בוקר טוב

• פותח הנושא GO05
  • פורסם בתאריך

GO05

New member
בוקר טוב

ברצוני להתייעץ בסיטואציה שעברתי אתמול אנו נשואים 4.5 שנים אנחנו זוג נורמלי -אוהבים אחד את השניה מפנקים ומעניקים מה שקורה הוא שאתמול בצהרים בעלי התעצבן מאוד אף לא פעם אחת ראיתי אותו ככה בגלל שלא רציתי ללכת לאכול אצל הוריו בצהרים הוא העיף עליי את קליפות הגרעינים שהיו על השולחן בסלון והוציא אותי מהבית ,נעל את הדלת נשארתי מחוץ לבית כשעה. לאחר כשעה הוא בא כדי לבקש שאחזור הביתה מאתמול בצהרים ועד היום הוא מנסה לדבר איתי אך הוא לא מתנצל אני בנתיים לא עונה לו מה כדאי לעשות כדי שהוא לא יחזור על ההתנהגות הזו שוב האם להמשיך עם הברוגז?

GO05

New member
סליחה על ההתפרצות

שלום טוב זו פעם ראשונה שאני כותבת כאן התפרצתי כך פתאום אם יש מישהו\י שיכולים לייעץ לי איך להמשיך להתנהג כדי שהיחסים שלנו לא ידרדרו עוד יותר ממה שהם עכשיו אומנם זו לא המריבה הראשונה שלנו אך זו הפעם הראשונה שבעלי התנהג בצורה כזו ממתינה להמלצותיכם\ן

לימור029

New member
תבהירי לו שאלייך לא מתנהגים ככה

ברוגז לא יפתור תבעיה, קודם כול תגידי שאת דורשת התנצלות כי אם לא תגידי הוא לא ידע יש גברים שהם לא חכמים כל כך כדי לדעת מה לעשות אז צריך להגיד להם ואולי יש פה מקום לפנות לטיפול

GO05

New member
תודה על התגובה

לפני כחצי שעה הוא שלח לי הודעה לפלאפון שהוא מצטער ומה אני חושבת לעשות עתה הכדור אצלי קבעתי איתי שנדבר היום בערב אין לי מושג לאן השיחה תוביל נאמרו כבר כלכך הרבה דברים אפילו החלטנו כבר על גירושין ...נראה מה יהיה בערב בכל מקרה על איזה טיפול את ממליצה? את ממליצה על מישהו ספציפי?

seeyou

New member
הוא לא מתנצל?../images/Emo12.gif

אני חושב שלא זה מה שימנע ממנו לחזור על אותם דברים או חריפים יותר. לא ברור לי מה בדיוק אמרת לו גרם לא להתפרץ בכזו חריפות. ייתכן שמילה ללא ערך אצלך היא בעלת ערך רב אצלו. מאוד חשוב איך הוא היתנהג במשך 4.5 שנים של נשואים-האם התפרצויות של אלימות גברו. באופן כללי מה שאת מספרת :" והוציא אותי מהבית ,נעל את הדלת נשארתי מחוץ לבית כשעה" זה בסיס לגרושים. יוסי

GO05

New member
היו לי 4.5 שנים נהדרות

אישי הוא בעל נהדר, מבין, רגיש כשהיו חילוקי דיעות ביננו ידענו לריב ולפתור את הבעיות עוד לפני שנעלה לישון יכול להיות .... אנחנו מסורתיים ולאחרונה החלטנו לא לעשן בשבת יכול להיות שההתפרצות הזו נבעה מחוסר בסגריות -לפי דבריו של בעלי אתמול כשניסה להשלים איתי מספר פעמים לאורך כל הערב מה שאני אמרתי שגרם לכל זה "אני לא רעבה ולכן אני לא באה איתך לאכול אצל ההרורים שלך" באופן כללי לא היו התפרצויות כאלה, אני חוששת שהם יחזרו על עצמן אם אני לא אנהג כמו שצריך

1אפי1

New member
"4.5 שנים נהדרות"

