בוקר טוב!!

shechterit

New member
מה נראה לך שהם סתם יגידו שזה הוא?

אין מצב.. זה גם עפר בטוח .. אף עובד שלהם לא יגיד לך לכתוב בלי ו' את השם שלו..כי הם תמיד כותבים עם.. וגם עפר תמיד משוגע זה מתאים לו... אין סיכוי שזה לא הוא ..

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifזה עפר, בכבודו ובעצמו.

וכתבו על זה כבר המון המון גיא לואל ואורי אמנותי, הם נכנסים לפורום וכותבים בו מרצונם החופשי. אף אחד לא מכריח אותם. ברור שההפקה שמחה לראות אותם כותבים בפורום, אבל הם לא יושבים להם על הראש כדי לכתוב כאן... אנחנו מדינה דמוקרטית, לא

עובדה שכמעט כל השחקנים נכנסו כביבול

זה בשביל יחצנות הסידרה. זה ברור. יש כאלה שכתבו רק הודעה אחת וזה מוכיח את זה כי אם הם היו כותבים מרצונם אז הם היו נשארים יותר זמן ועונים

דרך אגב ראיתי שהם השתמשו בצילומים

של עפר מהפרומו של אקזיט לפרומו של טלנובלה בע"מ. כנראה חסר להם כסף

shirkan21

New member
היייייייייייייי עפר!!!

אני שמחה שאמרת שהפרק הראשון היה סוף ואני כב רמחכה לשפוט את זה בעצמי!! אני מקווה שיהיה לך כיף בהמשך הצילומים ושאנחנו נהנה ממך!!
אוהב שירה

שכטרית1

New member
עופריקו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוףףףףף איך יכולתי לפספס אותך!?!?!?!?!?!??!!? טוב לא ניכנסת כל היום!! טוב אבל בכל מקרה אם תכנס לכאן אי פעם שוב.... אני רוצה לאחל לך בהצלחה בכל מה שאתה עושה ושיהיו לך חיים מאושרים! לא כמו שלי...

עפר!!

שיהיה לך המון בהצלחה.. תודה רבה רבה רבה שנכנסת.. *חבל שלא לפורום שלך גם אבל לא נורא* אני כבר לא יכולה לחכות !! :) באהבה, יעל.

naama08

New member
עפר שכטר תעשה לי ילד

אז ככה עפר שלי חח הייתי מתה אבל שיהיה חחח רק שתידע שאני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש... אוהבתך אני מחקה כבר שיתחיל טלנובלה בע"מ ואקזיט.. אוהבתך הכי הכי הכי הכי שבעולם! חח שבוע טוב צילומים נעימים... חח תזכור תשם נעמה ששון אני יפגש איתך כבר חח בהיי בהיי אהובי..

יוו עופר פליז אם אתה רואה את זה כנס

עופרו'שש יא חתיכתתת מושלםם ! אני מאוהבתת בךךך =]] קוראים לי ענבר...שכטר !..חח אז אני רק מיידעת אותך...שפול מהבצפר שלי חושבים שאתה אח שלי/בן דוד שלי..חחחח כל אחד חושב אחרת..וחברות שלי גם עובדות עליהןן...חחח חלק קוראים לי עופר בגלל זהה אבל הרוב שכטר :) ..חח אחחח איזה שם משפחה מושלם ! אני אוהבת אותךךךך (K)

karin158

New member
עעעעפפפפררר!!!

עפר אני חולה עליך נשמה!!!!!!!! איזה באסה שפספסתי אותך שיואו!!!! איזה חמוד!!! אתה שוולללוווטטט חולה עליך קארינושכטר!!!
אני אוהכת אותך!!!!

למעלה