז בכלל, אז חשבתי שהוא עיף כי הוא לא אוכל. הילד שלך אוכל?

b a r b a i m a

New member
הילד שלי אוהב מאד לאכול, כשפגה

ההשפעה הוא אוכל בסדר גמור. ומפצה על מה שלא אכל בסוף השבוע. הילד שלי אנין טעם-לא אוהב שטויות אלא מעדיף ארוחת גורמה וזה המזל שלנו. זה גורם לי לעמוד במטבח ולהכין ארוחות... אבל אני מאושרת-ילד שאוכל מה ששמים לו בצלחת ובחיים לא אמר לא אוהב על אוכל או איכס... דוגמא: אתמול הכנתי לו עוף בתנור במרינדת טריאקי וצ'ילי מתוק חריף והוא אכל וכשסיים אמר לי: אמא זה היה כל כך טעים-את מבשלת הכי טוב בעולם! בשביל זה כדאי לי לעמוד במטבח

למעלה