אל תזרקי את 4.5 שנים נהדרות בבת אחת. לכל זוג יש עליות וירידות, הבעיה היא לא לריב אלא להשלים מהם טיב יחסייך עם הוריו???? לדעתי, שבי איתו דברי על כך ותבקשי שדבר כזה לא יחזור על עצמו בשנית לעולם, ללא בושה בקשי גם את סליחתו ממך. מאחלת לך מכל הלב בהצלחה

GO05

New member
תודה רבה לכולכם

עצם הדיון כאן שחרר ממני הרבה מועקות ואפילו עכשיו אני מרגישה שזה לא סוף העולם כמו שהרגשתי בבוקר אני מקווה שהערב נפתור את הבעיה יום טוב לכולם

אלימות

4.5 שנים טובות ופתאום משום מקום אלימות פיזית - זרק אותך מהבית נעל את הדלת ונשארת שעה בחוץ כמו כלב... ואז האדון בא לבקש שתחזרי הביתה ... כל הכבוד גבר שבגברים.... יקירתי שוחחי איתו - תבהירי לו חד וחלק - שמדובר באירוע חד פעמי ושלא יעלה בדעתו לחזור על מעשיו... ( עניין העישון אינו תרוץ) אין שום סיבה שהוא יתנצל בפנייך - כל גבר מכה מבקש סליחה אחר כך ומבטיח שהדברים לא יישנו. בעלך לא צריך להתנצל בפנייך הוא צריך להבין באופן חד משמעי ושאינו משתמע לשתי פנים שכך לא מתנהגים. ובלי קשר סתם ככה - האם את מעדיפה שהוא יתחיל ללכת להוריו בלעדייך? ואחר כך סתם מתוך הרגל גם למקומות אחרים??? חישבי גם על הצד הזה, האם ללכת להוריו אפילו אם אינך רעבה זו כזו הקרבה? האם כל כך רע לך שם?

yaniv030

New member
היי.

לפי דעתי אין מה לשחק מישחקים כאלה אתם לא ילדים קטנים, מה גם שההתנהגות שלו לא הייתה במקום ואכן הוא צריך להתנצל,אם הוא כמובן קורא לעצמו גבר ,אז גבר גם יודע לבקש סליחה כשצריך. שאלה לי אלייך ? כאשר את רוצה ללכת להורייך האים הוא עושה לך הצגות או שהוא מסכים .? למה אני שואל:כי כאשר אני רוצה לנסוע לעיר לבקר את המשפחה או חברים אנו אגב גרים בדרום הארץ,ולנסוע לעיר הכוונה למרכז הארץ אז אם אישתי רוצה זה סבבה אבל אם לא היא תריב איתי למה לא או למה כן . כיום אני לא רב איתה אני פשוט שואל רוצה להצטרף או שאני יסע לבד וזהו ככה פתרתי את הריבים כל הזמן אם לנסוע או לא. ואני מייעץ גם לכם תפסיקו לריב על כאלה דברים מי שלא מעוניין לנסוע לא חייב לא צריך מכל דבר להגיע ("לרבנות"),וככה חוסכים ריבים מיותרים כאלה מקווה שיתנצל כי מה שהוא עשה חייב בהתנצלות,וכן ממך המעלה של האדם היא לסלוח למרות מה שעשה לך וגודל הפגיעה בכבודך,מקווה שתשלימו במהרה יניב .ק.

GO05

New member
היי, עדכונים

סוף טוב הכל טוב אתמול בערב ישבנו לדבר על מה שקרה לנו ביום בהיר אחד... בעלי התחיל עם השיחה כשהוא מסביר שאיננו יודע איך מתנצלים על התנהגות כזו ולדעתו אין שום התנצלות שתתקבל על דעתי . הוא הסביר שאיננו יודע מדוע הוא התפרץ בצורה כזו ושהוא מתבייש מעצמו אפילו ועוד ועוד ועוד במקביל אני דיברתי ובסוף השיחה התפייסנו והבהרנו שלא נסבול התנהגות כזו עוד לעולם!!!! אני מרגישה טוב עם ההתפייסות אך אני חושבת שסלחתי מהר מדיי.... בכל אופן אני מודה לכולכם על התגובות המהירות ועל ההצעות שלכם מאחלת לכולכם זוגיות נפלאה בעזרת השם תודה

למעלה